Strona 1 z 14 1 2 3 ... 13 14 >
Opcje tematu
#21011 - 02/08/2002 14:19 Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

Meldunek: 22/05/2001
Witam wszytkich pagramcow bukow serdecznie,
Po 6 miesiacach nasz zysk wynosi 45,26% w nastepnym okresie mam nadzieje ze uda nam sie osiagnac znacznie wiecej i siegnac tego 300%.
wiecej szczegółow na:
http://strony.wp.pl/wp/beri-beri

Typ dziesiejszy to:
Lech-KSZO 1
Celtic-Dunfrmline 1
kurs 1,96 w Unibet

Do góry
Bonus: Unibet
#21012 - 04/08/2002 04:26 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

Szczakowianka-Wisla K. 2

Kurs 1,85*80 jedn. w Unibet

Do góry
#21013 - 07/08/2002 04:31 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
maycj Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/08/2002
Już troche jednostek straciłeś w tym roku przez tą Wisłe Kraków, co?

Do góry
#21014 - 07/08/2002 22:53 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

Podsumowanie po 29 tygodniach :
"300% zysku"
W tym tygodniu –2,24% twojego kapitalu
Po 29 tygodniach 43,02% twojego kapitalu

Ps. Mysle ze przez nia wszyscy stracilismy juz calkiem sporo grosza...

Do góry
#21015 - 10/08/2002 04:30 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

M.gladbach-B.Munchen 2

Kurs 1,9*80 jedn. w Expekt

Do góry
#21016 - 10/08/2002 05:01 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Beri, w najbliższej przyszłości będziemy w dziale typy umieszczać prognozy 6-8 najlepszych typerów na forum. Znajdą się tam jedynie typy - opisy/analizy będą dostępne poprzez linki/bannery do stron autorów (dobra reklama).

Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o kontakt. Typy i wyniki (miesiąc, 3 miesiące, sezon) wystarczy wstawić na swoją stronę w postaci np. pliku tekstowego "cokolwiek.txt" i wszystko będzie działać.

Do góry
#21017 - 12/08/2002 16:49 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
Ja w tym temacie odzywam się z dwóch powodów.
Po pierwsze od dawna jestem fanem typów Beriego i choć start miał lepszy niż niektóre typy teraz, nadal sądzę że jest solidnym typerem, po drugie zaś mam pytanie do Conrada, czy opcja która zaproponowałeś Beriemu liczy się tylko do stron polskich czy np.typujący na zagranicznych stronach też mają szansę ??

Pozdrawiam Beri

SLAV

Do góry
#21018 - 14/08/2002 04:46 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

Barcelona-Legia 1

Kurs 1,25*60 jedn. w Expekt

Dzieki slav za slowa otuchy, nie jest tak latwo z tymi bukami jak kazdemu z nas sie wydaje...
mysle ze troche wiecej pokory z mojej strony i nasze konta beda pekac w szwach

Do góry
#21019 - 17/08/2002 00:46 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

Kupon 1

Ruch-KSZO 1
Bayern-Arminia 1
PSG-Ajaccio 1

Kurs 2,98*60 jedn. w Expekt

Kupon 2

Hertha-Stuttgart 1
Celtic-Dundee Und. 1
MU-W.B.A. 1

Kurs 2,31*60 jedn. w Unibet

Do góry
#21020 - 20/08/2002 23:36 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

Podsumowanie po 31 tygodniach :
"300% zysku"
W tym tygodniu –10,5% twojego kapitalu
Po 31 tygodniach 24,52% twojego kapitalu

Do góry
#21021 - 21/08/2002 00:31 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
tysio111 Offline
veteran

Meldunek: 14/11/2001
widze ze nie tylko dla mnie sierpien jest ciezki Beri.....

Do góry
#21022 - 21/08/2002 05:51 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

Norway – Netherlands X2
KSZO-Zaglebie X2

Kurs 1,82*60 jedn. w Expekt

tak to jest tysio, na przekrety bukow nie ma rady al:

Do góry
#21023 - 24/08/2002 06:08 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

Liverpool-Southampton 1
Leverkusen-Bochum 1
PSV-Groningen 1
Hamburger-Bayern X2

Kurs 2,51*60 jedn. w Expekt

Do góry
#21024 - 25/08/2002 01:43 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
leon941 Offline
member

Meldunek: 19/05/2002
Oj Beri coś ci nie wyszło z tym Leverkusen,
nie grają tego co w zeszłym sezonie ale nie martw się i tak uważam cię za dużo lepszego typera od siebie. Życzę powodzenia

Do góry
#21025 - 25/08/2002 18:41 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
...Beri mam duzo do powiedzenia i to ostrych slow na temat twojego przedsiewziecia.Pamietaj jednak ze to co przeczytasz nizej jest poprostu moja opinia.I nie wk_urwiaj(obejscie) sie jezeli cos ci sie nie spodoba.Przygladam sie twojej grze od dluzszego czasu ,i przewertowalem tez twoja stronke od a do z.Mam wiele zastrzezen do ciebie i twoich marzen ktore skoncza sie niewielkim zyskiem byc moze.Po pierwsze wybij sobie z glowy 300%.Jesli uwazasz ze to osiagniesz to dobrze(nie ma zeczy niemozliwych),ale wg mnie juz lecisz na porazke.Twoje plany po mojej analizie moga przyniesc:
-maly zysk ,ktory moze byc wiekszy jesli dobrze wszystko zaplanujez.Ale beda to nieliczne momenty.
-punkt wyjscia czyli grasz rok czy dwa i jestes bez zadnego zysku ,czyli pobawiles sie troche dla zabicia dwuch lat w bukmacherke.Zawsze to jakis sposob na zagospodarowanie czasu grac dlugi czas i nic nie przegrac.0=0 nie ma strat ale gdzie te procenty ktore mialy utrzymac moje zycie.
-straty male ,lub wieksze to zalezy oczywiscie od typow ktore bedziesz puszczal.
To tyle na temat tych nieszczesnych 300%.Dalej na twojej kozackiej stronie jest stary "rozklad" gry gdzie "udowadniasz" i pokazujesz jak grajac 100 jednostkami (dziennie lub poprostu na kazdy typ) osiagasz procenty i zyski.Zaciekawilo mnie to bo duzo typow dotyczylo tenisa.Ale jedno i to na 100% moge powiedziec nie mieszaj w glowie ludziom.Grajac 100 jednostek na typ bedziesz predzej czy pozniej na minusie i to przewaznie wielkim.Jest to droga do nikad a napewno nie do zyskow tylko strat.Masz ciekawe pomysly ale jesli chodzi o te 100 jednostek to zwalilem sie z fotela jak to wszystko analizowalem.Pomyslalem sobie:"Cholera koles wierzy w cuda"Szkoda ze nieprowadziles tej tabeli dalej bo schodzila ona stopniowo na minus i nagle sie urwala.Dalszy scenariusz mogl byc tylko jeden wyjscie na zero ,lub na minus duzy badz maly i tak do osranej smierci.Takie masz rewelacje na tej stronie ze trzeba ja natychmiast zlikwidowac aby nikt nie zaczal stosowac rad ktorych tam udzielasz.A ten tekst jest najlepszy "SPOSOB NA OGRANIE BUKMACHEROW JEST TYLKO JEDEN ,PODAZAJ ZA BERIM" :eek: :stop: A ja bym tak dal "sposob na ogranie bukmacherow jest tylko jeden k_urwa tylko jeszcze niewiem jaki"Podazaj za mna a wpi_erdolisz kase w bloto .Takie mam uwagi na twoje pomysly.Sledze te twoje typy i "procenty" czekajac kiedy ta konstrukcja sie zalamie lub uznasz iz marne zyski nie sa warte gry takim sposobem.Zyski ktore moga byc ale moga tez byc minusy i to wieksze niz myslisz.Jednym slowem sposob Jest do D_U_P_Y i ostrzegam kogokolwiek przed ryzykiem ktore jest zbyt wielkie aby grac tak jak ty proponujesz Beri nie baraniej bo szkoda bedzie patrzec na twoj upadek.Pamietaj jednak ze mimo iz ostro cie krytykuje mam dla ciebie duzo uznania za twoje koncepcje ale niestety jesli chodzi szczegolnie o te jednostki to jest to sposob ktory nie prowadzi do zyskow.Prowadzi on jedynie w najlepszym wypadku do zero srat-zero zyskow.Natomiast jesli chodzi o te procenty tu juz jest wiecej logiki i mozna osiagac jakies tam zyski nawet duze jesli zaplanujesz to i owo w wlasciwy sposob.Ale wybij sobie z glowy300% bo jesli osiagniesz taki zysk to osobiscie dam ci oskara.

Do góry
#21026 - 25/08/2002 18:52 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
borsuk Offline
old hand

Meldunek: 17/04/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[qb]Ale jedno i to na 100% moge powiedziec nie mieszaj w glowie ludziom.Grajac 100 jednostek na typ bedziesz predzej czy pozniej na minusie i to przewaznie wielkim.Jest to droga do nikad a napewno nie do zyskow tylko strat.[/qb][/QUOTE]Nawet nikt specjalnie nie nawolywal, a Ty Rafter sam przyznales, ze Twoje typy sa bardzo niskiego polotu...

Do góry
#21027 - 26/08/2002 01:19 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
...[qb]Beri mam duzo do powiedzenia i to ostrych slow na temat twojego przedsiewziecia[/qb][/QUOTE]uuuuuuu tylko bez rękoczynów chłopaki.
[QUOTE][qb]Pamietaj jednak ze to co przeczytasz nizej jest poprostu moja opinia.I nie wk_urwiaj(obejscie) sie jezeli cos ci sie nie spodoba.[/qb][/QUOTE]Beri się nie w****i, ale ja tak, bo uważam go za dobrego typera.
[QUOTE][qb]Przygladam sie twojej grze od dluzszego czasu ,i przewertowalem tez twoja stronke od a do z.Mam wiele zastrzezen do ciebie i twoich marzen ktore skoncza sie niewielkim zyskiem byc moze[/qb][/QUOTE].Jeżeli tak dobrze wiesz Rafter czym to się skończy dla Beriego, dlaczego twoje typy są tak nieskich lotów, bo po twojej wypowiedzi można by wywnioskować iż masz jakieś znajomości u miejskich wróżek, gdyż w jaki inny sposób wytłumaczysz swoją tezę.
[QUOTE][qb]Po pierwsze wybij sobie z glowy 300%.Jesli uwazasz ze to osiagniesz to dobrze(nie ma zeczy niemozliwych),ale wg mnie juz lecisz na porazke.Twoje plany po mojej analizie moga przyniesc:
-maly zysk ,ktory moze byc wiekszy jesli dobrze wszystko zaplanujez.Ale beda to nieliczne momenty.
-punkt wyjscia czyli grasz rok czy dwa i jestes bez zadnego zysku ,czyli pobawiles sie troche dla zabicia dwuch lat w bukmacherke.Zawsze to jakis sposob na zagospodarowanie czasu grac dlugi czas i nic nie przegrac.0=0 nie ma strat ale gdzie te procenty ktore mialy utrzymac moje zycie.
-straty male ,lub wieksze to zalezy oczywiscie od typow ktore bedziesz puszczal.[/qb][/QUOTE]Jeżeli tak dobrze przeanalizowałeś co się stanie z Berim w najbliższym czasie, czemu tak solidnie nie udzielasz się w temacie Rafter kontra Jahu gdzie miałeś przedstawić swoje cudowne systemy i programy gry lub progresji.
[QUOTE][qb]To tyle na temat tych nieszczesnych 300%.Dalej na twojej kozackiej stronie jest stary "rozklad" gry gdzie "udowadniasz" i pokazujesz jak grajac 100 jednostkami (dziennie lub poprostu na kazdy typ) osiagasz procenty i zyski.Zaciekawilo mnie to bo duzo typow dotyczylo tenisa.Ale jedno i to na 100% moge powiedziec nie mieszaj w glowie ludziom.Grajac 100 jednostek na typ bedziesz predzej czy pozniej na minusie i to przewaznie wielkim.Jest to droga do nikad a napewno nie do zyskow tylko strat.Masz ciekawe pomysly ale jesli chodzi o te 100 jednostek to zwalilem sie z fotela jak to wszystko analizowalem.Pomyslalem sobie:"Cholera koles wierzy w cuda"Szkoda ze nieprowadziles tej tabeli dalej bo schodzila ona stopniowo na minus i nagle sie urwala.Dalszy scenariusz mogl byc tylko jeden wyjscie na zero ,lub na minus duzy badz maly i tak do osranej smierci.[/qb][/QUOTE]Ble, ble, ble, czyli typowe wypowiedzi eksperta z STS
[QUOTE][qb]Takie masz rewelacje na tej stronie ze trzeba ja natychmiast zlikwidowac aby nikt nie zaczal stosowac rad ktorych tam udzielasz.A ten tekst jest najlepszy "SPOSOB NA OGRANIE BUKMACHEROW JEST TYLKO JEDEN ,PODAZAJ ZA BERIM" A ja bym tak dal "sposob na ogranie bukmacherow jest tylko jeden k_urwa tylko jeszcze niewiem jaki"Podazaj za mna a wpi_erdolisz kase w bloto.[/qb][/QUOTE]A może mam tobie przypomnieć twoje temacisze Rafter, gdzie obiecywałeś gruszki na wierzbie, a okazało się że tam nawet kotków nie było
[QUOTE][qb]Takie mam uwagi na twoje pomysly.Sledze te twoje typy i "procenty" czekajac kiedy ta konstrukcja sie zalamie lub uznasz iz marne zyski nie sa warte gry takim sposobem.Zyski ktore moga byc ale moga tez byc minusy i to wieksze niz myslisz.Jednym slowem sposob Jest do D_U_P_Y i ostrzegam kogokolwiek przed ryzykiem ktore jest zbyt wielkie aby grac tak jak ty proponujesz Beri nie baraniej bo szkoda bedzie patrzec na twoj upadek.Pamietaj jednak ze mimo iz ostro cie krytykuje mam dla ciebie duzo uznania za twoje koncepcje ale niestety jesli chodzi szczegolnie o te jednostki to jest to sposob ktory nie prowadzi do zyskow.Prowadzi on jedynie w najlepszym wypadku do zero srat-zero zyskow.Natomiast jesli chodzi o te procenty tu juz jest wiecej logiki i mozna osiagac jakies tam zyski nawet duze jesli zaplanujesz to i owo w wlasciwy sposob.Ale wybij sobie z glowy300% bo jesli osiagniesz taki zysk to osobiscie dam ci oskara[/qb].[/QUOTE]A to podsumuję tak, że sądzę poprostu że grasz, lub grałeś typy Beriego i jak mu dobrze szło to napewno byś mu dupę lizał, a że ostanio mu nie wychodzi to tobie również i oczywiście zmobilizowało to ciebie do napisanie tego dosyć ciekawego posta.
Dodam jeszcze na koniec że jest to tylko i wyłącznie moja osobista opinia i mam nadzieję że się nie w****isz Rafter.

Pozdrawiam

SLAV

Do góry
#21028 - 26/08/2002 01:46 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Acli Offline
addict

Meldunek: 07/08/2002
Witam. Zajmuję się dokładnie od 2 miesięcy bukmacherstwem i jedną z pierwszych stron jakie mi wpadła pod mysz była właśnie Beri'ego. Przeanalizowałem całą stronę i zawsze z niecierpliwością oczekiwałem nowych typów i informacji. Fakt faktem że idze mu teraz nie najlepiej i praktycznie z tych opisywanych "co trzeci typ jest nietrafny" aktualnie jest odwrotnie, ale nie zraża mnie to bo jeśli chodzi o opisy do obstawianych kuponów to są dość konkretne i rzeczowe. Korzystanie z typów Beri'ego jest dobrowolne i nawet jest wypisane na czerwono że nie bierze za nie żadnej odpowiedzialności także nie wiem dlaczego kolega RAFTER ma jakieś pretensje. Pewnie dlatego iż slav007o ma rację
Pozdrawiam i życzę powodzenia Beri'emu

Do góry
#21029 - 26/08/2002 02:17 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Beri to naprawdę solidny typer,a co moim zdaniem najważniejsze,jest konsekwentny
Jeżeli ktoś mu chce coś zarzucić to niech najpierw sam udowodni swoją wartość.Jak dla mnie Beri ją już udowodnił

Pozdrawiam
DJ SOSNA

Do góry
#21030 - 27/08/2002 00:34 Re: Beri-Beri czyli "300% zysku z twojego kapitału"
Beri Offline
addict

Chyba nie obrazisz się zbytnio jak powiem, że przy rzekomym wertowaniu mojej stonki od a do z „zwaliłeś się z fotela” , nie pod jej wpływem bądź mojego sposobu obstawiania , a od zbyt dużej ilości promili we krwi.

Czy ty Rafter nie dość ze nie umiesz pisać to w dodatku jeszcze czytać ????
O jakich 100 jednostkach ty wypisujesz ??? Owszem było cos takiego jak dział „Singles” ale to była tylko zabawa i od kwietnia nic w tym dziale się nie pojawia z uwagi na brak czasu.
I absolutnie nie miało to wpływu na docelowe 300% zysku.

Rafter to nic nie da, jeśli co chwile będziesz kogoś krytykował nie wnosząc samemu absolutnie nic. Moim zdaniem, każdy szanujący się typer nie powinien bać się ujawniać teorii na temat swoich „setek” i swojego powodu obstawiania, chyba że nie przynosi on spodziewanego efektu w dłuższym okresie.
Może czas najwyższy abyś spróbował swoich sił na publicznym forum, a nie tylko w kolko będziesz ględził do buta...

W dalszym ciągu uważam, że jedynym sposobem na ogranie buków jest odpowiednio podzielony kapitał. A druga sprawa to typy, z którymi nie jest u mnie najlepiej...
Nie tylko wy dostajecie piany gdy taki Grzybowski robi wszystko aby nie szczelić bramki ale w szczególności ja który obstawiam to wszystko za naprawdę wielkie sterty pieniędzy...

Na zakończenie chciałoby się rzec:
Skąd ty Rafter weźmiesz tego Oskara ???

Do góry
Strona 1 z 14 1 2 3 ... 13 14 >