Strona 2 z 11 < 1 2 3 4 ... 10 11 >
Opcje tematu
#21986 - 05/09/2002 22:47 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb]AVE SZAKALLO you are my hero too , ale gdzie ty się podziewasz, bo już dawno w tym temaciszu Szakala nie widziałem, why , czyżby Szakal wygrał już tyle, że teraz się opala na Majorce

Pozdrawiam

SLAV[/qb][/QUOTE]Slav stałem się jakiś wyczulony na punkcie Twoich postów, nie żebym był złośliwy - tylko sie tak zastanawiam:
Skoro one nic nie wnoszą (tak jak i ostatnio moje, co obiecuje zmienić w zbliżającym sie sezonie hoka) to po co je wklejasz po dwa razy???

P.S. Co do odpoczynku Szakala to siedzi on czasem na Manchatanie, albo Brodwayu

Do góry
Bonus: Unibet
#21987 - 05/09/2002 23:24 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
Adolf jak tak strasznie wyczulony stałeś się na moje posty to proponuje maść sobie jakąś kupić, lub umyć monitor . Jeżeli sądzisz, że specjalnie wysłałem dwa posty to twoja fobia staje się podwójnie niebezpieczna :rolleyes: , mam nadzieję że jak piszesz, to jesteś zamknięty w jakimś hermetycznym miejscu, bo to naprawdę może być zaraźliwe, a chyba nie chcemy, aby ta choroba rozprzestrzeniła się na większą masę społeczeństwa. A jeżeli chodzi o nic nie wnoszące twoje posty, to nic mnie one nie obchodzą, bo pomijając ten przypadek, ja, w przeciwieństwie do ciebie, ich nie komentuję.

Pozdrawiam (widzisz Adolf jak łatwo nabijać sobie posty , wystarczy napisać coś sensownego i już na dole pojawia się cyferka do przodu, super co nie )

SLAV

Do góry
#21988 - 05/09/2002 23:28 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Nie żebym był złośliwy Adolf, ale ten post to sobie nabiję tak dla zachowanie równowagi .

SLAV

Do góry
#21989 - 05/09/2002 23:41 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
JAMES Offline
addict

Meldunek: 17/10/2001
Slav i Adolf jak chcecie się kłócić to załóżcie sobie temat w innym miejscu, bo wasze posty nie mają nic wspólnego z Progresją na X

Do góry
#21990 - 06/09/2002 00:50 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał JAMES:
[qb]Slav i Adolf jak chcecie się kłócić to załóżcie sobie temat w innym miejscu, bo wasze posty nie mają nic wspólnego z Progresją na X[/qb][/QUOTE]Ale przecież się nie kłócimy, a żeby było w temacie to Le Mans - Metz 1-0 (1-0 10' Cousin) jak narazie, trzymam za Was kciuki co by było X.
Pozdrawiam

Do góry
#21991 - 06/09/2002 01:12 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
Witam Panowie,

UWAGA!

Dane wyslane przez JAMESA ktore wysłał w pierwszym poscie byly aktualne jakies kilkanascie miesiecy temu. Aktualnie nie podpisuje sie pod tymy wyliczeniami. Napewno bez wyliczen jestem pewnien ze wypadl Wolsburg na bank. Ja zawsze chwalilem tylko dwie ligi Premiership i Bundeslige gdzie remisy zachowywaly sie bardzo przyzwoicie. Na bank w tamtym sezonie było z tego co pamietam ponad 35% w Bundeslidze spotkan zakonczonych remisami co stawialo ta lige na pierwszym miejscu.

Reszta lig zostala wyliczona na zyczenie uczestnikow z pierwszej czesci tematu ale na bank nie byly te druzyny sprawdzone w rzezcywistosci.

Potwierdzam rowniez slowa Adolfa : Glownie bywam na Manhatanie (gdzie zwalczam "pejsiaków")

A w temacie nie bywam bo sa lepsze sposoby na wygrywanie i nie stosuje tej metody aktualnie w swej grze. Co wiecej wiele osob z obserwacji kontynuacji tego tematu widzialem probowalo gry na passe bez remisow grajac o ile pamietam na Herthe (tu pamietam ze gosc byl na 6 poziomie sic! hehe) Celte tez niktorzy probowali. No ciekawy jestesm jak na tym wyszli.

O czym zapomnieli chyba syscy w tym temacie to moja wizja propgresu byla nastawiona tylko na poczatek sezonu i nie miala pokrycia po osiagnieciu drugiego X przez dana druzyne!

Do góry
#21992 - 06/09/2002 01:13 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
slav007o Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał JAMES:
[qb]Slav i Adolf jak chcecie się kłócić to załóżcie sobie temat w innym miejscu, bo wasze posty nie mają nic wspólnego z Progresją na X[/qb][/QUOTE]James, czy ktoś się tu kłóci, jak sam zauważyłeś, Adolf tylko stwierdził, że ostatnio jest wyczulony na punkcie moich postów, a ja poprostu powiedziałem, że nie ma przyczyn, aby tak było i niech na tym się zakończy rozmowa, bo później będzie że niby to ja się kłócę, ale nie będę przypominał, kto zaczął rozmowę.

Pozdrawiam

SLAV

Do góry
#21993 - 06/09/2002 01:23 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]A w temacie nie bywam bo sa lepsze sposoby na wygrywanie[/qb][/QUOTE]To moze je zdradzisz?

Do góry
#21994 - 06/09/2002 01:52 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]A w temacie nie bywam bo sa lepsze sposoby na wygrywanie[/qb][/QUOTE]To moze je zdradzisz? [/qb][/QUOTE]Grac Asiany w Canbecie Po takich kursach nie mozna przegrywac.

Kejsper a nie zauwazyles ze to byla aluzja ze progresem na X daleko sie nie zajdzie?

Do góry
#21995 - 06/09/2002 02:31 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
JAMES Offline
addict

coś w tym Szakal jest.
Le Mans [1 - 0] Metz i płacz w oczach świnki naszej uke:

Do góry
#21996 - 06/09/2002 02:35 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
kp Offline
addict

Meldunek: 14/07/2002
Mam dosc tej popieprzonej ligi... Le Mans 5 z 6 meczow wygrywa roznica 1 bramki... Bilans -400zl, ale niestety, chyba nie bede w stanie teraz inwestowac dalej w te druzyny, przynajmniej nie we wszystkie trzy jednoczesnie... Swoja droga trzeba miec cholernego pecha, zeby wybrac druzyne, ktora przegra 6 pierwszych meczow z rzedu (Guegnon) lub 6 wygra (Le Mans)... Teraz pewnie trzeba bedzie sie skupic na odrobieniu tych strat innymi zespolami... To zajmie sporo czasu... Tzn. te druzyny tez bede ciagnal dalej, ale zamiast zagrac je w nastepnej kolejce za 140zl, zagram za 40zl... Zreszta sam juz nie wiem, zobaczymy jak zagra Anglia w weekend...
Pozdrawiam...

Do góry
#21997 - 06/09/2002 03:20 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
Kejsper Offline
old hand

[qb]Grac Asiany w Canbecie Po takich kursach nie mozna przegrywac.[/qb][/QUOTE]Przegrywac zawsze mozna

[qb]Kejsper a nie zauwazyles ze to byla aluzja ze progresem na X daleko sie nie zajdzie?[/qb][/QUOTE]Polemizowalbym...
Ale kurcze no...co sie dzieje?
Jeszcze 3-4 miesiace temu bylem przekonany, ze to jest to! Wreszcie mam kase, jesli tylko troche pomysle, poanalizuje! A tutaj mi wypala nasze Guru, ze na tym sie daleko nie zajdzie...

Totalna wtopa...

Jednak mysle, ze nie w tym rzecz. MADRA progresja na "X" zyski "powinna" przynosic. Jednak widze, ze ludzie z tzw "nowego" pokolenia forum tego pojecia nie znaja... jeszcze nie dawno dosc sceptycznie podchodzilem do gry na "cala lige", ale wtedy uslyszalem, ze to wszystko wyjdzie i zebym sie o siebie zaczal martwic (no...teraz to wyolbrzymiam ). A co dzisiaj jest? PLACZ I ZGRZYTANIE ZEBAMI!

Ja gralem rozsadnie. KSZO, Wasquenhal i teraz gram HSV i Le Mans. HSV mam na drugim poziomie, a Le Mans na III. Sa to jednak tak nieznaczne stawki mojego kapitalu, ze nie mam narazie co narzekac. Podchodze do tego ze spokojem. Na razie bankructwa sie nie obawiam.

Takze mowie :stop: dla ludzi grajacych jak wariaci! Opanujmy hormony i zacznijmy analizowac, myslec, a nie grac na pale i potem narzekac.

Nawoluje jeszcze raz wszystkich: uspokujmy sie! To, ze progresja kilku osobom troche pieniedzy przyniosla, to nie oznacza, ze jesli wszystko zaczniemy grac to tez zarobimy!

Myslec, analizowac, jeszcze raz analizowac a potem typowac.

Pozdrawiam i zycze powrotu do zdrowia II lidze francuskiej
Kejsper

Do góry
#21998 - 06/09/2002 13:19 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
JAMES Offline
addict

Kejsper ma rację. Ja myślę ze początek sezonu mamy kiepski ale pamiętajcie ze czym więcej zainwestujecie tym więcej wyjmiecie. Nasze drużyny wchodzą już na odpowiednie poziomy gry i w każdej chwili mogą remisować. Możę być tak że w ten weekend zremisują wszystkie nasze drużyny na X i kasy bedziemy mieli jak lodu. iwo:

I tego Wam i SObie życzę

Pozdrawiam

Do góry
#21999 - 06/09/2002 13:21 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
JAMES Offline
addict

aaa zapomniałem dodać
WARIACI :stop:
szkoda kasy na nierozsądne granie, a uwierzcie ze na progresji można zarobic,

Do góry
#22000 - 06/09/2002 14:43 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
Anonymous
Unregistered

Ja wieksza wage przywiazyje do najblizszych spotkan danej druzyny a nie na ilosc remisow w ostatnich sezonach choc to tez ma duzy wplyw. Wiec rozpoczynam progresje na Leeds o to najblizsze spotkania ( przesrane maja
Newcastle United - Leeds United
Leeds United - Manchester United
Blackburn Rovers - Leeds United
Leeds United - Arsenal Londyn
Aston Villa - Leeds United
Leeds United - Liverpool
i niech ktorys nie mowi ze nie bedzie tu gdzies remisu
Ostatnio gralem tak Chelsea (miala ciezkie mecze) to na 3 mecze 3 remisy

Do góry
#22001 - 06/09/2002 14:51 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
Woytek76 Offline
journeyman

Meldunek: 22/08/2002
Po przeanalizowaniu powyższych meczów LEEDS musze przyznać że masz rację 100na. Tam gdzieś musi być remis i to nawet niejeden. Dlatego zaczynam ich grać - dzięki za podpowiedź.
Pozdrawiam.

Do góry
#22002 - 06/09/2002 21:40 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
kp Offline
addict

Kajsper i James...
Widze, ze pijecie do mnie...
No wiec tak:
Po pierwsze, to nie płacz i zgrzytanie zębów, tylko zal, ze druzyny robia niemile niespodzianki...
Po drugie, kazdy ma swoj sposob na granie i takimi znowu mistrzami to tez nie jestescie (bez urazy). Piszecie sami, ze trafiliscie jakies 2 druzynki... To ile jestescie do przodu?? 40zl?? Szkoda by mi czasu bylo... Ja inwestowalem (stopniowo)w ok. 90 druzyn... Teraz pozostalo ich 18...Jesli je w koncu "zamkne", bede do przodu ok. 2000zl...
Po trzecie, jesli jestescie ludzmi "na poziomie" , a do tej pory tak mi sie przynajmniej wydawalo, to szybko przeprosicie osoby, ktore nazwaliscie "WARIATAMI"... Inaczej, dalsza dyskusja z Wami i wymiana jakichkolwiek uwag, nie ma sensu...
Pozdrawiam...

Do góry
#22003 - 06/09/2002 21:43 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
kp Offline
addict

Acha, i nie martwcie sie o mnie... Jesli Le Mans nie zremisuje nawet 5-6 kolejnych meczow, ja dam sobie rade (HJK nie zremisowalo 10)... Wy, grajac Waszym sposobem, raczej nie...

Do góry
#22004 - 06/09/2002 22:39 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Do góry
#22005 - 06/09/2002 23:28 Re: PROGRESJA NA "X" PIŁKA NOŻNA & HOKEJ
Kejsper Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał kp:
[qb]Kajsper i James...
Widze, ze pijecie do mnie...[/qb][/QUOTE]Nikogo nie "pije", jak chce mi sie pic to ide do lodowki i biore lyk wody.

[qb] Po pierwsze, to nie płacz i zgrzytanie zębów, tylko zal, ze druzyny robia niemile niespodzianki...[/qb][/QUOTE]Jedno i to samo.Tylko, ze moje stwierdzenie jest bardziej dosadne.

[qb]Po drugie, kazdy ma swoj sposob na granie i takimi znowu mistrzami to tez nie jestescie (bez urazy).[/qb][/QUOTE]Ja nie powiedzialem, ze jestem mistrzem. Mowie tylko, ze progresja zostala ostatnio mocno okaleczona i w zasadzie z tej "starej, dobrej" niewiele pozostalo...

[qb]Piszecie sami, ze trafiliscie jakies 2 druzynki... To ile jestescie do przodu?? 40zl??[/qb][/QUOTE]It's not your problem.

[qb]Szkoda by mi czasu bylo...[/qb][/QUOTE]Coz za profesjonalne myslenie... 40 zl do przodu to szkoda czasu, a 400 zl do tylu to JEST WLASNIE TO!

[qb]Teraz pozostalo ich 18...Jesli je w koncu "zamkne", bede do przodu ok. 2000zl... [/qb][/QUOTE]Super! Dobrze tez ze dodales slowo "jezeli"

[qb]to szybko przeprosicie osoby, ktore nazwaliscie "WARIATAMI"...[/qb][/QUOTE]Przepraszam osoby, ktore nazwalem wariatami! Ale sorry, pomylka, ja nikogo po imieniu nie nazwalem WARIATEM... chyba pomylilo sie tu komus. Moja wypowiedz byla bardzo ogolna, nie odnosila sie do poszczegolnych osob. Jakbym chcial komus zarzucic cokolwiek powiedzialbym mu to prosto w oczy(monitor)! Ja nie mam zamiaru nikogo sciemniac...udawac, ze lubie, itp...poprostu taki nie jestem...

[qb]Inaczej, dalsza dyskusja z Wami i wymiana jakichkolwiek uwag, nie ma sensu...[/qb][/QUOTE]Kp...wymiana pogladow? Wymiana pogladow moze byc jesli sie wybiera jedna druzyne z 90 a nie 90 z 90. O czym tu rozmawiac...mozna sie tylko modlic, zeby bylo duzo remisow!

Spojrz we wczesniejsze tematy progresji...wtedy byla rozmowa o typach...

Pozdrawiam
Kejsper

Do góry
Strona 2 z 11 < 1 2 3 4 ... 10 11 >