Strona 7 z 16 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 15 16 >
Opcje tematu
#22629 - 30/09/2002 02:44 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[qb]juan zrob pozniej bilans tych wypocin.I czlowieku zrozum ja cie teraz krytykuje na swoj sposob.Chce ci pokazac jak to bylo w moim cos nie tak i zaraz milion slow pogardy i krytyki.Fajnie to wyglada prawda ze to dziecinne,sam widzisz...
Zrob ten bilans i kolego zobaczymy co z tego wyjdzie ,przeciez ty jestes spec od..[/qb][/QUOTE]rafter kończy się tydzień mamy niedzielę wieczór... robię bilans... za chwileczkę przekonamy się co będę jadł w przyszłym tygodniu
zaraz zobaczymy (pozwól że się zacytuję) co z tego wyjdzie i czy jestem spec od... robienia bilansów

Do góry
Bonus: Unibet
#22630 - 30/09/2002 02:55 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[qb]...juan skoncz juz podawanie typow.Jestes do niczego,typujac bez stresu robisz wieksze parodie niz beny hill.Daruj juz sobie tak jak z gory przypuszczalem gowno wiesz gowno pokazales.Teraz je skonsumuj.Jestes poprostu zalosny.Ja moge tlumaczyc sie pechem i stresem,ty grajac bez stresu pokazales co potrafisz.Koncze i pomadrzyj sie teraz madralo pole dla ciebie:
p.s Wszyscy sluchajmy teraz znawca tematu sie odezwie"...."[/qb][/QUOTE]rafter wybacz że znów cię cytuję kolego ale jakoś nie mogę się powstrzymać
zagrałem 9 kuponów
bilans tygodnia:
1. stawka 500 wtopa -500
2. stawka 1400 wtopa -1900 (kumuluję od razu)
3. stawka 2100 wtopa -4000
4. stawka 1000 wtopa -5000 ech ciężkie życie
5. stawka 1000 wygrana kurs 2 -4000
6. stawka 2000 wtopa -6000 wirtumleczko się kłania
7. stawka 1000 wygrana kurs 2 -5000
8. stawka 2000 wygrana kurs 1.8 -3400
9. stawka 3800 wygrana kurs 2 +400
łoooł co mi wyszło rafter... policz czy się gdzieś nie pomylilem albo poproś kolegę pasjonata teorii gier tak kolego wyszło mi +400 czyli 50 zł więcej niż mialem w planach... tak w tym tygodniu szaleję
nie będzie wirtumleczka tylko łaciate 3.2% i może nawet pomidory w kostkach dla kosmonautów
pozdrawiam rafter... pamiętaj kolego pić to trzeba umieć

Do góry
#22631 - 30/09/2002 03:12 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał juan_carlos:
[qb]łoooł co mi wyszło rafter... policz czy się gdzieś nie pomylilem albo poproś kolegę pasjonata teorii gier tak kolego wyszło mi +400 czyli 50 zł więcej niż mialem w planach... tak w tym tygodniu szaleję[/qb][/QUOTE]No zwyczajny benny hill....

Do góry
#22632 - 30/09/2002 03:53 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Acli Offline
addict

Meldunek: 07/08/2002
Witam.
Gratuluję juan iwo:
Świetny tydzień, dokładnie pokazałeś w tym tygodniu jak naprawdę powinno się postąpić przy złej passie... idealna zbieżność z poprzednimi zakładami RAFTER'a...
Dla mnie juan jesteś... WIELKI!
Pozdrawiam.

Do góry
#22633 - 30/09/2002 04:01 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
Hello Juan

No, masz trochę radochy
Wróciłeś z dalekiej podróży.
Najlepszy moment, żeby się trochę zastanowić. Postawiłeś prawie 3/4 puli a zyskałeś marne kilka procent.
A co by było, gdyby na przykład Vieri nie strzelił karnego 12 minut przed końcem spotkania?
-7200 zamiast +400 :eek:
Ani mleczka, ani ani...

Można powiedzieć: "Co było a nie jest..."
Ale można też: "Co się odwlecze..."

Dlatego niecierpię progresji :stop: uke:

Wiem, że prawdziwego progresisty nie przekonam, tak samo, jak prawdziwego komunisty.
Każdy prawdziwy progresista wierzy w swoją progresję jako NAJLEPSZY i JEDYNY PRAWDZIWY SYSTEM.
Taka analogia mi się dzisiaj rzuciła, może to z powodu planu, który musiał być wykonany, a został nawet przekroczony. Gdzie te czasy...
Chciałbym przypomnieć, że już komuniści twierdzili, że ich SYSTEM jest doskonały, tylko później, kurcze, ci ludzie i w ogóle rzeczywistość nie chcą się dopasować i dlatego jest jak jest...
Komuniści chińscy twierdzili, że ich SYSTEM jest lepszy niż radziecki (i na odwrót).
W końcu wszystkie powoli padają lub już upadły....
"Mówi to Panu coś ?"

Pożyjemy, zobaczymy :rolleyes:

Pozdrowienia i powodzenia.
wuzz

Do góry
#22634 - 30/09/2002 04:04 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
Co jak co ale to tylko teoria bo za te wirtualne pieniążki to i tak tylko wirtulne mleczko a nie łaciate. W realu nikt rozsądny by tak nie podbijał stawki procentowo do środków....

Takie moje przemyślenia.....

Pozdrawiam

Do góry
#22635 - 30/09/2002 13:17 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

ja nie dorabiam tu jakichś nowych ideologii
co by było gdyby... to by się okazało dopiero
miałem na ten tydzień zadanie zarobić 350 zł i to zrobiłem co prawda się przemęczyłem ale liczy się ostateczny efekt
orzeł pisze nikt rozsądny... a znasz kogoś rozsądnego co gra u buków?
coś mi się właśnie przypomnialo... cytuję z pamięci popraw mnie ywórco tego hasla jeśli się pomylę
"w tym biznesie trzeba mieć stalowe jaja"

Do góry
#22636 - 30/09/2002 18:30 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
juan wiesz co?Idz sie powies.Bo predzej czy pozniej to ci sie nalezy.Wiesz co to znaczy modlic sie o wynik?Znaczy to dokladnie "korwa postawilem szmal zeby tylko weszlo"...czekasz i *** udalo sie ulga.Co ty wiesz o obstawianiu jak wczoraj gryzlbys dupe swego psa gdybys gral to za realna kase.Zero kontroli poczynan zero pewnosci zero...jestes ."Glupcy przewaznie maja szczescie",to nie do ciebie to tylko takie przeslanie.Dawaj dalej te lapu capu poczekam i posmieje sie ,stawiam ci bonusowy kupon jesli ten miesiac nie prze*******isz czyli bedziesz do tylu.Jestem tego pewien kozaku.

Do góry
#22637 - 30/09/2002 19:47 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[qb]juan wiesz co?Idz sie powies.Bo predzej czy pozniej to ci sie nalezy.Wiesz co to znaczy modlic sie o wynik?Znaczy to dokladnie "korwa postawilem szmal zeby tylko weszlo"...czekasz i *** udalo sie ulga.Co ty wiesz o obstawianiu jak wczoraj gryzlbys dupe swego psa gdybys gral to za realna kase.Zero kontroli poczynan zero pewnosci zero...jestes ."Glupcy przewaznie maja szczescie",to nie do ciebie to tylko takie przeslanie.Dawaj dalej te lapu capu poczekam i posmieje sie ,stawiam ci bonusowy kupon jesli ten miesiac nie prze*******isz czyli bedziesz do tylu.Jestem tego pewien kozaku.[/qb][/QUOTE]rafter sam się dziwię że mam do ciebie tyle cierpliwości :eek:
powtarzam: skąd wiesz że nie gram tego za miliony? nie wiesz i nie będziesz wiedział
ty się wymądrzałeś i teraz machasz łopatą bo kaski nie ma
ja się nie wymądrzalem i kaskę mam
wszyscy widzieli rafter co robiłeś ty i co robiłem ja a co ważniejsze co z tych poczynań wynikło
naprawdę rafter postami tego typu doszczętnie się ośmieszasz... ciebie już nie ma
chcialem napisać że ty umiesz filozofować ale uświadomiłem sobie właśnie że nawet tego nie umiesz... pogódź się z tym że będę do ciebie nawiązywał jako do symbolu nieudacznictwa
lepper: balcerowicz musi odejść
katon: katragina musi zostać zniszczona
ja: rafter bankruciku
a o twoich i moich typach nie ma dyskusji bo jeśli przyjmiemy odpowiednią skalę i uznamy moje za zero to twoje znajdują się w okolicy zera absolutnego
wiem rafter że trochę to przeintelektualizowalem (oczywiście w odniesieniu do twojej śmiesznej osoby) i wybacz jak czegoś nie zrozumiałeś

Do góry
#22638 - 30/09/2002 20:59 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
DMK Offline
old hand

Meldunek: 09/05/2001
Dawaj dalej te lapu capu poczekam i posmieje sie ,stawiam ci bonusowy kupon jesli ten miesiac nie prze*******isz czyli bedziesz do tylu.Jestem tego pewien kozaku.[/QUOTE]gratulacje juan - ten miesiac konczy sie za 7 godzin..

Do góry
#22639 - 30/09/2002 21:02 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał DMK:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
Dawaj dalej te lapu capu poczekam i posmieje sie ,stawiam ci bonusowy kupon jesli ten miesiac nie prze*******isz czyli bedziesz do tylu.Jestem tego pewien kozaku.[/QUOTE]gratulacje juan - ten miesiac konczy sie za 7 godzin..[/qb][/QUOTE]dzięki
rafter moją wygraną przekaż na czerwony krzyż

Do góry
#22640 - 30/09/2002 21:09 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
Gratuluje Juan iwo: Ja takze poprzedni tydzien mialem bardzo udany a odnosnie Raftera to moze zafunduj mu udzial w konkursie tenisowym bo po co ma rozbijac swinke i ostatnie grosze wydawac

Pozdrawiam iwo:

Do góry
#22641 - 30/09/2002 21:20 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2002
brawo juan carlos jak mawial moj ulubiony czerwony polityk leszek miller , prawdziwego mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyna wiec ty okazales sie prawdziwym mezczyzna. A teraz na powaznie - primo mimo krytyki stawek pokazales ze w przeciwienstwie do swojego "wielkiego konkurenta" masz pojecie o tym co robisz i mimo tygodnia zakonczonego na minus jesli chodzi o typy umiales wyjsc na plus z kasa a jak mawiala znowu maryla rodowicz "bo to co nas.....to sie nazywa kasa" wiec gratulacje dla ciebie za konsekwencje upor no i nie da sie ukryc umiejetnosci. Natchniona twoimi wyczynami zaczelam znow pisac picki w privacie i mam nadzieje ze uda mi sie z toba konkurowac w sukcesach i nie dogonie pana raftera (choc tego bardziej sie spodziewam ) heheh .
pozdrowienia i mam nadzieje ze spokojnie zarobisz w przyszlym tygodniu na buty jeszcze na zime a w nastepnym na plaszczyk hehe

Do góry
#22642 - 01/10/2002 00:43 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Anonymous
Unregistered

Nie pisze w ogole ale czytam was caly czas i odnosze wrazenie ze na forum sa sami fachowcy.pokazcie mi jednego co ma u bukow plusy.niewieze.jesli jestescie tacy mocni to daje wam wirtualne 500 zl i rozmnozcie mi je w tygodniu do 1500zl.wtedy was bede szanowal.

Do góry
#22643 - 01/10/2002 00:55 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
A do banków masz szacunek za to, że za trzymanie u nich 500zł przez tydzień zarobisz 0.75zł? :rolleyes:

Do góry
#22644 - 01/10/2002 01:00 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
borsuk Offline
old hand

Meldunek: 17/04/2002
Jacek ubierz portki.
A w nastepnym tygodniu z 1.500 zl do 4.500 zl.

Do góry
#22645 - 01/10/2002 01:42 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
...Juan koniec.Nic juz nie mowie.To ostatni moj post w tym temacie.Poprostu wykorzystujesz okazje do "slawy" ktora niby zdobywasz w tym temacie.Dziecinada szkoda czasu.Popatrzymy zobaczymy gadanie nic nie daje.A jesli chodzi o "ten miesiac" to kazdy kto ma troszke rozumu pod czaszka domyslilby sie iz chodzi o pazdziernik idioto idioci.Nie lapcie mnie za slowka bo tylko to potraficie robic na tym forum.Lapac za slowka i sie madrzyc.Koniec gowno o mnie wiecie.A prawda jest taka ze jesli komus przyszlo by mnie poznac osobiscie zdziwil by sie bardzo.Takie jest zycie magia slowa ,parodia,obluda .To sa wszystko produkty ktorych nalezy dobrze uzywac.Smieje sie do rozpuku manipulujac wami jak marionetkami.Znikam na zawsze ,pojawie sie tu pod nowa ksywo i nawet nikt sie nie domysli ze to ja.Jakie bedzie wasze zdziwienie po kilkunastu miesiacach mojej dzialalnosci w inny sposob.He ludzie czar raftera znika fajny byl ten"rafter".Milion dolarow temu kto mnie rozszyfruje w przyszlosci i ortografia...bedzie poprawna bo ta jest celowa *** z wami czesc.Wielki final koniec gry.
GAME OVER....
TO BE CONTINUE...

Do góry
#22646 - 01/10/2002 02:04 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
Raho Offline
old hand

Meldunek: 19/12/2001
Diagnoza brzmi Wariat

Do góry
#22647 - 01/10/2002 02:29 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

[qb]...Juan koniec.Nic juz nie mowie.To ostatni moj post w tym temacie.Poprostu wykorzystujesz okazje do "slawy" ktora niby zdobywasz w tym temacie.Dziecinada szkoda czasu.Popatrzymy zobaczymy gadanie nic nie daje.A jesli chodzi o "ten miesiac" to kazdy kto ma troszke rozumu pod czaszka domyslilby sie iz chodzi o pazdziernik idioto idioci.Nie lapcie mnie za slowka bo tylko to potraficie robic na tym forum.Lapac za slowka i sie madrzyc.Koniec gowno o mnie wiecie.A prawda jest taka ze jesli komus przyszlo by mnie poznac osobiscie zdziwil by sie bardzo.Takie jest zycie magia slowa ,parodia,obluda .To sa wszystko produkty ktorych nalezy dobrze uzywac.Smieje sie do rozpuku manipulujac wami jak marionetkami.Znikam na zawsze ,pojawie sie tu pod nowa ksywo i nawet nikt sie nie domysli ze to ja.Jakie bedzie wasze zdziwienie po kilkunastu miesiacach mojej dzialalnosci w inny sposob.He ludzie czar raftera znika fajny byl ten"rafter".Milion dolarow temu kto mnie rozszyfruje w przyszlosci i ortografia...bedzie poprawna bo ta jest celowa *** z wami czesc.Wielki final koniec gry.
GAME OVER....
TO BE CONTINUE...[/qb][/QUOTE] :eek:
śmiać się nad nim czy plakać...
rafter to że robisz z siebie idiotę non stop to jeszcze nie manipulacja
aa i jeszcze jedno... ja cię rozpoznam nawet pod "ksywo" pam_anderson

Do góry
#22648 - 01/10/2002 02:34 Re: Walka o "swoje i jeszcze wiecej"
juan_carlos Offline
veteran

aaa i jeszcze będę bogaty rafter da mi milion

Do góry