#1955854 - 17/01/2008 00:12
Re: Sesja
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
ogólnie poza matma której chyba nigdy nei zalicze i kreską, która aby zdac trzeba chyba być kosmita to spokojnie  wszystko mnie interesuje i wszystko wiem  hehehe ...tylko troche czasochłonne to wszystko aby porobić te pieprzone rysunki, projekty i makiety :/ ...no ale już się zaczyna, jutro ergonomia ...potem dopiero w piatek materiały budowlane a od poniedziałku prawdziwy hardcore Budownictwo 1 rok? My mamy 3 egzaminy z Matmy Fizyki i własnie Kreski :-) Czyli wszystko co najgorsze. Na szczeście jest zerówka z Kreski szkoda tylko że już w poniedziałek :| Pozwolę sobie odpowiedzieć  Gnacik studiuje Architekturę  nie ma sprawy Szewa, pozwolenie udzielone  hehehehehe
|
Do góry
|
|
|
|
#1956059 - 17/01/2008 01:29
[Re: gnacik]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
|
ogólnie poza matma której chyba nigdy nei zalicze i kreską, która aby zdac trzeba chyba być kosmita to spokojnie  wszystko mnie interesuje i wszystko wiem  hehehe ...tylko troche czasochłonne to wszystko aby porobić te pieprzone rysunki, projekty i makiety :/ ...no ale już się zaczyna, jutro ergonomia ...potem dopiero w piatek materiały budowlane a od poniedziałku prawdziwy hardcore Budownictwo 1 rok? My mamy 3 egzaminy z Matmy Fizyki i własnie Kreski :-) Czyli wszystko co najgorsze. Na szczeście jest zerówka z Kreski szkoda tylko że już w poniedziałek :| Pozwolę sobie odpowiedzieć  Gnacik studiuje Architekturę  nie ma sprawy Szewa, pozwolenie udzielone  hehehehehe kto nie miał kreski nie wie co to egzamin....nie ma drugiego tak po****go przedmiotu...wszystko inne da się ująć w jakies reguły, ramy, wzory, ewentualnie "wykuć" ale kreski nie  niemniej jednak...to wcale nie jest głupie...rozwija myślenie przestrzenne i tworzy z człowieka inżyniera... powodzenia chłopaki..ja swoje sesje mam juz za sobą..ale wcale nie jestem pewien czy nei chciałbym się z Wami zamienić 
|
Do góry
|
|
|
|
#1956102 - 17/01/2008 01:41
[Re: KeeP]
|
member
Meldunek: 18/04/2005
|
ogólnie poza matma której chyba nigdy nei zalicze i kreską, która aby zdac trzeba chyba być kosmita to spokojnie  wszystko mnie interesuje i wszystko wiem  hehehe ...tylko troche czasochłonne to wszystko aby porobić te pieprzone rysunki, projekty i makiety :/ ...no ale już się zaczyna, jutro ergonomia ...potem dopiero w piatek materiały budowlane a od poniedziałku prawdziwy hardcore Budownictwo 1 rok? My mamy 3 egzaminy z Matmy Fizyki i własnie Kreski :-) Czyli wszystko co najgorsze. Na szczeście jest zerówka z Kreski szkoda tylko że już w poniedziałek :| Pozwolę sobie odpowiedzieć  Gnacik studiuje Architekturę  nie ma sprawy Szewa, pozwolenie udzielone  hehehehehe kto nie miał kreski nie wie co to egzamin....nie ma drugiego tak po****go przedmiotu...wszystko inne da się ująć w jakies reguły, ramy, wzory, ewentualnie "wykuć" ale kreski nie  niemniej jednak...to wcale nie jest głupie...rozwija myślenie przestrzenne i tworzy z człowieka inżyniera... powodzenia chłopaki..ja swoje sesje mam juz za sobą..ale wcale nie jestem pewien czy nei chciałbym się z Wami zamienić hmmm... dla mnie to najwspanialszy przedmiot jaki miałem w życiu, studiuje budownictwo 1 rok i mam jako jedyny w grupie 13x5.0 nawet żadanego minusa nie mam! (kto nie wierzy moge wrzucić zdjęcie z ocenami  ). Swoją drogą to zgadzam się ze trudno się tego nauczyć, po prostu jedni mają wyobraźnie i talent (kosmitą sie nie czuje  ) inni nie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1958440 - 17/01/2008 06:39
[Re: az3ta]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/12/2006
|
metody badan materialow  chemia fizyczna  rachunek kosztow dla inzynierow   amen.
|
Do góry
|
|
|
|
#1958706 - 17/01/2008 08:32
[Re: KeeP]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
kto nie miał kreski nie wie co to egzamin....nie ma drugiego tak po****go przedmiotu...wszystko inne da się ująć w jakies reguły, ramy, wzory, ewentualnie "wykuć" ale kreski nie  niemniej jednak...to wcale nie jest głupie...rozwija myślenie przestrzenne i tworzy z człowieka inżyniera... dokładnie  mi juz to bokiem wychodzi, kolokwii nie zaliczylem i bede musial pisac zboj ze wszystkich 3 kół za jednym zamachem, nie wiem jak ja to zrobie, ale bede musial o ile chce byc dopuszczonym do egzaminu, ehhh.... najgorsze ze nasza babka ma takie oko, ze nawet jak zrobisz błąd o 0.5mm to ona to potrafi zobaczyc gołym okiem, paranoja 
|
Do góry
|
|
|
|
#1958761 - 17/01/2008 09:02
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
kto nie miał kreski nie wie co to egzamin....nie ma drugiego tak po****go przedmiotu...wszystko inne da się ująć w jakies reguły, ramy, wzory, ewentualnie "wykuć" ale kreski nie  niemniej jednak...to wcale nie jest głupie...rozwija myślenie przestrzenne i tworzy z człowieka inżyniera... dokładnie  mi juz to bokiem wychodzi, kolokwii nie zaliczylem i bede musial pisac zboj ze wszystkich 3 kół za jednym zamachem, nie wiem jak ja to zrobie, ale bede musial o ile chce byc dopuszczonym do egzaminu, ehhh.... najgorsze ze nasza babka ma takie oko, ze nawet jak zrobisz błąd o 0.5mm to ona to potrafi zobaczyc gołym okiem, paranoja Eeee, to ja już wolę swoje prawo  A tak na poważnie, to wiem co to znaczy studiować na polibudzie. Moja dziewczyna studiuje budownictwo. Pamiętam do dziś jak dwa lata temu musiała oddawać jakieś projekty. Miała ich tak dużo, że nawet mnie do tego zatrudniła, chociaż ja do rysowania mam dwie lewe ręce  No więc przemogłem się i po kilku próbach nawet sensownie mi to zaczęło wychodzić 
|
Do góry
|
|
|
|
#1961074 - 17/01/2008 23:11
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2006