Tak w ogóle to jak coś zdziałasz w tej sprawie to napisz tutaj na forum bo sam jestem ciekawy czy coś zmienią w Twojej sprawie.
Póki co brak odpowiedzi na mojego maila. Poczekamy zobaczymy. Na pewno będę temat drążył albo z supportem albo tu na forum dopóki nie zrozumiem dokładnie dlaczego stało się tak a nie inaczej i dlaczego na kilka poprawnie przyjętych zakładów rozliczono mi tylko jeden a resztę anulowano w sposób wysoce daleki od jakichkolwiek standardów...
Dostałem odpowiedź. Generalnie sprawa wygląda tak że na wszystkich rynkach oprócz wyścigów konnych jeśli zdarzy się sytuacja że zdarzenie nie jest zaplanowane live a Betfair ma w rozkładzie inną godzinę rozpoczęcia zdarzenia to wszystkie zakłady które zostały postawione po rozpoczęciu tego zdarzenia (pomimo nie zablokowania rynku przez Betfair) zostają anulowane.
Cóż, trzeba uważać i sprawdzać godziny rozpoczęcia rynków bo można się naciąć.
Całość jednak nie zmienia faktu że sposób w jaki Betfair to zrobiło był jak dla mnie istnie "rolniczy" (stwierdzenie egzotyczne, adekwatne jednak do sytuacji), ale dajmy już temu spokój.
Na koniec odnośnie jeszcze tych zdarzeń live na Betfair. Wczoraj zagrałem mecz Legii który miał być live.
Licząc na to zagrałem przed meczem i się zawiodłem bo pomimo tego iż przez cały dzień to zdarzenie było na kuponie live to wieczorkiem rozczarowanie bo znowu coś nie wyszło.
Coś dużo tych wpadek, życzę więc Betfair aby popracowali nad swoją rzetelnością i pozdrawiam cały zespół.