[QUOTE]Oryginalnie wysłał [T]-error:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Đa Bartek / druzyna A:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał el_kwas:
[qb]Czesc

W tego rodzaju konkursie bede brał udział pierwszy raz więc jestem "trochę" zielony.Mam kilka pytań.
O jakie typowanie wyników chodzi? (liga polska? ligi zagraniczne ? puchary?)
Typy z wynikami zapewne będzie trzeba podać na forum?
I o co chodzi że świeżo zarejestrowani uczestnicy będą musieli wsłać typy 1 kolejki zaraz po rejestracji PS ja już się zarejestrowałem.
Z góry dzieki za odpowiedz.Pytania dla niektórych może są banalne ale dla mnie nie.

NARA

al: [/qb][/QUOTE]1. typowane sa wszystkie mozliwe spotkania, poczwszy od narodowych, pucharowych az po 4 ligi Senegalskie i Burkina Faso
2. Raczej tak, chybaze cos sie zmieni
3. sam nie wiem
4. proponuje wprowadzic jakas eliminacje dla nowo zarejestrowanych osob, nie mozna dopuscic by znowu bylo tyle walkowerow, moze nowi grali by np w takiej malej grupie i po 3 kolejkach 2 najlepszych awansuje itp? nie wiem czy dobrze to opisalem. w razie watpliwosci pisac

[/qb][/QUOTE]No, niezły pomysł z tym "eliminacjami".
Może by tak przez pierwsze 5 kolejek, nowi uczestnicy grali w "swojej" lidze, a potem po 5 kolejkach, ci którzy by zostali, normalnie zostaliby dopisani do 4 ligi z tyloma punktami co uzyskali.[/qb][/QUOTE]no albo to albo tak jak napisalem, osoby ktore dolaczyly sie walcza w swojej tabeli i co pare kolejek "awansuja" do realnych rozgrywek. nie wiem pokombinujcie