PS2

Działało, działało nagle przestało. GTA Liberty City Stories zaczęło się puszczać w 60Hz. Czasami dawał radę restart. Później przestał dawać radę. Zamówiłem super_mega_hiper_zajebisty konwerter NTSC (60Hz) na PAL (50Hz).
Okazało się, że potrzebuję przejściówki do tv. A, że ostatnio trochę się bawiłem takimi rzeczami to wiedziałem, że hipermarketach jest lepszy wybór niż np. w MediaMarkt. Kupiłem w Tesco przedłużkę, jak mi się zdawało zajebistą, bo oprócz wejścia na euro złączę miał wyjście audio na np. wieżę. Po rozpakowaniu okazało się, że ma tylko viedo in i audio in (jeden kanał) i video out i audio out. Wkur*iłem się, ale myślę, no trudno, pogram na mono. Po podłączeniu okazało się, że super_mega_hiper_zajebisty konwerter ucina kolory a kabelki nie do końca chcą działać (Made in China - kabelek musi być w odpowiednim położeniu czyli najlepiej go trzymać palcem lub zrobić go od nowa).
Mówię "trudno". W pudełku z konwerterem był jeszcze kabel antenowy. Może da radę. Niestety nie dało rady dostroić tv, żeby mieć obraz (znowu czarno-biały

i jednocześnie dźwięk.
Poodłączałem wszystko i stwierdziłem, że czas kupić nowy telewizor...

JUŻ DWA TYGODNIE NIE MOGĘ GRAĆ W GTA