Moze temat nie odpowiedni ale wracam z imprezy, a widze dziewczyna, na kladce trzyma sie barjerki po drugiej stronie :| Zwrocilem sie czy masz jakis problem, chcesz pogadac? Ona nie zblizaj sie do mnie bo skocze, az ciarki mi po plecach przeszly. Zadzwonilem po policje, zaraz potem straz przyjechala, straszne :/
Dziabor
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
moze ktos podsunie jakis pomysl na prezent dla mlodych?? jestem swiadkiem na weselu wiec przydaloby sie cos porzadnego kupic, razem ze starsza cos mamy zamiar kupic, budzet 500 zl, w czerwcu rodzi im sie dziecko wiec napewno bedzie kupione album dla dziecka
napisze tutaj bo wydaje mi sie ze ten temat czyta wiecej osob
Ja tam zawsze daję kasę na weselu. Młodzi będą najlepiej wiedzieć co za to sobie kupić. Gdy dajesz prezent, to później się okazuje, że ciocia, dziadek i brat szwagra kupili to samo.
Kupuję prezenty tylko wtedy, gdy młodzi powiedzą konkretnie co chcą, w pozostałych wypadkach kasa i jakiś ładny bukiet kwiatów
BZYCZEK
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
Originally Posted By: Szewa
Ja tam zawsze daję kasę na weselu. Młodzi będą najlepiej wiedzieć co za to sobie kupić. Gdy dajesz prezent, to później się okazuje, że ciocia, dziadek i brat szwagra kupili to samo.
Kupuję prezenty tylko wtedy, gdy młodzi powiedzą konkretnie co chcą, w pozostałych wypadkach kasa i jakiś ładny bukiet kwiatów
Dokładnie Szewa - kasa młodym zawsze sie przyada a nietrafiony prezent to często "wyraz lekceważenia"
Dziabor
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
nie wiem co sie ze mna dzieje ale od jakiegos tygodnia dzien w dzien slucham Lady Pank, Perfekt, Oddział Zamkniety. a szczegolnie Lady Pank - mala wojna, mala lady pank, kryzysowa narzeczona, Perfekt - objazdowe nieme kino, Oddzial Zmakniety - obudz sie, starzeje sie czy co??