Ja CHCEM ZAPP abys prowadzil te lige bo wydaje mi sie ze idzie ci o wiele lepiej niz rosolowi

. No ale to niezbyt ladnie ze strony organizatora (rosola) tak olewac sprawe. Ale wybaczmy mu pewnie mu cos wypadlo

. Mam nadzieje ze wszystko jak najszybciej wróci do porządku. A co do meczy to uwazam ze powinny byc w Sobote. Bo watpie zeby znalazl sie ktos kto by nie wyrobil z obstawieniem. W niedziele to sie idzie do koscioola a nie mecze typuje

. Poza tym w sobote jest duzo wiecej i duzo ciekawszych meczy. Poza tym wszystko jest okiej. No moze nie za bardzo mi sie mecze ktore wybrales nie podobaja. Brakuje naszej rodowitej ligi. Tak na przyszłość to najbardziej polecma mecze ktore beda transmitowane na Canal+, Eurosporcie czy Polsacie Sporcie zeby ten kto ma te kanaly mogl te mecze obejrzec. To naprawde dodaje adrenalinki taki ogladanie i trzymanie kciukow za obstawiony wynik. To chhyba wszystko co mam do powiedzenia. No jeszcze mi nie pasi ze znowu gram z tym samym zawodnikiem co niedawno ale rozumiem ze to przymus. Pozatym bede mial okazje sie zrewanzowac. ALe rozpisalem

.