Trzeba napisac do bukmachera ze sie zmienilo konto Netellera. Np. w expekcie nie moglem zrobic wyplaty bo byl wklepany z automatu stary numer i po mailu pozmieniali mi.
Euronet, BZWBK, PKO, Nordea - ogolnie z jakiego bym nie wyplacal, zawsze bylo ok. Raz tylko mi z Euronetu nie wyplacili, ale to wina bankomatu, bo mial chwilowa awarie. Czekalem na zwrot pieniedzy dosc dlugo, ale sie doczekalem. Pozdr
wyplacal ktos moze ostatnio euraki z bankomatu na balicach, jakie sa koszty z tym zwiazane dla nieklientow bph bo ze taki tam stoi to caly czas aktualne????
padik
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2002
Wlasnie zamowilem sobie karte netka. Na stronie jest napisane, ze jest $10, ale babka na czacie powiedziala mi, ze nie ma zanej activation fee - place tylko za ladowanie karty, wyplate w bankomatach i prowizje za przewalutowanie. Czy tak jest? Placiliscie ta activation fee?
I jeszcze jedna sprawa. Czy ta karta mozna placic normalnie w sklepach? Bo widze, ze za wyplate z bankomatu jest oplata 4$ a za platnosci nie ma zadnej (poza oplata za przewalutowanie). Czy wiec moge ta karta placic rano za bulki i mleko w sklepie? Probowal ktos z was tego czy tylko robicie wyplaty w bankomatach?
Co do placenia w sklepie to roznie bywa. Moze ja mam cos zwalana karte ale raz przyjmuje transakcje raz nie. Ogolnie czesciej nie przyjuje niz przyjmuje... Takze radze miec przy sobie inna karte albo pieniadze bo dosc czesto przynajmniej u mnie nie mozna ta karta zaplacic.
Przypuscmy, ze na Netku mam 300 euro. W jaki sposob obliczyc najwieksza mozliwa sume w PLN do wyplaty w bankomacie? Po jakim kursie jest przewalutowanie? Po kursie banku (bankomatu) z ktorego sie wyplaca czy po kursie z Netka?
Przypuscmy, ze na Netku mam 300 euro. W jaki sposob obliczyc najwieksza mozliwa sume w PLN do wyplaty w bankomacie? Po jakim kursie jest przewalutowanie? Po kursie banku (bankomatu) z ktorego sie wyplaca czy po kursie z Netka?
300e - 3e (oplata) czyli 297e x kurs kupna (3.4pln) = 1010 pln
Witam Mam pytanko dotyczace karty neteller.Czy za zakupy jest pobierana prowizja? Czy lepiej wypłacic kase z bankomatu? Pozdrawiam
kasa z bankomatu to oplata 3e i przelicznik po kursie kupna (3.4pln) zas zakupy licza po kursie srednim (3.5pln) wiec zdecydowanie zakupy, pozatym juz kilka razy zdarzylo sie, ze w bankomacie zabraklo kasy a sciagli z karty po takiej akcji troche czekania pisania etc w sklepie to sie nie zdarzy owszem czasami maja jakies problemy wiec robiac zakupy w razie czego wez kase ze soba
DJ SOSNA
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
Tak, taka karta to full wypas. Zamów sobie ją już dzisiaj a dostaniesz pocztą i tam będą wszystkie potrzebne szczegóły. Dzięki Neteller możemy jak cywilizowani ludzie korzystać z uczciwie wygranych przez Nas piniążków!
Co do karty MB to będzie podobno jakoś na nowy sezon ligowy 2008/09