Strona 9 z 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >
Opcje tematu
#2095892 - 24/02/2008 18:55 Re: Betfair [13] [Re: HoMiK155]
andrzejek_84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/04/2004
Originally Posted By: HoMiK155
Cholera, wczoraj po pijaku sześć razy źle wpisałem hasło, a dziś rano chce się zalogować a tu konto mi zablokowali. Miał ktoś taką sytuację??? Co powinienem teraz zrobić, bo do Anglii raczej z moim angielskim dzwonić nie będe:/ Wystarczy jak napiszę wiadomość do polskiego supportu??

napisz, nie zaszkodzi \:p

Do góry
Bonus: Unibet
#2095898 - 24/02/2008 19:00 Re: Betfair [13] [Re: oszustrzadkiejmasci]
andrzejek_84 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: oszustrzadkiejmasci
Mma pytanie czy żeby uzyskać prowizję niższą muszę mieć ileś tam punktów 1000 chyba - czy jets więc sens rozbijać zakład 100 EURO na 25 po 4 EURO tak żeby otrzymać 25 punktów zamiast 1 a efekt ten sam ?

czlowieku daj sobie spokoj z betfair bo to chyba przekracza twoje zdolnosci intelektualne, punkty dostajesz zaleznie od prowizji jaka placisz od wygranej wiec nie ma sensu rozbijac bo i tak wyjdzie na to samo.
A co do mozliwoci obstawiania wynikow 0-0 przy stanie 1-1 to nikt ci nie kaze obstawiac 0-0 przeciez. Betfair nie zawiesza po kazdym golu kolejnej opcji bo to by bylo bez sensu. To jest gielda a nie tradycyjny bukmacher wiec wiecej do powiedzenia maja tu ludzie obstawiajacy, a jak jestes srednio rozgarniety zeby obstawiac jakis wynik z kursem 1000 to juz twoja sprawa.
I co ci przeszkadzaja 'cwaniaczki' co daja kursy 1,01 w obie strony??? Nie masz pojecia ile razy jakis mecz mial wlasnie taki przebieg ze oba zaklady ktos wzial z pocalowaniem reki i oni byli do przodu po kursach 100 na oba zdarzenia.

Do góry
#2095983 - 24/02/2008 19:48 Re: Betfair [13] [Re: andrzejek_84]
Ý€$ Offline
old hand

Meldunek: 23/01/2008
Originally Posted By: andrzejek_84
czlowieku daj sobie spokoj z betfair bo to chyba przekracza twoje zdolnosci intelektualne, punkty dostajesz zaleznie od prowizji jaka placisz od wygranej wiec nie ma sensu rozbijac bo i tak wyjdzie na to samo.
A co do mozliwoci obstawiania wynikow 0-0 przy stanie 1-1 to nikt ci nie kaze obstawiac 0-0 przeciez. Betfair nie zawiesza po kazdym golu kolejnej opcji bo to by bylo bez sensu. To jest gielda a nie tradycyjny bukmacher wiec wiecej do powiedzenia maja tu ludzie obstawiajacy, a jak jestes srednio rozgarniety zeby obstawiac jakis wynik z kursem 1000 to juz twoja sprawa.
....

Blokownie 0-0 przy 1-1 nie powinno przektaczc możliwości intelektualnych BetFair. To by miało sens.

To, ze ktoś jest mniej rozgarniety, to nie powód by tworzyć możliwości okradania go.
(Na 1000 może sie nie nabierze ale na 8.50 już może).

Wiem, że "Kto buduje na ludzkiej głupocie
na trwałym fundamencie buduje.".

Ktoś grający BACK ma prawo czuć się jak u bukmachera.
Bukmacher takiego 0-0 nie rozlicza.

Do góry
#2095992 - 24/02/2008 19:52 Re: Betfair [13] [Re: andrzejek_84]
oszustrzadkiejmasci Offline
newbie

Meldunek: 10/07/2007
Jka kurde dają 1000 do 1 to jak z pocałowaniem ręki wzięli- idiota jakiś wziął z pocałowaniem ręki- to tak jak Media Markt - u nich okia n95 kosztuje 2000 a w sklepie 500 metrow dalej ta sama 1400 - sam sprawdzałem a oni mówią nei dla idiotów.

Po to, że to miesza właśnie i trzeba to wywalić bo obrót jets i tak generowany na zdarzeniach realnych a cwanaiczki zarobią parę EURO a betfiar NIE FAIR weźmie prowizję od jelenia/pomyłkowicza więc już chyab rozumiem dlaczego im zależy- zarbia < nauczyciel-cwaniaczek" jak go tu ktoś nazwał i Betfair an jego prowizji . No tak- teraz rozumiem dlaczego tego nie wypie**** , po prostu najlepiej zarbia się na jeleniach. Skoro gra u buka taka łatwa i przyjemna , to czemu nie stawiają na wyniki , które wchodzą ? heheh ;-) A ty Andrzejek się nie gorączkuj- bo ja sobei daję radę ale pomału się zapoznaję z betfair i mają niektóre łatwe zakłady co po analizie jest duże prawdopodbieństwo trafić a kurs 2,50 np. A Prawdopodobieństwo 60% - toż to czysty value bet i w takich zakładach w długim okresie nei przegrasz. Np rzuty rożne kartki.

Polecam dziś carlig Cup Final max żóltych kartek i minimum rożnych . Po niezłych kursach 2,00 i 2,50 ale nei ma tego dużo. Nie mówię że wjedzie ale jest duże prawdopodobieństwo- we wsyztkich finałach ostanich było dużo kartek i mało rogów. 80%

Do góry
#2095996 - 24/02/2008 19:55 Re: Betfair [13] [Re: ݀$]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
To jest chyba problem techniczny.

Zakłady na under/over, to oddzielne rynki, więc po padnięciu overa można spokojnie taki rynek zablokować.

Natomiast rynek "total goals" czy na "dokładny wynik" jest jeden i zablokowanie np. zakładu na DW 0-0 po padnięciu bramki powodowałoby jednocześnie zablokowanie jeszcze nierozstrzygniętych zakładów. Przynajmniej ja tak to rozumiem ;\)

Do góry
#2095999 - 24/02/2008 19:58 Re: Betfair [13] [Re: Szewa]
andrzejek_84 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Szewa
To jest chyba problem techniczny.

Zakłady na under/over, to oddzielne rynki, więc po padnięciu overa można spokojnie taki rynek zablokować.

Natomiast rynek "total goals" czy na "dokładny wynik" jest jeden i zablokowanie np. zakładu na DW 0-0 po padnięciu bramki powodowałoby jednocześnie zablokowanie jeszcze nierozstrzygniętych zakładów. Przynajmniej ja tak to rozumiem ;\)

dokladnie tak jest.
A co do tych kursow na zaklad juz roztrzygniety to chyba nikt normalny nie obstawi dokladnego wyniku meczu bez zorientowania sie jaki jest aktualny wynik \:D no chyba ze tylko dla mnie jest to rzecza naturalna...

Do góry
#2096006 - 24/02/2008 20:04 Re: Betfair [13] [Re: andrzejek_84]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Świadomie może nie obstawi, ale przez pomyłkę jak najbardziej.

Jakiś czas temu ostro popłynąłem, bo w samej końcówce meczu zamiast na drużynę X postawiłem omyłkowo na remis. Zanim zdążyłem puścić kontrę na zwrot stawki kurs wzrósł na tyle, że mogłem odrobić tylko część strat, jako że były to już końcowe momenty meczu.

I myślę, że właśnie na pomyłkę/przypadek liczą ludzi wystawiający takie zakłady.

Do góry
#2096021 - 24/02/2008 20:10 Re: Betfair [13] [Re: andrzejek_84]
HoMiK155 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/11/2005
Originally Posted By: andrzejek_84
Originally Posted By: HoMiK155
Cholera, wczoraj po pijaku sześć razy źle wpisałem hasło, a dziś rano chce się zalogować a tu konto mi zablokowali. Miał ktoś taką sytuację??? Co powinienem teraz zrobić, bo do Anglii raczej z moim angielskim dzwonić nie będe:/ Wystarczy jak napiszę wiadomość do polskiego supportu??

napisz, nie zaszkodzi \:p

No gitara w 15 minut się uwinęli, wielki plus dla BF

Do góry
#2096042 - 24/02/2008 20:18 Re: Betfair [13] [Re: HoMiK155]
newbie

To jest problem techniczny ale informatycy mgą go rozwiązać bez blokowania wierzcie mi- to jest kwestia napisania programu tylko- jak jest 1-1 automatycznie znika tylko 1-0 0-0 2-0 i tyle i jest bardziej przejrzyste i większośc graczy łatwiej i czytelniej może stawiać, a więc per saldo większy obrót ale cwaniaki wtedy nie zarobią na ludzkiej pomyłce- nie mówimy o głupocie, bo w sumie to też może być pomyłka- roztargnienie, zmęczenie wzroku itd. Niekoniecznie musi to być jakiś nowicjusz- czytaj frajer . Dlatego jestem za usunięciem tego i - niehc kurs naprawdę będzie 2,00 2,00 na dwa zdrzenai po 50% a nei mniej. Zmusić ludzi żeby poniżej 20% od buków generalnych nie mogli wystawiać w pewnych zakładach i kursy wzrosną a więc wzrośnie i obrót a nei kurs 1,01 może najwyżej dać 1,80 gdy u innego buka jest 2,00 - średnia ogólna . a nie 1,20 i w ciula gra. Ale ta opcja raczej nie przejdzie wcale.

Do góry
#2096071 - 24/02/2008 20:32 Re: Betfair [13] [Re: oszustrzadkiejmasci]
andrzejek_84 Offline
Carpal Tunnel

ale masz pomysly \:D To jest gielda i nie mozesz narzucic komus zeby wystawial kurs wyzszy niz chce \:D \:D Tak samo jakbys zabronil komus sprzedawania akcji na GPW ponizej kursu otwarcia

Do góry
#2096084 - 24/02/2008 20:36 Re: Betfair [13] [Re: andrzejek_84]
andrzejek_84 Offline
Carpal Tunnel

Zreszta miliony ludzi tam gra i tylko tobie to chyba przeszkadza

Do góry
#2096094 - 24/02/2008 20:38 Re: Betfair [13] [Re: andrzejek_84]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
napisz te wszystkie postulaty i "pomysły" do Betfair
a tu już nie zaśmiecaj tematu bredniami, jak Ci się nie podoba ta giełda to nie graj

Betfair wisi co inni mają u siebie, bo nie są bukmacherem a swoistą giełdą

Do góry
#2096158 - 24/02/2008 20:58 Re: Betfair [13] [Re: globus]
globus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/05/2003
Originally Posted By: globus
Z tego co czytałem wczesniej niektorym udawalo sie zweryfikowac konto znacznie prosciej niz wymaga tego Betfair, o to ich mail do mnie:
Do you have funds in your Aus wallet?

If so, you will need to provide us with copies of your official documents CERTIFIED by a community leader, i.e. teacher, A lawyer,solicitor,
councilor, medical practitioner, dentist, pharmacist, etc.
We ask that you send us a certified photocopy or scan of one document from each of the categories listed below:

Personal Identification � a CERTIFIED copy of one photo ID from the following list:
� Passport (full front photo page, including algorithm at the bottom)
� Driving License (full card)
� National Identification Card (photographic ID required)
� Citizenship Certificate

Address Verification � a CERTIFIED copy of one of the following:
� Utility Bill (less than 3 months old)
� Tax Bill
� Bank Statement (less than 3 months old)

Source of payment verification � a CERTIFIED copy of one of the following:
� Credit or Debit Card registered on Betfair account (front only)
� Credit or Debit Card account Statement of a Betfair registered card (less than 3 months old)
� Bank Statement � must have Betfair transaction visible on it (less than 3 months old)

Please remember to inform us of your Username.

PLEASE NOTE:
� Do no send original documents, but rather copies of these documents.
� The documents must be clear and legible. NB: please DO NOT include your password in any correspondence.
� For your personal security and integrity of your bank cards, please blank out all digits of your card number EXCEPT the last 4 digits. Please, do not blank out the start date and expiry date and you name on the card.
� Send documents that state your residential address. Regrettably, documents addressed to a P.O. Box number are unacceptable for validation.
� Please send scans in JPEG or GIF file formats only with a maximum size of 10MB per page.

Załamałem się widząc że chcą aż 3 potwierdzenia, mam konto na Betfair juz dobre kilka lat a tu trzeba wszystko od nowa, probowal ktos przesylac skany potwierdzone przez lekarza, bo mam w rodzinie i byloby taniej niz u notariusza ;\) ?

ponawiam pytanie, ktos wczesniej pisal ze styknie skan dowodu potwierdzony przez notariusza; a teraz bedzie mi to szlo jak po grudzie ;/

Do góry
#2096190 - 24/02/2008 21:06 Re: Betfair [13] [Re: globus]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
Ja pisałem \:\)

Dostałes kopertę z kodem, tam napisali o jednym dokumencie. Potwierdziłem u notariusza dowód i wysłałem mailem po zeskanowaniu. Konto zweryfikowane i to wszystko co musiałem.

Do góry
#2096256 - 24/02/2008 21:27 Re: Betfair [13] [Re: Piostar]
newbie

Co z tego, że grają miliony? Trzeba by zapytać miliony czy im to przeszkadza czy nie a i tak w końcu decyduje betfair. To że jest to giełdą nie znaczy, że nie może mieć zasad inych niż teraz- macie ograniczone umysły.

Skoro ja nie mogę sprzedać akcji poza giełdą GPW tylko przez biuor maklerskie to jak myślisz dlazczego tak jest ?

Bo takie ktoś wprowadził zasady - wtym przypadku ustawodawca - i znaczy się można -tylko czy ktoś chce to zrobić ?- i czy ma w tym interes- trzeba by zapytać graczy ?

Problem w tym, że jak Betfair się to nie spodoba, to nawet tysiące graczy nie pomoże- ot co !!!
Ty nie wiesz czy graczom by się to nie podobało- bo narazie tobie się podoba- trzeba by przeprowadzić ankietę i wtedy ja mogę odszczekiwać,że pomysł jest zły.

Chodzi o to, żeby kursy był naprawdę FAIR czyli jak mamy 50% szanse na dwie strony to, żeby kurs dążył przynajmniej do 2,00 a nie do 1,01 - bo jak to ktoś mi tu już wyjaśnił nie wystawiają 2,00 tylko 1,96 żeby więcej zarobić. No najlepiej jak wszyscy wystawią 1,01 albo 1,26. Zrobienie widełek 1,80 ( od średniej u wszystkich buków -20% w tym przypadku np)+ w górę wyeliminowałoby cwaniaczków i skupili by się na grze i wyższych kursach i szacowaniu lepiej prawdopodobieństwa. J

Ja mowię o ulepszeniach ale wam jest dobrze tak jak jest. Zawsze się tacy znajdą. Niektórym się podobało, jak betfiar zaczynał że było tylko kilka zdarzeń po kursach własnie takich jak 1.01 . Po co się zmieniać. Jakby dyskutowanie ulepszeń było złe na tym forum.

Nie mówię, że one są genialne , ale czy nie mogłyby być wprowadzone- przynajmniej niektóre w przyszłości zależy od graczy, którzy chcą zmian na lepsze a nie od tych , którym się podoba status quo. Świat się rozwija i ulepszenia są naturalnym procesem ale widać jest wielu hamulcowych , którzy nie widzą korzyści z takich rozwiązań- ja widzę i napewno więcej osób też- tylko narazie się tu nie wypowiedziało, bo trzeba by przeprowadzić ankietę a Betfair ewentualnie mogłoby je wprowadzić- jeśli im się to opłaci i najważniejsze- jeśli zechcą .

To forum jest znane ze szczekaczy i hamulcowych od lat. I "nienawistników".Proponuję wpisać w wyszukiwarkę: nienawistnik - zobaczycie ile wam wyjdzie wyników !!!!

jak jesteście tacy mądrzy i tyle gracie , to podajcie jakiś pomysł na ulepszenia? Kiedyś też była jedna waluta - po ci było wprowadzać inne- przecież jedna mogła wystarczyć ??

I proszę już nie szczekajcie, bo mi łeb od tego pęka. Proszę was bardzo !!!

Do góry
#2096383 - 24/02/2008 22:03 Re: Betfair [13] [Re: oszustrzadkiejmasci]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
oszust......jak Ci nie pasi to graj na Giełdzie Betssona albo na Betdaq.

Do góry
#2096388 - 24/02/2008 22:05 Re: Betfair [13] [Re: oszustrzadkiejmasci]
andrzejek_84 Offline
Carpal Tunnel

po co ulepszac jak teraz jest dobrze. Po drugie jesli ktos chce sprzedac jakis kurs to jak zobaczy ze mu 1,96 nikt nie kupuje to z czasem podniesie na 2. To jest wlasnie prawo popytu i podazy.
Po trzecie ja czasem wystawiam kurs 1,01 i biore opcje zeby przenioslo mi ten zaklad na live, robie to z mysla o skontrowaniu na wszelki wypadek. Jak wprowadza twoje pomysly to zostane pozbawiony takiej mozliwosci.
Po czwarte co powiesz na zaklady live??? Myslsiz ze beda co sekunde patrzyc na innych bukmacherow jak im sie zmieniaja kursy zeby regulwoac te twoje 20% od sredniej??
Twoje pretensje sa niedorzeczne. Zachowujesz sie jakby ktos ci kazal grac te niskie kursy wystawiane przez 'cwaniaczkow'.

Do góry
#2097110 - 25/02/2008 00:14 Re: Betfair [13] [Re: oszustrzadkiejmasci]
Ý€$ Offline
old hand

Meldunek: 23/01/2008
Originally Posted By: oszustrzadkiejmasci
To jest problem techniczny ale informatycy mgą go rozwiązać bez blokowania wierzcie mi- to jest kwestia napisania programu tylko- jak jest 1-1 automatycznie znika tylko 1-0 0-0 2-0 i tyle i jest bardziej przejrzyste i większośc graczy łatwiej i czytelniej może stawiać, a więc per saldo większy obrót ale cwaniaki wtedy nie zarobią na ludzkiej pomyłce- nie mówimy o głupocie, bo w sumie to też może być pomyłka- roztargnienie, zmęczenie wzroku itd. Niekoniecznie musi to być jakiś nowicjusz- czytaj frajer . Dlatego jestem za usunięciem tego i - niehc kurs naprawdę będzie 2,00 2,00 na dwa zdrzenai po 50% a nei mniej. Zmusić ludzi żeby poniżej 20% od buków generalnych nie mogli wystawiać w pewnych zakładach i kursy wzrosną a więc wzrośnie i obrót a nei kurs 1,01 może najwyżej dać 1,80 gdy u innego buka jest 2,00 - średnia ogólna . a nie 1,20 i w ciula gra. Ale ta opcja raczej nie przejdzie wcale.

O ile virtualne zdarzenia wunny być usuniete, to
ograniczanie kursów to przesada.

Co mnie obchodzi, ze u buków jest, że Porto strzeli 1-szą bramke po 1,40 ?
Ja mam ochotę zgrać po 2,50 i taki chce wystawić i zająć się czymś innym.
Jak strzeli wcześniej, to mój zakład nie będzie przyjęty i tyle. Dlaczego mam czekać pół godziny by wystawić kurs ?

Zanim wylejesz swoja kreatywność na forum popatrz na to z innej strony.

Do góry
#2097181 - 25/02/2008 00:21 Re: Betfair [13] [Re: Piostar]
Eska Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/02/2005
Originally Posted By: Piostar
Ja pisałem \:\)

Dostałes kopertę z kodem, tam napisali o jednym dokumencie. Potwierdziłem u notariusza dowód i wysłałem mailem po zeskanowaniu. Konto zweryfikowane i to wszystko co musiałem.

Co to za akcje z weryfikowaniem kont? Trzeba na nowo weryfikowac? Czy po co to robicie?

Do góry
#2097366 - 25/02/2008 00:58 Re: Betfair [13] [Re: Eska]
andrzejek_84 Offline
Carpal Tunnel

tylko nowi musza tak weryfikowac

Do góry
Strona 9 z 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >

Moderator:  rafal08