[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
...[qb]Beri mam duzo do powiedzenia i to ostrych slow na temat twojego przedsiewziecia[/qb][/QUOTE]uuuuuuu tylko bez rękoczynów chłopaki.
[QUOTE][qb]Pamietaj jednak ze to co przeczytasz nizej jest poprostu moja opinia.I nie wk_urwiaj(obejscie)

sie jezeli cos ci sie nie spodoba.[/qb][/QUOTE]Beri się nie w****i, ale ja tak, bo uważam go za dobrego typera.
[QUOTE][qb]Przygladam sie twojej grze od dluzszego czasu ,i przewertowalem tez twoja stronke od a do z.Mam wiele zastrzezen do ciebie i twoich marzen ktore skoncza sie niewielkim zyskiem byc moze[/qb][/QUOTE].Jeżeli tak dobrze wiesz Rafter czym to się skończy dla Beriego, dlaczego twoje typy są tak nieskich lotów, bo po twojej wypowiedzi można by wywnioskować iż masz jakieś znajomości u miejskich wróżek, gdyż w jaki inny sposób wytłumaczysz swoją tezę.
[QUOTE][qb]Po pierwsze wybij sobie z glowy 300%.Jesli uwazasz ze to osiagniesz to dobrze(nie ma zeczy niemozliwych),ale wg mnie juz lecisz na porazke.Twoje plany po mojej analizie moga przyniesc:
-maly zysk ,ktory moze byc wiekszy jesli dobrze wszystko zaplanujez.Ale beda to nieliczne momenty.
-punkt wyjscia czyli grasz rok czy dwa i jestes bez zadnego zysku ,czyli pobawiles sie troche dla zabicia dwuch lat w bukmacherke.Zawsze to jakis sposob na zagospodarowanie czasu grac dlugi czas i nic nie przegrac.0=0 nie ma strat ale gdzie te procenty ktore mialy utrzymac moje zycie.
-straty male ,lub wieksze to zalezy oczywiscie od typow ktore bedziesz puszczal.[/qb][/QUOTE]Jeżeli tak dobrze przeanalizowałeś co się stanie z Berim w najbliższym czasie, czemu tak solidnie nie udzielasz się w temacie Rafter kontra Jahu gdzie miałeś przedstawić swoje cudowne systemy i programy gry lub progresji.
[QUOTE][qb]To tyle na temat tych nieszczesnych 300%.Dalej na twojej kozackiej stronie jest stary "rozklad" gry gdzie "udowadniasz" i pokazujesz jak grajac 100 jednostkami (dziennie lub poprostu na kazdy typ) osiagasz procenty i zyski.Zaciekawilo mnie to bo duzo typow dotyczylo tenisa.Ale jedno i to na 100% moge powiedziec nie mieszaj w glowie ludziom.Grajac 100 jednostek na typ bedziesz predzej czy pozniej na minusie i to przewaznie wielkim.Jest to droga do nikad a napewno nie do zyskow tylko strat.Masz ciekawe pomysly ale jesli chodzi o te 100 jednostek to zwalilem sie z fotela jak to wszystko analizowalem.Pomyslalem sobie:"Cholera koles wierzy w cuda"Szkoda ze nieprowadziles tej tabeli dalej bo schodzila ona stopniowo na minus i nagle sie urwala.Dalszy scenariusz mogl byc tylko jeden wyjscie na zero ,lub na minus duzy badz maly i tak do osranej smierci.[/qb][/QUOTE]Ble, ble, ble, czyli typowe wypowiedzi eksperta z STS
[QUOTE][qb]Takie masz rewelacje na tej stronie ze trzeba ja natychmiast zlikwidowac aby nikt nie zaczal stosowac rad ktorych tam udzielasz.A ten tekst jest najlepszy "SPOSOB NA OGRANIE BUKMACHEROW JEST TYLKO JEDEN ,PODAZAJ ZA BERIM" A ja bym tak dal "sposob na ogranie bukmacherow jest tylko jeden k_urwa tylko jeszcze niewiem jaki"Podazaj za mna a wpi_erdolisz kase w bloto.[/qb][/QUOTE]A może mam tobie przypomnieć twoje temacisze Rafter, gdzie obiecywałeś gruszki na wierzbie, a okazało się że tam nawet kotków nie było
[QUOTE][qb]Takie mam uwagi na twoje pomysly.Sledze te twoje typy i "procenty" czekajac kiedy ta konstrukcja sie zalamie lub uznasz iz marne zyski nie sa warte gry takim sposobem.Zyski ktore moga byc ale moga tez byc minusy i to wieksze niz myslisz.Jednym slowem sposob Jest do D_U_P_Y i ostrzegam kogokolwiek przed ryzykiem ktore jest zbyt wielkie aby grac tak jak ty proponujesz Beri nie baraniej bo szkoda bedzie patrzec na twoj upadek.Pamietaj jednak ze mimo iz ostro cie krytykuje mam dla ciebie duzo uznania za twoje koncepcje ale niestety jesli chodzi szczegolnie o te jednostki to jest to sposob ktory nie prowadzi do zyskow.Prowadzi on jedynie w najlepszym wypadku do zero srat-zero zyskow.Natomiast jesli chodzi o te procenty tu juz jest wiecej logiki i mozna osiagac jakies tam zyski nawet duze jesli zaplanujesz to i owo w wlasciwy sposob.Ale wybij sobie z glowy300% bo jesli osiagniesz taki zysk to osobiscie dam ci oskara[/qb].[/QUOTE]A to podsumuję tak, że sądzę poprostu że grasz, lub grałeś typy Beriego i jak mu dobrze szło to napewno byś mu dupę lizał, a że ostanio mu nie wychodzi to tobie również i oczywiście zmobilizowało to ciebie do napisanie tego dosyć ciekawego posta.
Dodam jeszcze na koniec że jest to tylko i wyłącznie moja osobista opinia i mam nadzieję że się nie w****isz Rafter.
Pozdrawiam
SLAV