Strona 15 z 16 < 1 2 ... 13 14 15 16 >
Opcje tematu
#22789 - 12/12/2002 02:23 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
...juan wygralem zaklad nie bylo 350zl.Widze ze sie pocisz i przepierniczasz kase coraz bardziej GRATULACJE i najlepsze zyczenia sklada ci twoj mentor rafter czyli ja... hmm z tej euroligi to tez nie najlepiej ulker przesral 78-62 a twoj kiepski handicap musial by wynosic +16.5 zobaczymy co dalej wlasnie sie koncza kolejne twoje obstawki

Do góry
Bonus: Unibet
#22790 - 12/12/2002 02:37 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
rafter właśnie chciałem napisać że w tym tygodniu już 350 zł zarobilem
a co do zakladu to nie pamiętam żeby byl jakiś zaklad zwłaszcza że ja się nie zakladam z nastoletnimi onanistami
mialeś się nie odzywać w tym temacie... ach ta twoja słynna żelazna konsekwencja
moja ostatnia rada dla ciebie... na przyszłość bo tu się już wszyscy poznali na tobie:
lepiej milczeć i uchodzić za głupiego niż się odezwać i rozwiać wszystkie wątpliwości
rozwiałeś wątpliwości 1000 razy

Do góry
#22791 - 12/12/2002 02:41 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[QB]Pamietaj rachunek prawdopodobienstwa jest dla idiotow QB][/QUOTE]oooooooołłł jeeeeeeee ta myśl pewnie zrodziła się w twoim lebku na lekcji matematyki co?

Do góry
#22792 - 12/12/2002 02:42 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
savio Offline
old hand

Meldunek: 07/07/2001
Rafter oj jednak jestes *******niety hehehe

Do góry
#22793 - 12/12/2002 03:08 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
RAFTER Offline
old hand

JUAN widzisz rozum twoj nie pojmuje mojego UMYSLU.Prostacy juz tay sa.Wyjasnijmy to dobrze?OK.wiec 350zl mialo byc w niedziele a Dzis czy nawet wczoraj czy nawet ****a przed wczoraj byl poniedzialek.Kumasz w niedziele mialo byc.Ale mniejsza z tym.Juan ja byc moze uchodze tu za "dziwnego" ale co ja moge zmienic?Taka juz opinia powstala i ciezko to prostowac wiec gadki typu jestes glupi czy dzieciak onanista poprostu wali mnie to.Jestem wiem kim ale czy ty wiesz kim ty jestes?Powiem ci.Palantem ktory mysli iz zasluzyl tu na forum na szacunek.Mozna zec ze twoja opinia na forum zostala podreperowana dzieki mnie bo to ja sprawilem ci chwile slawy.Hehe mozesz sie z tego cieszyc jestes wielki jak twoj wacek.Hlopie czas leci a my jestesmy w sodle.Tylko ty juz z niego spadasz.Jedziesz nie na tym koniu i niesie cie do krainy wiecznych snow.Tam wszystko sie spelnia.Dziecinada moze mometami przemawia przez moje usta ale dostosowuje sie do dialektu i poziomu forum.Skacz do gory dzis wygrales kilka cyferek na stronie mecz.pl pieniedzy ktore widzisz tylko na monitorze.Cieszysz dalej maske?
Dobrej nocy.

Do góry
#22794 - 12/12/2002 03:18 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[qb]JUAN widzisz rozum twoj nie pojmuje mojego UMYSLU.Prostacy juz tay sa.Wyjasnijmy to dobrze?OK.wiec 350zl mialo byc w niedziele a Dzis czy nawet wczoraj czy nawet ****a przed wczoraj byl poniedzialek.Kumasz w niedziele mialo byc.Ale mniejsza z tym.Juan ja byc moze uchodze tu za "dziwnego" ale co ja moge zmienic?Taka juz opinia powstala i ciezko to prostowac wiec gadki typu jestes glupi czy dzieciak onanista poprostu wali mnie to.Jestem wiem kim ale czy ty wiesz kim ty jestes?Powiem ci.Palantem ktory mysli iz zasluzyl tu na forum na szacunek.Mozna zec ze twoja opinia na forum zostala podreperowana dzieki mnie bo to ja sprawilem ci chwile slawy.Hehe mozesz sie z tego cieszyc jestes wielki jak twoj wacek.Hlopie czas leci a my jestesmy w sodle.Tylko ty juz z niego spadasz.Jedziesz nie na tym koniu i niesie cie do krainy wiecznych snow.Tam wszystko sie spelnia.Dziecinada moze mometami przemawia przez moje usta ale dostosowuje sie do dialektu i poziomu forum.Skacz do gory dzis wygrales kilka cyferek na stronie mecz.pl pieniedzy ktore widzisz tylko na monitorze.Cieszysz dalej maske?
Dobrej nocy.[/qb][/QUOTE]dobranoc niech ci się przyśni zorro albo królowa śniegu

Do góry
#22795 - 12/12/2002 03:25 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
Rafter czy ty nigdy z nikim sie zgodzic nie umiesz?!Z****les Wuzza bo sie postaral udowodnic ze ma racje a ty go od razu wyzywasz,skoro masz inen zdanie to je opisz albo przestan sie wreszcie czepiac kazdego!!A skoro kazales mu te matematyczne wyliczenia spalic to przypomnij sobie jak dwa miesiace temu uwazales ze twoj SUPER MATEMATYK pomoze ci zgarnac full kasy i jaki jest tego efekt....dokoncz sam dzieciaku bo gdybys byl dojrzaly to przymknalbys sie i dal sobie spokoj,kiedy ty zmadrzejesz...Chyba nigdy..

Pozdrawiam

Do góry
#22796 - 12/12/2002 05:41 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
savio Offline
old hand

No ja chyba jako jeden z pierwszych z tego forum sie z Tobą spotkałem Rafter a było to jeszcze na chacie Onet.pl i wiesz co????
Wtedy byłes jakis normalny potrafiłes normalnie rozmawiac analizowac typki i ta ortografia tez cos mi sie wydaje dziwna bo kiedys wcale takich błedów nie robiłes , nie pamietam dokładnie ale tak mi sie wydaje.
Mniejsza z tym wiem jedno ze jestes jak ten Don Kichot co to z wiatrakami walczyc chciał.

Do góry
#22797 - 12/12/2002 12:28 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
RAFTER Offline
old hand

...jesli chodzi o wuzza to nie obrazilem go do holery.Wyrazilem tylko swoja opinie na temat prawdopodobienstwa.Wuzza jako jednego z nielicznych na tym forum popieram.I kuba81 sam sobie odpowiedziales nawet z matematykiem prawdopodobienstwo szlak strzelil,wiec sam widzisz czemu nie uznaje tej teorii

Do góry
#22798 - 12/12/2002 13:00 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[qb]...jesli chodzi o wuzza to nie obrazilem go do holery.Wyrazilem tylko swoja opinie na temat prawdopodobienstwa.Wuzza jako jednego z nielicznych na tym forum popieram.I kuba81 sam sobie odpowiedziales nawet z matematykiem prawdopodobienstwo szlak strzelil,wiec sam widzisz czemu nie uznaje tej teorii[/qb][/QUOTE]ja nie uznaję że 2*2=4... dla mnie to jakaś głupota jest kurczę jakieś dwójki gwiazdka dwie kreski i krzesełko kto to wymyślił :rolleyes:
miś uszatek nie znał cyferek i miał pełno kumpli

Do góry
#22799 - 12/12/2002 13:32 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

czechy niemcy 2 2.0 piłka ręczna
kowno siena 1 1.81
dubla z profa 3.62 stawka 300
czechy niemcy jest surebet z ekspektem jeśli się nie mylę

Do góry
#22800 - 12/12/2002 13:52 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 16/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał juan_carlos:
[qb](...)mialeś się nie odzywać w tym temacie... [/qb][/QUOTE]Ale to Rafter zalozyl ten temat

Do góry
#22801 - 12/12/2002 13:59 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał lino:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał juan_carlos:
[qb](...)mialeś się nie odzywać w tym temacie... [/qb][/QUOTE]Ale to Rafter zalozyl ten temat [/qb][/QUOTE]poczytaj lino wstecz to znajdziesz jak się moja maskotka zarzeka że się tu już nie odezwie

Do góry
#22802 - 12/12/2002 14:02 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Wolny kraj, mam prawo do wypoweidzenia sie, opini.

W tym momencie to moim zdaniem Ty juan robisz z siebie idiote, swoim zachowaniem, proba dogryzywania Rafterowi.

Rafter uzasadnie przedstawia swoje stanowisko a ty swoimi odpiskami zanizasz poziom, a nie -# raf..ter #- heh ciekawe czy jest jakies powiazanie

Teraz spodziewam sie odwetu rycerzy juana, pana s. i innych wiecznych poddanych..

Ci ktorzy pisze 'be' i 'me' o innej osobie nie tworza opini na forum. Ci co sami nie potrafia myslec, ulegaja opini przedstawianych na forum przez innych. Chodzi taki trend ze jak np juan powie 'buu' o rafterze to zara pol swiata powtarza i dorzuca swoje 3 grosze - tu wychodzi pol (czytaj jak chcesz pół qlabo polska..)inteligencja..

Do góry
#22803 - 12/12/2002 14:06 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Anonymous
Unregistered

lino idz lepiej sobie posty nabijac bo masz zamalo a co do twojej wypowiedzi lol

Do góry
#22804 - 12/12/2002 14:50 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Wlasnie o takich niedorozwojach mowilem w poscie powyzej, jak na zawolanie jeden egzemlarz sie ujawnil w dobrym momencie.

Co do bzdurnego nabijania postow, to juz mnie nie rusza takie dogryzywanie, wiec mozecie sobie pisac wszyscy podrzad. Juz sie wypowiadalem na ten temat...

Do góry
#22805 - 12/12/2002 15:04 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Anonymous
Unregistered

od niedorozwojow tio rodzine sobie wyzywaj a nie mnie czy ty koles niepotrafisz zauwazyc ze Rafter tio koles ktory chce zeby wszyscy rozmawiali onim koles ktory moze i potrafi typowac jako tako ale niepotrafi sie pogodzic z porazka , ktory lubi sie przechwalac. a juan jakos pogodzil sie z porazka a co do nabijania tio niewydaje ci sie ze masz sporo ?? moze tio i dobrze moze cos wnosisz do tego forum ale czy wszystkie posty sa trasciwe i z sensem??

Do góry
#22806 - 12/12/2002 16:52 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
molderek Offline
newbie

Meldunek: 31/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lino:
[qb]W tym momencie to moim zdaniem Ty juan robisz z siebie idiote, swoim zachowaniem, proba dogryzywania Rafterowi.

...

Ci ktorzy pisze 'be' i 'me' o innej osobie nie tworza opini na forum. Ci co sami nie potrafia myslec, ulegaja opini przedstawianych na forum przez innych. Chodzi taki trend ze jak np juan powie 'buu' o rafterze to zara pol swiata powtarza i dorzuca swoje 3 grosze - tu wychodzi pol (czytaj jak chcesz pół qlabo polska..)inteligencja..[/qb][/QUOTE][wy dwaj po kaftanik - szybko]

Lino jestes wspanialy. nigdy w ciebie nie wierzylem - juz widze jak bardzo sie mylilem!

ja naiwny ufalem ciagle Juanowi, bylem tylko zabawka w jego rekach ... dzieki tobie widze prawde, o jakze jestem ci wdzieczny!

jak to dobrze ze jestes zawsze czujny ... [no co tak dlugo - zajdzcie go z dwoch stron] ... czujny i zdemaskujesz Juana.

toz on pewnie swoja sekte chcial zalozyc - a ja bylbym jednym z pierwszych ktory by do niej wstapil ... [uwazajcie - moze byc niebezpieczny] ... gdyby nie ty i twoje slowa ... [na moj znak ...] ... slowa ktore otworzyly mi oczy.

o dzieki ci! [TERAZ!! ]

al:

pozdrawiam
M.

ps. Lino nie pytaj nie bede ci tlumaczyl o co tu chodzi
ps2. Juan na pilke reczna w profie trzeba min. 3 zaklady a ty podales tylko 2! (mowie o dzisiejszym kuponie)

Do góry
#22807 - 12/12/2002 17:02 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

ja dołożyłem efes po 1.25 mam nadzieję że nie pożałuję...ale warto dotych niemiec pewniaki dołożyc bo kurs jest naprawdę zawyżony
ps. lino co ty ode mnie chcesz jestem twoim "zwierzchnikiem" czy co?

Do góry
#22808 - 12/12/2002 17:45 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
savio Offline
old hand

lino a czy ty mozesz razem z Rafterem pocwiczyc polskij jazyk???????
Stary z ortografia to jestescie na bakier niczym bliźniacy jednojajowi.
A jesli ten skrót s. miał oznaczac mnie to powiem ci jedno do 2000 brakuje ci tylko kilkaset postów święta tuż tuż bedzie choinka tor świeczki no i może twój " zwierzchnik" Kangur ci loda zrobi.Kto wie przeciez ty tworzysz opinie i atmosfere na tym forum sorry u was sie pisze foróm .

Do góry
Strona 15 z 16 < 1 2 ... 13 14 15 16 >