Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#218772 - 17/03/2004 14:14 NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

Meldunek: 16/11/2002
Witam
Wszystko ladnie pieknie opisane w dziale konkursy na stronie http://www.toto-mix.pl

Konkurs PLK/PLM sponsor nagród rzeczowych
Totolotek TOTO-MIX S.A

Regulamin:
§ 1. Organizator Konkursu

Konkursy: Piłkarska Liga Kibica zwany dalej PLK i Piłkarska Liga Mistrzów zwany dalej PLM są organizowane i prowadzone na stronach internetowych serwisu www.mecz.pl przez Komitet Organizacyjny Konkursów Piłkarska Liga Kibica i Piłkarska Liga Mistrzów, zwany dalej Organizatorem.
Konkurs Piłkarska Liga Kibica zwany dalej PLK trwa do rozegrania i oficjalnego zakończenia 20 kolejki konkursowej wg Regulaminu Organizatora, o czym Organizator powiadomi Sponsora protokołem zakończenia konkursu PLK.
Konkurs Piłkarska Liga Mistrzów zwany dalej PLM trwa do czasu rozegrania meczu finałowego edycji Ligi Mistrzów sezonu 2003/2004 i wg Regulaminu Organizatora, o czym Organizator powiadomi Sponsora protokołem zakończenia konkursu PLM.
Zasady i przebieg konkursów opisane są w Regulaminach opublikowanych przez Organizatora i dostępnych pod wyżej wymienionym adresem internetowym.
Organizator ponosi pełną i wyłączną odpowiedzialność za przebieg konkursu, punktację, rozpatrywanie sporów regulaminowych, skarg, wniosków i reklamacji.
Organizator zobowiązuje się do przekazywania Sponsorowi drogą elektroniczną za pomocą poczty e-mail punktacji Uczestników konkursów, którzy biorą udział w edycji premiowanej nagrodami rzeczowymi oraz informacji w formie oficjalnych protokołów o zakończeniu konkursów.

§ 2. Sponsor Konkursu

Spółka TOTOLOTEK TOTO-MIX S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ulicy Łuckiej 18 lok. Nr 4, kod pocztowy 00-845, jest Sponsorem nagród rzeczowych dla uczestników konkursów PLK i/lub PLM, którzy wyrażą wolę udziału w tej części Konkursów PLK i/lub PLM, które są premiowane nagrodami ufundowanymi przez Sponsora, zwanych dalej Konkursami Sponsorowanymi.
Konkursy Sponsorowane PLK i PLM rozpoczynają się w chwili opublikowania niniejszego Regulaminu na stronach internetowych www.mecz.pl i www.totolotek.pl i trwają do czasu rozstrzygnięcia opisanego w § 1 ust. 2 i 3.
Nagrody ufundowane przez Sponsora są wyłącznie nagrodami rzeczowymi.
Łączna wartość nagród rzeczowych ufundowanych przez Sponsora wynosi 2000 zł netto ( słownie: dwa tysiące złotych ).
Sponsor konkursu nie ponosi odpowiedzialności za punktację, spory i rozstrzygnięcia wynikające z postępowania i decyzji Organizatora konkursu.
Sponsor nie odpowiada na skargi i wnioski Uczestników związane z punktacją i przebiegiem konkursów, za które odpowiedzialny jest Organizator.

§ 3. Uczestnik Konkursu Sponsorowanego

Uczestnikiem Konkursu Sponsorowanego może być każdy obywatel Rzeczypospolitej Polskiej korzystający z internetu, który zgłosi Organizatorowi Konkursu deklarację przystąpienie do konkursu i wyrazi wolę udziału w tej części Konkursów PLK i/lub PLM, które są premiowane nagrodami rzeczowymi ufundowanymi przez Sponsora.
Wyrażenie woli, o którym mowa następuje przez dokonanie rejestracji.
Uczestnik, który dokona rejestracji uczestniczy w Konkursie Sponsorowanym PLK i/lub PLM

§ 4. Rejestracja Uczestnika Konkursu Sponsorowanego

W pierwszej kolejności Uczestnik zgłasza deklarację udziału w Konkursie PLK i/lub PLM u Organizatora Konkursu na stronie internetowej pod adresem www.mecz.pl
W drugiej kolejności Uczestnik dokonuje deklaracji udziału w Konkursie Sponsorowanym PLK i/lub PLM na stronie internetowej Sponsora pod adresem www.totolotek.pl
Rejestracja polega na podaniu w odpowiednich polach udostępnionej aplikacji internetowej następujących danych:
imię
nazwisko
nick
adres e-mail.
Po dokonaniu tych czynności uczestnik otrzyma pocztą na podany adres e-mail wiadomość z prośba o poświadczenie dokonanej rejestracji w formie linku internetowego oraz Numer Kodowy. Uczestnik powinien poświadczyć rejestrację przez aktywację wskazanego linku i zachować przekazany w linku numer kodowy - w formie wydruku, zapisu odręcznego lub zapamiętania - w celu identyfikacji przy ewentualnym odbiorze nagród.
Imię i nazwisko Uczestnika pozostaje do wyłącznej wiadomości Sponsora i nie będzie w jakiejkolwiek formie publikowane oraz używane do celów innych niż identyfikacja w konkursie. Zbiór imion i nazwisk Uczestników zostanie trwale usunięty po zakończeniu konkursu.
Po dokonaniu czynności opisanych w ust. 1 i 2 Uczestnik inicjuje swój udział w edycji w konkursu premiowanej nagrodami ufundowanymi przez Sponsora.
Na stronie www.totolotek.pl Sponsor publikować będzie klasyfikację konkursową podając „Nick” Uczestnika i miejsce zajmowane w konkursie. Powyższe dotyczy miejsc 1, 2 i 3 w każdym z konkursów. Podstawą do tej publikacji będą tylko i wyłącznie dane przekazywane przez Organizatora.

§ 5. Kategorie Nagród Rzeczowych

Sponsor ustala w konkursach następujące miejsca premiowane przyznaniem nagród rzeczowych i ich wartość:
- Konkurs PLK
1. miejsce w konkursie PLK – nagroda rzeczowa o wartości 500 zł
2. miejsce w konkursie PLK – nagroda rzeczowa o wartości 350 zł
3. miejsce w konkursie PLK – nagroda rzeczowa o wartości 150 zł
- Konkurs PLM
1. miejsce w konkursie PLK – nagroda rzeczowa o wartości 500 zł
2. miejsce w konkursie PLK – nagroda rzeczowa o wartości 350 zł
3. miejsce w konkursie PLK – nagroda rzeczowa o wartości 150 zł
Klasyfikacja Uczestników do nagród ustalana jest przez Sponsora na podstawie protokołu zakończenia konkursu przekazanego przez Organizatora.
Sponsor ustala, że w każdym z wyżej wymienionych konkursów i w każdym ze stopni wygranych tych konkursów nagrodę rzeczową może otrzymać tylko jedna osoba.
W przypadku zakwalifikowania się na każde z miejsc premiowanych nagrodą rzeczową więcej niż jednego uczestnika, wśród uczestników, których to będzie dotyczyć przeprowadzona zostanie dogrywka na warunkach ustalonych przez Sponsora.

§ 6. Dogrywka

W przypadku zaistnienia sytuacji opisanej w § 5 ust. 3 Sponsor przeprowadzi dogrywkę polegającą na typowaniu rozstrzygnięć meczów objętych zestawem par dla najbliższych w czasie zakładów TOTO-LIGA. Dogrywka przebiega wg następujących zasad:
Każdy Uczestnik, którego dotyczyć będzie dogrywka otrzyma drogą elektroniczną zestaw par i wytypuje rozstrzygnięcia meczów za pomocą typowań jednodrogowych.
Uczestnik przekaże swoje typowania Sponsorowi drogą elektroniczną.
Wygra ten z Uczestników, który wytypuje trafnie największą ilość spośród trzynastu meczów.
W przypadku osiągnięcia jednakowego rezultatu przez więcej niż jednego uczestnika, uczestnicy prowadzą dogrywkę na kolejnych zestawach par zakładów wzajemnych TOTO-LIGA, aż do wyłonienia ostatecznego zwycięzcy w kategorii miejsca premiowanego nagrodą.
Uczestnicy, którzy w odpadną w dogrywce lub zrezygnują z udziału w niej nie nabywają prawa do nagród.

§ 7. Odbiór Nagród i Okres Reklamacyjny

Sponsor poinformuje Organizatora i Uczestników o osobach, które zajęły premiowane nagrodami rzeczowymi miejsca w konkursach, drogą elektroniczną wraz publikacją tej informacji na stronie internetowej www.totolotek.pl
Sponsor poinformuje e-mailem Uczestników, którzy zajęli premiowane nagrodami miejsca.
Osobisty Odbiór nagród przez Uczestników nastąpi w terminach uzgodnionych z nagrodzonymi Uczestnikami, ale nie wcześniej niż po 14 dniach od daty publikacji zawiadomienia, o którym mowa w ust.1
Miejscem odbioru nagród jest siedziba Sponsora, pod adresem: 00-845 Warszawa, ul. Łucka 18 lok.4. Sponsor może ustalić w porozumieniu z nagrodzonym Uczestnikiem inny sposób i/lub miejsce przekazania nagrody.
Reklamacje rozpatrywane są tylko i wyłącznie przez Organizatora Konkursu i na jego odpowiedzialność w terminie 14 dni od dnia publikacji opublikowanego zawiadomienia, o którym mowa w ust.1
Regulamin wchodzi w życie z dniem publikacji na stronach www.totolotek.pl i www.mecz.pl

oraz Zobacz poprzednią edycję konkursu PLK

za chwile napisze kolejny post

Do góry
#218773 - 17/03/2004 14:31 Re: NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

teraz do rzeczy, wszystko na temat nagrod rejestracji i wszystko co z tym zwiazane zniklo z tematow tego dzialu, powoli odchodzi w niepamiec mam takie wrazenie :rolleyes: poniewaz nie lubie nic robic w jakims tam gronie postanowilem by sprawa wyjasniala sie i wszyscy o tym wiedzieli, minelo juz ponad miesiac i (jestem z jednych ktorzy zajeli premiowane miejsca) narazie zero kontaktu chociazby emailowego ze strony toto-mixa, uwazam ze to nie jest zadna trudnoscia, po co byla ta rejestracja i nadal jest niewiem jak gump i verbatimek ale ja nawet nie zostalem jak narazie o niczym informowany oprocz tego ze Da Bartek troche cos rozmawial na ten temat z jakims gosciem, uwazam ze jesli ktos sie do czegos zobowiazuje to niech doprowadza to do konca, wystarczy zobaczyc chociazby na moje komentarze z allegro i sie przekonacie jak zalatwiam transakcje i uwazam ze jesli ktos by sie staral to stac go na to samo, a jak im niezalezy to po co ta sciema wszystkich ludzi ktorzy tu graja i cale to zamieszanie okres reklamacyjny itd juz dawno minal , wiem ze to firma ze wiele spraw trzeba zalatwic zanim wysle sie nagrody ale przeciez kontakt email nie jest trudny, bylo obiecane zreszta wszystkiego dogranie na poczatek marca a teraz jest odwlekanie i zbywanie ludzi, prosze by najlepiej glowny zalatwiajacy sprawe czyli grzesiek2 sie wypowiedzial, z gory dzieki, uwazam ze tak nie powinno byc to robione, wysylka trwa gora 5 dni ale to juz zolwim tempem , to nie jest afryka i nie trudno informowac ludzi, a pozatym handluje troche to wiem jak sie zalatwia sprawy, pozdrawiam i prosze o odzew, skoro zamiescili to wszystko na stronie a uwazaja sie za solidna firme to powinni wszystko doprowadzic do konca skoro sie zobowiazali, grzesiek2 Ty zalatwiales wiec nie Da Bartek tylko Ty powinienes sie cos dowiedziec i poinformowac o wszystkim, przeciez nie mozna czekac do 2005 albo rybka albo akwarium, jak nie chca sponsorowac to niech znikna z tego dzialu i nie wkrecaja ludzi, od kilku miesiecy zaczelem u nich grac i nadal bede ale nie lubie nie uczciwosci i zalatwiania spraw w taki sposob, mam nadzieje ze wszystko sie jakos rozwiaze i ze to drobne niedopatrzenie, a moze wszystko juz jest i niepotrzebnie to pisze ?? w co watpie

Do góry
#218774 - 17/03/2004 14:44 Re: NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

PONADTO Z ROZMOWY Z DA BARTKIEM WYNIKLO ZE WSZYSTKO STANELO W MIEJSCU, CZY KTOS ZAJMIE SIE TA SPRAWA MAM TU NA MYSLI GRZESKA2 CZY JA MAM SIE DOWIEDZIEC ??? PROSZE O ODPOWIEDZ Z GORY DZIEKI

--->> Piłkarska Liga Kibica 'totolotek.pl - mecz.pl'
Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie 'Piłkarska Liga Kibica'. Konkurs sponsorowany przez TOTOLOTEK.PL ! <<---

czy oby napewno iwo:

Do góry
#218775 - 17/03/2004 14:55 Re: NAGRODY
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Też mnie to dziwi :rolleyes:

Do góry
#218776 - 17/03/2004 15:08 Re: NAGRODY
grzesiek2 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/08/2003
Dymeczek nie ma sprawy zajme sie tym. Ostatnio jak rozmawiałem z przedstawicielem TOTO-MIX-a mówił że nagrody są już prawie wszystkie kupione i zostaną one wysłane wiem że Bartek dowiedział sie że do dzisiaj miały zostać wysłane. Zobaczymy co z tego wyjdzie ale jak tylko ich przedstawiciel będzie na gg wszystkiego sie dowiem i was poinformuje. Wiem że ostatnio tam w firmie mają zawrót głowy bo jak ostatnio rozmawiałem to Pan Andrzej bardzo wolno odpisywał. Ale raczej jestem pewny że te nagrody to nie kicz taka firma sobie chyba na to nie pozwoli na 99% będą nie martwcie się. Powinny do was dojść w najbliższym czasie jak nie w tym tygodniu to w następnym.

Do góry
#218777 - 17/03/2004 15:13 Re: NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

ok grzesiek dzieki za odpowiedz, teraz jest przynajmniej wszystko jasne i o to mi chodzilo bo wczesniej nic prawie nikt nie wiedzial a napisow o sponsorze pelno pozdrawiam i wypada tylko czekac na dalszy rozwoj wydarzen

Do góry
#218778 - 17/03/2004 17:18 Re: NAGRODY
retoox Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/07/2003
Witam
Czy TOTO-MIX sponsorował tylko poprzednia edycje, czy w niedawno zaczetych rozgrywkach również są przewidziane jakies nagrody (od TOTO-MIXa lub kogos innego)?????

Do góry
#218779 - 17/03/2004 20:03 Re: NAGRODY
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2003
A własnie ja mma jedno pytanie...

Ja gram w to pierwszy sezon...czy musze wysłać tą ankiete na stronie mecz.pl do totomixa zeby w przypadku przyszłej wygranej móc ją odebrać? Czy wystarczy ,że jestem tutaj zapisany?

Do góry
#218780 - 18/03/2004 15:31 Re: NAGRODY
grzesiek2 Offline
Pooh-Bah

No i wszystko jasne podam w punkatach
1.Pan Andrzej (głowny i jedyny łącznik z TOTO-MIX-em) musiał wyjechać poza Warszawe i dlatego nagrody jeszcze nie doszły.
2.Nagrody zostaną wysłane dzisiaj ale jast mały problem ze wględu na sprawy formalne nagrody zostana przesłane do punktów totomixa i tam trzeba będzie je odebrac podpisująć dokument.
3.Jeśli osoby mieszkają daleko od miejsca zamieszkania nagorody zostaną dowiezione przez kierownika ale trzeba się znim umówić(do konca jeszcze nie uzgodnione).
4.Nagrody powinny dotrzeć do punktów totomixa w miastach do poniedziałku.
5.Prosze o podanie w tym temacie e-maili przez osoby które zajeły 3 pierwsze miejsca.
6.W najbliższych dniach przesłana zostanie do was wiadomośc e-mail od TOTO-MIX-a
7.no mówiłem że będzie wszystko dobrze

P.S.
Podajcie jak najszybciej e-maile tam sie wszystkiego już dowiecie.

Do góry
#218781 - 19/03/2004 11:32 Re: NAGRODY
Verbatimek Offline
old hand

Meldunek: 25/08/2002

Do góry
#218782 - 19/03/2004 13:14 Re: NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

Do góry
#218783 - 20/03/2004 14:57 Re: NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał retoox:
[qb]Witam
Czy TOTO-MIX sponsorował tylko poprzednia edycje, czy w niedawno zaczetych rozgrywkach również są przewidziane jakies nagrody (od TOTO-MIXa lub kogos innego)?????[/qb][/QUOTE]urywek z e-maila od toto-mixa:
...
"Sadze tez, ze jestes uczestnikiem kolejnej edycji konkursu PLK, która jak wiesz w dalszym ciagu sponsorujemy. Zycze Ci w zwiazku z tym tak dobrych typowan, jak poporzednio i oczywiście powtorzenia sukcesu z pierwszym miejscem wlacznie."

Z pozdrowieniami,

Andrzej

TOTOLOTEK TOTO-MIX S.A.

wiec jak narazie wszystko ok ale temat sie przydal dla rozwiania watpliwosci

Do góry
#218784 - 22/03/2004 18:25 Re: NAGRODY
grzesiek2 Offline
Pooh-Bah

Ważne

w związku z tym że gump nie podał e-maila a mail Verbatimka cały czas wraca pan Andrzej napisał do mnie cyt.
"...To trzech naszych Zwyciezcow poszly listy poczta naziemna z informacja jak odebrac nagrody. W listach sa wskazani wlasciwi terytorialnie kierownicy oddzialow, do ktorych nalezy sie zgloscic z tym listem po odbior nagrody. Kazdy odbierze ja w swojej rodzinnej miejscowosci, nie bedzie wiec klopotu z jakimis dojazdami. Jest tez prosba o stawienie sie z kims doroslym ( Rodzice lub Opiekun ), jezeli jest sie osoba niepelnoletnia, bo trzeba bedzie podpisac Akt Darowizny, tak abysmy mogli odprowadzic podatek...". A więc już wiecie oco chodzi.

Do góry
#218785 - 22/03/2004 18:33 Re: NAGRODY
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Jest tez prosba o stawienie sie z kims doroslym ( Rodzice lub Opiekun )

Do góry
#218786 - 22/03/2004 18:51 Re: NAGRODY
Verbatimek Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał grzesiek2:
[qb]

a mail Verbatimka cały czas wraca pan Andrzej napisał do mnie [...]
[/qb][/QUOTE]Do mnie wszystko pięknie, cacy doszło, ale e-mail z wiadomościa Pana Andrzeja poczta wwala mi do folderu SPAM

Pozdrawiam

Do góry
#218787 - 22/03/2004 22:18 Re: NAGRODY
grzesiek2 Offline
Pooh-Bah

I jeszcze cos jak odbierzecie nagrody to napiszcie

Do góry
#218788 - 25/03/2004 19:17 Re: NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

Chciałbym Cie poinformowac, ze w poniedziałek otrzymasz poczta naziemna list <--- otrzymal ktos jakis list ?? juz tyle czasu minelo... szkoda slow... moze to ktorys poniedzialek w 2005 roku

Do góry
#218789 - 29/03/2004 17:16 Re: NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał grzesiek2:
[qb]I jeszcze cos jak odbierzecie nagrody to napiszcie[/qb][/QUOTE]chodziło jednak o ten poniedziałek, wszystko jest okey, big dzieki chociaz sie jeszcze nie kontaktowalem z toto-mixem iwo: :5gw:

acha rejestracja jest jednak potrzebna

Do góry
#218790 - 30/03/2004 01:22 Re: NAGRODY
grzesiek2 Offline
Pooh-Bah

Wiedziałem że w któryś poniedziałek miłego odbierania nagród

Do góry
#218791 - 04/04/2004 03:01 Re: NAGRODY
Da Bartek Offline
pokakulka

Meldunek: 14/10/2002
wiec jak z tymi nagrodami? doszl czy nie? pochalcie sie

Do góry
#218792 - 13/04/2004 20:42 Re: NAGRODY
Blancorn Offline
old hand

Meldunek: 26/08/2003
No no....nagrody pewnie są tak zarombiste że nagrodzeni nie chcą się pochwalić....ale szczerze mówiąc ciekawi mnie jakie są te nagrody....co prawda żadnej nigdy nie wygram, ale pomarzyć można:)

Do góry
#218793 - 13/04/2004 21:31 Re: NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

ja jeszcze nie odebralem a gosc z wrocka ucichl ale sie dowiem co i jak

Do góry
#218794 - 13/04/2004 21:41 Re: NAGRODY
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Cos ciezko te nagrody odebrac...

Do góry
#218795 - 13/04/2004 21:57 Re: NAGRODY
Verbatimek Offline
old hand

U mnie wszystko piknie doszło jakieś dwa tygodnie temu

Do góry
#218796 - 13/04/2004 23:22 Re: NAGRODY
Da Bartek Offline
pokakulka

Meldunek: 14/10/2002
Oczywiscie... prawidlowy Polak. Nie ma to robi halas dookola a jak juz sa to nawet nie pochwali...

Do góry
#218797 - 16/04/2004 11:12 Re: NAGRODY
dymeczek Offline
veteran

wszystko cacy a nawet lepiej niz sie spodziewalem :5gw: TOTO-MIX iwo: :5gw:

Do góry
#218798 - 16/04/2004 13:03 Re: NAGRODY
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał dymeczek:
[qb]wszystko cacy a nawet lepiej niz sie spodziewalem :5gw: TOTO-MIX iwo: :5gw: [/qb][/QUOTE]W kóncu dymeczek jesteś z czegoś zadowolony
iwo:
pzdr)

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >