#2198914 - 26/03/2008 05:33
Re: Moneybookers [11]
[Re: neoximek]
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Niedawno otworzyłem konto w moneybookers i odrazu wplacilem tam 450zl które przelałem do bet365, teraz mam zamiar wyplacic od nich ok 3k, odrazu mowie ze nie mam jeszcze w pełni zweryfikowanego konta i limit transakcji jaki mi pozostal to 3531.00 PLN i zastanawiam sie czy "limit transkacji" tez sie wlicza do tranzakcji przychodzących np. jak teraz przyjdzie mi 3k z bet365 to pozostanie mi tylko 531zl na pozostałe tranzakcje czy przychodzące wogóle sie do tego nie wliczają ? Zwrot z buka nie będzie się liczył, tak ze spokojnie wypłacaj. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2199210 - 26/03/2008 16:15
[Re: gryzonko]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2007
|
Przymrozili mojemu kolesiowi konto w MB. standartowa procedura, musi im wysłać kopię ID, oraz rachunku lub wyciągu potwierdzającego adres. Kłopot w tym że on siedzi obecnie w Anglii, i raczej nie będzie w Polsce w najbliższym czasie. Jaki dokument może przedstawić?, na wyciągu z banku bedzie jego angielski adres, lokal mieszkalny tez wynajmowany, ktoś rozwiązał tego typu sytuacje? mam to samo , wyslalem dokumenty , jak dlugo to weryfikuja ?
|
Do góry
|
|
|
|
#2200159 - 26/03/2008 23:13
[Re: kadus]
|
stranger
Meldunek: 23/08/2007
|
Te angielskie buraki po prostu przeginają. Poprosili mnie o przesłanie scanu ID oraz wyciągu. Tymczasem ja miałem wcześniej zweryfikowane konto bankowe i nie takie weryfikacje przechodziłem w banku jak w zakichanym MB. Przesłałem te dokumenty na security@moneybookers.com ponad tydzień temu i nie ma odzewu do dziś. Wiecie coś o tym , że mają wprowadzić kartę debetową jak Neteller? To prawda że niedługo będzie jeszcze jedno hasło zabezpieczające logowanie jub nawet przyślą token do domu? pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#2200675 - 27/03/2008 00:48
[Re: bombarda1]
|
Carpal Tunnel
|
Te angielskie buraki po prostu przeginają. Poprosili mnie o przesłanie scanu ID oraz wyciągu. Tymczasem ja miałem wcześniej zweryfikowane konto bankowe i nie takie weryfikacje przechodziłem w banku jak w zakichanym MB. Przesłałem te dokumenty na security@moneybookers.com ponad tydzień temu i nie ma odzewu do dziś. Wiecie coś o tym , że mają wprowadzić kartę debetową jak Neteller? To prawda że niedługo będzie jeszcze jedno hasło zabezpieczające logowanie jub nawet przyślą token do domu? pzdr ja mam to samo co Ty, myslalem ze to potrwa kilka godzin , ale skoro ja wyslalem im dokumenty dzisiaj to poczekam jeszcze ze 2 tygodnie  , kasa zamrozona, parodia jak dla mnie , support nie odpowiada, jak tylko odzyskam dostep to przenosze sie do nettelera, szkoda nerwów.
|
Do góry
|
|
|
|
#2202416 - 27/03/2008 06:50
|
veteran
Meldunek: 22/12/2000
|
Witam
Mam problem z wyplata pieniedzy z moneybookers , konto bankowe na chwile obecna nie jest zweryfikowane , dostaje od nich informacje ,ze moge zrobic to na trzy sposoby.....wybieram weryfikacja konta bankowego w tym celu wyplacam od nich kwote mniejsza niz 45 zlotych na moj rachunek bankowy i czekam na kod weryfikacyjny ktory mam otrzymac w tytule przelewu.
Dzis ,taki kod otrzymuje ,po czym daje wyplac srodki ,wpisuje wlasciwa kwote.....pokazuje sie........Jeśli otrzymał(a) Pan/Pani juz kod weryfikacyjny konta bankowego, proszę o wpisanie go tutaj.....wiec wpisuje moj kod i wyskakuje mi nieprawidłowy kod :/ ,probuje na kilka sposobów wpisac moj kod po czym pisze ,ze kod powinien miec 6 cyfr...moj ma 8...:/
Napisalem juz do supportu moneybookers ,ale zanim otrzymam odpowiedz pewnie troszke wody w Wisle uplynie...moze ktos z was mial podobny problem...,a moze ja robie cos zle ? Zwlaszcza ,ze z moneybookers jak dotad nie mialem do czynienia.
Z Gory Dziekuje za odpowiedz.
|
Do góry
|
|
|
|
#2202531 - 27/03/2008 08:07
[Re: xqwzts]
|
veteran
|
Musisz wyslac do nich skan ze swojego konta bankowego z przelewem od nich. Tak zeby byly widocze ich dane. I ci zweryfikuja Ok ,Tylko ,ze przelew byl zrobiony mTransferem poprzez przelewy24,gdzie odbiorca jest DIALCOM24 ,a nie Moneybookers ,czy w takiej sytuacji wysylac scan ? Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2202538 - 27/03/2008 08:34
[Re: Wojtek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
odbiorca jestes ty, nie moneybookers. mowimy teraz o wyplacie od nich do ciebie. czyli jeszcze raz  wyplaciles od nich ta mala sume ktora kazali wyplacic na swoje konto bankowe i tam jest kod tylko ze za dlugi. wiec po prostu zrob screena (ze swojego konta bankowego)tego przelewu ktory od nich otrzymales, w ktorym powinien byc wedlug nich ten kod i wyslij do nich, bodajze na adres security@moneybookers.com Czyli w ten sposob im potwierdzasz, ze to konto jest twoje, oni weryfikuja i wtedy bedziesz mogl wyplacic cala sumke
|
Do góry
|
|
|
|
#2202539 - 27/03/2008 08:35
[Re: Wojtek]
|
veteran
|
Musisz wyslac do nich skan ze swojego konta bankowego z przelewem od nich. Tak zeby byly widocze ich dane. I ci zweryfikuja Ok ,Tylko ,ze przelew byl zrobiony mTransferem poprzez przelewy24,gdzie odbiorca jest DIALCOM24 ,a nie Moneybookers ,czy w takiej sytuacji wysylac scan ? Pozdrawiam Scan wyslalem ,mam nadzieje ,ze rozpatrza sprawe pozytywnie
|
Do góry
|
|
|
|
#2202540 - 27/03/2008 08:37
[Re: xqwzts]
|
veteran
|
odbiorca jestes ty, nie moneybookers. mowimy teraz o wyplacie od nich do ciebie. czyli jeszcze raz  wyplaciles od nich ta mala sume ktora kazali wyplacic na swoje konto bankowe i tam jest kod tylko ze za dlugi. wiec po prostu zrob screena (ze swojego konta bankowego)tego przelewu ktory od nich otrzymales, w ktorym powinien byc wedlug nich ten kod i wyslij do nich, bodajze na adres security@moneybookers.com Czyli w ten sposob im potwierdzasz, ze to konto jest twoje, oni weryfikuja i wtedy bedziesz mogl wyplacic cala sumke Masz racje Dziekuje ,pozna pora wplywa zle na mnie ,jeszcze raz Dziekuje  ,a ja przepraszam za gafe 
|
Do góry
|
|
|
|
#2204106 - 28/03/2008 01:57
[Re: borek_86]
|
Carpal Tunnel
|
Dzieki Kadus, no slyszalem, ze u nich jajca z tym czasem odp sa  ale chodzi mi o to czy na ten adres security mam pisac po polsku czy angielsku?! po angielsku, oczywiscie zawsze mozesz zadzwonic i zapytac o polski support tylko ze to dodatkowe koszty
|
Do góry
|
|
|
|
#2204286 - 28/03/2008 02:34
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
Panowie orientujecie się czy na MB można zarejestrować więcej niż jedno konto bankowe (z czym również wiąże się zarejestrowanie więcej niż jednej karty kredytowej/debetowej), czy mogą potraktować to jako nadużycie i kończy się to blokadą?? Oczywiście chodzi mi o moje własne konta, polskie i zagraniczne...
dzięki za odp
|
Do góry
|
|
|
|
|
|