[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dragoon:
[qb]Kejsper, naprawdę sprawia Ci satysfakcję fakt, że RAFTER przerżnął tyle kasy ?[/qb][/QUOTE]Nie sprawia zadnej satysfakcji, nie wywoluje na mojej twarzy usmiechu. NIC. ZAdnej reakcji. Ja swoje wiedzialem

(prorok po fakcie

)
[qb]Uważasz, że spotkała Go zasłużona kara, bo nie słuchał niczyich rad ?!! Wiedział czym ryzykuje.[/qb][/QUOTE]I dlatego slusznie poniosl, w pelni zasluzona kare, nieprawdaz? Dwa tygodnie temu on byl na gorze i szydzil z nas, teraz my jestesmy na gorze i powinnismy szydzic z niego - nie robimy tego. Swiadczy to o czyms
[qb]Należy cenić tych, którzy mają własne zdanie.[/qb][/QUOTE]Trzeba cenic ludzi, ktorzy potrafia sie uczyc, ktorzy majac swoje zdanie potrafia wysluchac madrzejszych od siebie (nie mowie, ze ja taki jestem, mowie o innych ludziach dajacych rady temu panockowi)
[qb]Fakt, przesadzał z tymi obelgami. Nieraz czytając jego posty wkurzałem się niesamowicie, ale nie życzyłem mu porażek.[/qb][/QUOTE]No to gratuluje

Ja az taki wytrwaly to nie jestem...
[qb]Wszyscy znamy ich smak, wiemy jak to jest, więc skończmy z tekstami typu "dobrze, że tak się stało","to za karę" itp. [/qb][/QUOTE]Ja tak nie chce mowic, nie mam zamiaru sie znecac, chce tylko zauwarzyc ile osob moglo sie nauczyc z tej porazki... ja tez sie wyedukowalem przez te dwa tygodnie.
[qb]I bez urazy. Absolutnie nic do Ciebie nia mam. [/qb][/QUOTE]Ja tez do Ciebie nic nie mam, madrze piszesz!
Pozdrawiam
Kejsper