[QUOTE]Oryginalnie wysłał jar:
Tak .Na oddzielnych. Taki kupon w buka system by odrzucił. W regulaminie profesjonala jest podany przykład z tenisa,
Np. Wimbledon
Typujemy zwycięstwo Samprasa w całym turnieju.
I jednocześnie typujemy zwycięstwo Samprasa w 1/4 finału z Aggasim. I robimy z tego AKO.
takiego kuponu system nie przyjmie. Jest to ewidentny przykład zakładów wspierających sie nawzajem. Sampras ma tylko wtedy szansę wygrać cały turniej, kiedy wygra mecz 1/4 finału.
Sądzę, że podobnie było w przypadku kuponu o którym pisałem. Wygranie finału przez Liverpool w regulaminowym czasie powoduje automatycznie zaliczenie drugiego zakładu (o zdobycie przez Liverpool pucharu wogóle, bez wzgledu na moment w którym to się stanie: czas regulaminowy, dogrywka, karne).
Stąd wynikła moja wątpliwość czy taki kupon może być zaliczony.
To tylko moja wątpliwość którą chciałem się podzielić.
Pozdrawiam[/QUOTE]
ciekawa dyskusja wynikla odnosnie moich typow. mam tylko jedno pytanie do ciebie jar (mamy bardzo podobne nicki

), nie zauwazyles ze puscilem te mecze jako single?
a odnosnie zakladow wspierajacyych sie (czyli dotyczacych tego samego wydarzenia) to jak do tej pory nie spotkalem jeszcze buka u ktorego moglbym je laczyc na jednym kuponie... jak ktos takiego znajdzie to niech mi da znac

pozdrawiam
i zycze powodzenia w walce z bukami
jarzo