Znow Edi ktory dostal bana zaczyna klotnie proponuje cos z tym zrobic bo ja wczoraj za slowo pseudoznawcy (chociaz wychodzi na moje :D) dostalem ostrzezenie, ten za to inteligent moze robic co chce dostawac bana, wchodzic na inny nick i dalej napierniczac na userow.
Davidian
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2001
hugodewolf - prosił mnie o wyjasnienie dlaczego dostał bana na forum, podobno jakas akcja byla w turnieju. Napisał mi że przez pomyłkę proszę o wyjaśnienie jeżeli jest to możliwe i odblokowanie
rozumiem, ze ta ignorancja mojego postu jest spowodowana, ze wyrazenie "pierdolony debil" to komplement. W takim razie przy pierwszej lepszej okazji uzyje ich wobec moda
rozumiem, ze ta ignorancja mojego postu jest spowodowana, ze wyrazenie "pierdolony debil" to komplement. W takim razie przy pierwszej lepszej okazji uzyje ich wobec moda
A nazywanie ludzi tragicznie zmarłych "wypierdkami na pokładzie" powinno byc karane z góry banem, zastanów sie nad sobą i nie donoś na innych. Mama cię nie uczyła nie pokazuj palcami
A nazywanie ludzi tragicznie zmarłych "wypierdkami na pokładzie" powinno byc karane z góry banem, zastanów sie nad sobą i nie donoś na innych. Mama cię nie uczyła nie pokazuj palcami
Slowo wypierdek bylo powiazane z wczesniejszymi wypowiedziami. Nikt mnie nie bedzie wyzywal od pierdolonych debili. A jesli chodzi o Mame, to chyba Twoja zapomniala Cie czegos nauczyc. Ale to juz nie moj problem, bardziej Jej
Czemu mnie ciągle banujecie? Wczoraj zalozylem nick i odrazu ban... Prosze o odbanowanie tego nicka co zalozylem wczoraj!
zlamales regulamin forum jakbys byl choc "troche" inteligentny to bys sobie zalozyl inny nick niz cos kojarzacego sie z _Michal_
Mam miec w ogole inny nick? hehe dobre, mam prosbe wez skasuj wszystkienicki co byly zakladane z tego IP. A ja sobie zaloze jeden porządny i bedzie git