Meldunek: 19/07/2004
W Anglii są koszulki reprezantacji Polski te nowe białe w cenie 34,97 F.A na necie widze że za 249 zł można kupić ,chyba warto kupić.Anie orientuje sie ktoś ile taka w sklepie będzie chodziła ??może by zrobił interesik jakiś ,zakupił tu z 10 i w Polsce gonić za jakieś 180-200 zł.
Mojemu przyszłemu pracodawcy (?) się piątki pomyliły. Miał zadzwonić do końca ub. tygodnia. a zadzwonili dzisiaj. Się zastanawiałem, czy ich nie zjebać
Meldunek: 19/07/2004
hmm mała sprawa jak sie do tego nastawić ,czyli spotkania z kobietą ,na ostanim urlopie poznałem taką pewną dziewczyne i było fajnie ,ale musiałem wyjechać z powrotem i teraz z nią utzymuje kontakt gg sms i ona chcce sie spotkać jak przyjade za 3 tyg ,nie chcce tego spalić ,nie wiem czego ale miałem już dużo spotkań z babami ale tak jak przed tym to jeszcze nie rozkminiałem co i jak to zorganizować w psychie bo ja wciąż nie jestem jakiś pewny co do spotkania z nią bo to i tamto.cobyście zrobili ,wyciągnąć lache na to i jak dziewczyna chcce to korzystać puki kawaler czy odpuścić ,nie robić syfu.
draaaaaaaaaaaaaaaamat. ja takich ludzi nigdy nie zrozumiem
Zajebiści są!
W zablokowanym tamacie jest na czym polega świat. Ja w sumie to nie rozumiem Trancu ale Hardstyle to tak, a z koleji reszta otoczenia nie rozumie czemu ja hardstyle a nie hause...
W programie do pitów jest taki bajer, że umieszcza on w rozliczeniu organizację, na którą się przekazuje 1%. Z kolei w FoxIt Reader jest prosta sztuczka do zamazania tych pól, jesli ktoś nie chce przekazywać podatku.