Hej koledzy. Gram od niedawna w
bet365 i spotkałem się z kolejną dziwną sytuacją. Mianowicie coś długo zwlekają czasami z akceptacją zakładów live. Zaobserwowałem następującą zależność. Np. stawiam siatkówkę live, kto wygra seta. W secie 8-6 dla mojego typa, kurs 1.45. Stawiam za 2 tys zł.... zakład "wisi" bardzo długo w oczekujących na zatwierdzenie tradera. Przy stanie 9-10 otrzymuję akceptację zakładu (kurs na wygranie seta wynosi wtedy już 1.6). W kolejnym secie podobnie, gram typa przy stanie 8-7, za 2 tys zł, kurs 1.6. Zakład wisi w oczekujących do stanu 10-8 i wtedy dostaję akceptację 800zł a reszta jest zwracana.
Reasumując, coś długo zwlekają z akceptacją zakładu. Czasami akceptują po 15 sek. Ale czasami trwa to bardzo długo, np. przy stawianiu tenisa live nawet 3 kolejne piłki od postawienia do akceptacji/odrzucenia. Dają sobie sporą przewagę w ten sposób.
Proszę o wasze spostrzeżenia co do zakładów live i opóźniania akceptacji.
PS Wysłałem maila z pytaniem, że chciałbym reklamować jeden z ewidentnie przegiętych przypadków. Dostałem odp. że mam nie reklamować bo zapewne odrzucą gdyż jest to nie do sprawdzenia.