Strona 4 z 16 < 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 >
Opcje tematu
#22569 - 20/09/2002 17:43 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
kanion Offline
addict

Meldunek: 01/10/2001
juz prawie koncowka meczu

Clement - Roddick 4:6 7:6 7:6 4:1

Do góry
Bonus: Unibet
#22570 - 20/09/2002 17:48 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[qb]...Juan skoncz te *******y rozumiesz .Madry chlopak z ciebie ale te twoje pouczenia i rady wsadz sobie w dupe.To co sie tobie wydaje zachowaj dla siebie ,bo mi sie wydaje innaczej.[/qb][/QUOTE]wk*** mnie chlopczyku. jakas *******a bedzie przychodzila na forum i opie*** ludzi za ich opinie...

Zebys znowu wszystko prze****l, tego Ci zycze, bo znacznie przeginasz pale! (nikomu na tym forum nie zyczylem zle, temu gosciowi zycze...)

Pozdrawiam wszystkich
Kejsper

PS. A ty Juan nic sobie nie wsadzaj w dupe nie sluchaj sie tego debila

Do góry
#22571 - 20/09/2002 17:57 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
[qb]...Juan skoncz te *******y rozumiesz .Madry chlopak z ciebie ale te twoje pouczenia i rady wsadz sobie w dupe.To co sie tobie wydaje zachowaj dla siebie ,bo mi sie wydaje innaczej.[/qb][/QUOTE]już wiesz kolego komu się dobrze wydawało? nie wiesz?
clement roddick 4-6 7-6 7-6 6-1
to chyba wystarczy i komentowanie jest zbędne
dodam jeszcze tylko że rafter ty jesteś stracony i nic ci nie pomoże a swoje rady kieruję do tych którzy nie daj boże chcieli by zagrać jakieś twoje typy
ps. jak tam "ci którzy zaufali rafterowi"?

Do góry
#22572 - 20/09/2002 18:02 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Kura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał juan_carlos:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[qb]Witam
Clement-roddick 2 1.45 expekt stawka 900zl ewzysk405zl
konto3900zl
minus do odrobienia bez zmian9209,5zl
Mialem problem z zawarciem tego zakladu w expekcie nie wiem czemu ale dlugo czekalem na potwierdzenie zakladu.Dziwi mnie to iz przy takiej stawce moga byc jakies nieporozumienia.[/qb][/QUOTE]rafter a wiesz na jakiej nawierzchni chłopaki grają i komu ona sprzyja? dla mnie szanse clement roddick są 50 na 50 a grosjean roddick 60 na 40
z powyższych powodów bym roddicka - gracza o słabej psyche - sobie darował
jest taki ciekawy mecz dziś nieminen sluiter nawet kurs na nieminena podobny do tego na roddicka a wydaje mi się (powtarzam wydaje) że jest to spotkanie znacznie pewniejsze[/qb][/QUOTE]I po co się wtrącasz juan jak się nie znasz

Ciesze się że nie tylko ja zarobiłem na tym meczu a jak widać pare osób straciło

pozdrawiam juan

Do góry
#22573 - 20/09/2002 18:02 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
vonseb Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/04/2002
Nie moglem sie oprzec.
Pycha jeszcze raz zostala ukarana.

Do góry
#22574 - 20/09/2002 23:12 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
...Oj jezus maria pajace jedne.Juan wsadz sobie nieminena w dupe moze tam poradzi sobie z twoim gownem bo ze sluiterem nie dal rady.A jesli chodzi o moja pyche.. wcale taki nie jestem to wy tak twierdzicie i nie oceniajcie czlowieka po jego postach bo rzeczywistosc jest inna.Roddick przegral zawazyly dwie przegrane 6-7 6-7.I mysle ze roddick byl bardziej pewny niz twoj *******ony nieminen znawco .Poczekajmy do nastepnego tygodnia juan bedziesz sie madrzyl.W tym przypadku jednak liczylem sie z porazka by pozniej zagrac "no stres" za wszystko zobaczymy kto sie bedzie smial pajacu jeden.WON K U R W A !!Mowie to do wszystkich.

Do góry
#22575 - 20/09/2002 23:33 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
gizmo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2002
Wtopisz tak jak w tamtym tygodniu i może w końcu zamkniesz sie na dobre pajacu.Żałosy jesteś.15000w dwa tygodnie wtopić.

Do góry
#22576 - 21/09/2002 00:12 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[qb]...Oj jezus maria pajace jedne.Juan wsadz sobie nieminena w dupe moze tam poradzi sobie z twoim gownem bo ze sluiterem nie dal rady.A jesli chodzi o moja pyche.. wcale taki nie jestem to wy tak twierdzicie i nie oceniajcie czlowieka po jego postach bo rzeczywistosc jest inna.Roddick przegral zawazyly dwie przegrane 6-7 6-7.I mysle ze roddick byl bardziej pewny niz twoj *******ony nieminen znawco .Poczekajmy do nastepnego tygodnia juan bedziesz sie madrzyl.W tym przypadku jednak liczylem sie z porazka by pozniej zagrac "no stres" za wszystko zobaczymy kto sie bedzie smial pajacu jeden.WON K U R W A !!Mowie to do wszystkich.[/qb][/QUOTE]rafter na początku przypomnę ci tylko że ja już swoje w tym tygodniu zarobiłem i teraz relaksuję się i korzystam z urokow skromnego życia
przykro mi że nieminen przegrał ale stało się to w wyniku dwóch tiebreaków
teraz coś bezpośrednio do ciebie rafter
we wszystkich aspektach swojej osoby które widać na tym forum okazałeś się nieudacznikiem jakich mało...
1. na sporcie się nie znasz zupełnie co udowodnileś już n - razy... obiektywnie twoje typy są najsłabsze na tym forum
2. z matematyki jesteś na poziomie niższym niż 3 klasa podstawówki... przypomnij sobie swoje brednie o progresji
3. nie masz pojęcia o bukmacherce wtapiasz duże sumy bez ladu i składu chyba jesteś jednym z ulubionych klientow bukmacherów a w ekspekcie jak się logujesz to chłopaki oddychają z ulgą
4. nie masz za grosz kultury osobistej... nie ma na tym forum drugiego takiego prostaka jak ty ale tu jesteś częściowo usprawiedliwiony jako prawdopodobnie ofiara genów i środowiska w jakim sie obracasz
5. jesteś czerwoną latarnią tego forum pod względem logiki, języka i ortografii wypowiedzi a więc język polski też cieniutko
6. ostatnie i może najważniejsze... ty masz kolego po prostu pecha... z takim pechem lepiej się zajmij pracą fizyczną bo z wymienionych wyżej powodów prawdopodobnie tylko do takiej się nadajesz (i to do nieskomplikowanej) :rolleyes:
ja cię rafter skreślam nie wiem jak reszta forum ale u mnie następnej szansy nie będzie... jesteś żałosnym bankrutem który tak się zapienił że nie zdaje sobie sprawy z własnej śmieszności
no i jeszcze to W O N K U R W A :rolleyes: skąd ten text? usłyszaleś go od żony jak powiedziałeś że dziś na obiad znów chleb z cebulą?
reasumując prostaczku: takim parówkowym skrytożercom jak ty stanowczo mówię NIE :stop:

Do góry
#22577 - 21/09/2002 04:24 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
luker_ Offline
enthusiast

Meldunek: 12/07/2002
Juan popieram w****iasz mnie rafter swoim postępowaniem taki ****a jesteś odwazny chojrak???
To przystap do mojego konkursu head to head..i zagraj ze mna o kase cwaniaczku zobaczymy jaki jestes mocny pajacu...

Do góry
#22578 - 21/09/2002 04:56 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Rafter - opanuj swoje słownictwo.Omijanie "filtra przkleństw" nic jest dobrym pomysłem.Zachowujesz się niepoważnie a jeszcze do tego prowokujesz ambitnych i poważnych forumowiczów.Opanuj się a w międzyczasie zapraszam do lektury strony głównej forum gdzie jest napisane:
"...Tutaj wszyscy nasi zarejestrowani użytkownicy mogą wymienić poglądy i najświeższe wiadomości na temat sportu z całego świata. Tutaj znajdziesz najnowsze informacje na temat składów drużyn, kontuzji....

Pozdrawiam
DJ SOSNA

Do góry
#22579 - 21/09/2002 17:42 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2002
Dawno nic na forum nie pisalam , ale dzis mam troszke czasu a i temat pana raftera mi sie bardzo podoba(uwazam go za osobowosc zarowno tego forum jak i osobowosc o rozdwojonej jazni , delikatnym schizo i kilku innych bajerach - aczkolwiek nie da sie ukryc ze sa na swiecie sprawy ktore sie filozofom nie snily). Nie rozumiem troszke atakow na juana ktory dobrze wytknal blad w typie na roddicka(nie chodzi tu o sam wynik, tylko o to ze dosc latwo bylo przed meczem na kortach rollanda garrosa stwierdzic ,z e taka osobowosc jak andy grajac tylko dla kraju, a nie dla kasy ulegnie zawodnikowi gospodarzy ktorzy zrobili wszystko zreszta - mam tu na mysli publicznosc , nawierzchnie oraz to ze jak by nie patrzec takze to o czym pan rafter zapomnial , ze francja to obroncy tytulu, ktorzy az milo walneli w zeszorocznym finale aussie na ich terenie - co mogli azeby popsuc typka panu rafterowi). Jest mi przykro z tego powodu dosc bo moze to doprowadzic pana raftera do bankructwa(wprawdzie tylko wirtualnego ew. do wtopienia ogromnej sumy powierzonej mu przez przyjaciol ktorzy wiecej wydali na polaczenia komurkowe do niego pytajac czy ich ogromna suma jest juz na koncie, niz powierzyli panu rafterowi), oraz spowoduje , ze pan rafter moze juz nic nie napisac na forum, a przeciez w tym natloku typow i szukania gry odrobina humoru(zwlaszcza po przegranych jest nam mocno potrzebna). w tym ukladzie postanowilam troszke panu rafterowi dopomoc. Mam 2 typki na dzisiejszy dzien ktore proponuje panu rafterowi zagrac(mam tu nadzieje ze uzyje pan rafter swojego laptopa , zeby odczytac moj post siedzac na parkingu pod sts- bo typy wlasnie z sts pochodza).
anglia-tajlandia deble davis cup 1 kurs w sts 1,40-------- tajowie zagraja w tym spotkaniu dwojka samrej i narathorn srichaphan anglicy -henman/maclagan. Panowie tajowie rozegrali w tym roku razem liczac jeden mecz w singlu zagral go narathorn i oczywiscie wtopil i w debelku 2 meczyki ta para zagrala i oczywiscie oba wtopila.Natomiast henman w wywiadzie udzielonym po wczorajszym singlu zapowiedzial ze za duzo sie nie zmeczyl i ze dobrze mu wychodzila wspolpraca z maclaganem i dzis powinni latwo pojechac z tajami(stan meczu 1-1 wiec to ich ostatnia szansa).
Natomiast 2 typkiem jest meczyk ligi belgijskiej st.truiden-mechelen 1 kurs 1,65.
tutaj st.truiden top forma 3 ostatnie mecze 3-0-0 bramki 11-2 natomiast w mechelen sytuacja , ktora moze doprowadzic ten klubik do bankructwa , prezes obiecal kaske zawodnikom na przyszly rok dopiero ostatnie mecze to wtopy z kretesem m.in.0-2 tydzien temu u siebie z lierse (maczyk ten jest mocno polecany jako top 1 w europie).
Szanowny panie rafter (nie obiecuje ze mecze te wejda), ale uwazam ze analiza do nich jest przeprowadzona prawidlowo kurs calkowity odpowiedni wiec proponuje zagrac na zasadzie raz smierc kozie czyli za cala stawke tego dubelka.
Zycze panu dalej takiej widowni na forum(jest wieksza niz na niektorych meczach 2 i 3 ligowych w naszym kraju ), pozdrawiam i mam nadzieje , ze dzis ten post przeczyta ta lepsza czesc pana rozdwojonej jazni

Do góry
#22580 - 21/09/2002 18:06 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
...CAROLA dziekuje ci kolezanko za dobre checi.Jesli chodzi o debel angielski tak to jest dosyc pewny mecz bralem go dzisiaj pod uwage jednak nie zagram go.A jesli chodzi o pilke coz ja sie nie dotykam do tej bzdurnej dyscypliny.Jesli ja gram to przewaznie kto strzeli pierwszego gola,powyzej/ponizej podwojona szansa ,awans.Jak widzisz wchodza w gre tylko 2 wyniki.Zawsze od dawien dawna gram tylko na spotkania z mozliwymi 2 wynikami.Jesli chodzi o dzien dzisiejszy to zagralem :
Lukko-tps 2 1.8 sts stawka 3800zl (4 kupony po 950zl)
bilans zrobie po meczu.
Jedno slowo jest to celowy mecz, ktory wg mojej opini jest pewny.Gram hokej zadko ale jak juz cos z tego gram to przewaznie wygrywam.Carola milo jest uslyszec ze jakas kobieta ma jeszcze na tym forum jakis sentyment do mojej osoby.Jednak w przeciwienstwie do ogolu ty z gory mnie nie krytykujesz.Wiec wielkie dzieki za mile slowa.
I jeszcze slowo bardzo chcialem zagrac debel francuski wiec wiec postawilem symboliczna setke w expekcie fra-usa 1 1.5 expekt stawka 100zl
Zaczynajcie krytyke START"moze najpierw juan carlos ,pozniej reszta choloty" kaman no walcie te debilne teksty na co czekacie:

co nic nie mowicie ? uke:

Do góry
#22581 - 21/09/2002 18:33 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 16/08/2002
Ehh, czemu rafter niepotrzenie wprowadza nieprzyjacielska atmosfere,
musi zawsze grysc

Do góry
#22582 - 21/09/2002 18:52 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Lino, przestań zaśmiecać tematy. :stop:

Do góry
#22583 - 21/09/2002 19:23 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[qb]...CAROLA dziekuje ci kolezanko za dobre checi.Jesli chodzi o debel angielski tak to jest dosyc pewny mecz bralem go dzisiaj pod uwage jednak nie zagram go.A jesli chodzi o pilke coz ja sie nie dotykam do tej bzdurnej dyscypliny.Jesli ja gram to przewaznie kto strzeli pierwszego gola,powyzej/ponizej podwojona szansa ,awans.Jak widzisz wchodza w gre tylko 2 wyniki.Zawsze od dawien dawna gram tylko na spotkania z mozliwymi 2 wynikami.Jesli chodzi o dzien dzisiejszy to zagralem :
Lukko-tps 2 1.8 sts stawka 3800zl (4 kupony po 950zl)
bilans zrobie po meczu.
Jedno slowo jest to celowy mecz, ktory wg mojej opini jest pewny.Gram hokej zadko ale jak juz cos z tego gram to przewaznie wygrywam.Carola milo jest uslyszec ze jakas kobieta ma jeszcze na tym forum jakis sentyment do mojej osoby.Jednak w przeciwienstwie do ogolu ty z gory mnie nie krytykujesz.Wiec wielkie dzieki za mile slowa.
I jeszcze slowo bardzo chcialem zagrac debel francuski wiec wiec postawilem symboliczna setke w expekcie fra-usa 1 1.5 expekt stawka 100zl
Zaczynajcie krytyke START"moze najpierw juan carlos ,pozniej reszta choloty" kaman no walcie te debilne teksty na co czekacie:

co nic nie mowicie ? uke: [/qb][/QUOTE]rafter ja już ci nic do powiedzenia nie mam

Do góry
#22584 - 21/09/2002 19:49 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Betsa vel L1n0 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 16/08/2002
Sorry, chcialem sie pobawic i poprobowac imaginy, tera luzZZZzz beczie...

Do góry
#22585 - 21/09/2002 22:25 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
kanion Offline
addict

Meldunek: 01/10/2001
Lukko 4:3

THE END

Do góry
#22586 - 21/09/2002 22:29 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

wtopić 15 000 zł w niecałe 2 tygodnie... ktoś by powiedział będzie trudno... a jednak rafter udowodniłeś że to da się zrobić... kolego to jak ty to zrobiłeś to jest materiał na dobrą książkę sensacyjną w wątkiem komediowym (pisanie z "laptoka")
tym samym mam nadzieję że forum żegna już swojego najgorszego typera (takim niewątpliwie byłeś)
temat który zostanie założony gdy ten przekroczy 200 postów będzie się nazywał: "RAFTER - nie wszystek umrę" w ten sposób chciałbym oddać hołd twojej śmiesznej osobie i realizować tam twoje marzenie o 350 zł tygodniowo
a ty kolego... no cóż... do łopaty

Do góry
#22587 - 21/09/2002 22:42 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Anonymous
Unregistered

Już tytuł pierwszego tematu brzmiał nieco złowieszczo...WIELKI FINAŁ...nie udało się uciec mimo nowego topicu...

Do góry
#22588 - 21/09/2002 23:05 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Anonymous
Unregistered

Witam
Rafter jest w porzo, zamiast sie czepiać, trzeba go mobilizować do podawania typów i obstawiać odwrotnie !
Tylko niech ktoś zrobi analizę ile można było wygrać tą metodą na jego dotychczasowych typach.
Rafter do BOJUUU.
Pozdrawiam

Do góry
Strona 4 z 16 < 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 >