[QUOTE]Oryginalnie wysłał lino:
[qb]W tym momencie to moim zdaniem Ty juan robisz z siebie idiote, swoim zachowaniem, proba dogryzywania Rafterowi.
...
Ci ktorzy pisze 'be' i 'me' o innej osobie nie tworza opini na forum. Ci co sami nie potrafia myslec, ulegaja opini przedstawianych na forum przez innych. Chodzi taki trend ze jak np juan powie 'buu' o rafterze to zara pol swiata powtarza i dorzuca swoje 3 grosze - tu wychodzi pol (czytaj jak chcesz pół qlabo polska..)inteligencja..[/qb][/QUOTE][wy dwaj po kaftanik - szybko]
Lino jestes wspanialy. nigdy w ciebie nie wierzylem - juz widze jak bardzo sie mylilem!
ja naiwny ufalem ciagle Juanowi, bylem tylko zabawka w jego rekach ... dzieki tobie widze prawde, o jakze jestem ci wdzieczny!
jak to dobrze ze jestes zawsze czujny ... [no co tak dlugo - zajdzcie go z dwoch stron] ... czujny i zdemaskujesz Juana.
toz on pewnie swoja sekte chcial zalozyc - a ja bylbym jednym z pierwszych ktory by do niej wstapil ... [uwazajcie - moze byc niebezpieczny] ... gdyby nie ty i twoje slowa ... [na moj znak ...] ... slowa ktore otworzyly mi oczy.
o dzieki ci! [
TERAZ!! ]

al:
pozdrawiam
M.
ps. Lino nie pytaj nie bede ci tlumaczyl o co tu chodzi
ps2. Juan na pilke reczna w profie trzeba min. 3 zaklady a ty podales tylko 2! (mowie o dzisiejszym kuponie)