[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[qb]...Oj jezus maria pajace jedne.Juan wsadz sobie nieminena w dupe moze tam poradzi sobie z twoim gownem bo ze sluiterem nie dal rady.A jesli chodzi o moja pyche.. wcale taki nie jestem to wy tak twierdzicie i nie oceniajcie czlowieka po jego postach bo rzeczywistosc jest inna.Roddick przegral zawazyly dwie przegrane 6-7 6-7.I mysle ze roddick byl bardziej pewny niz twoj *******ony nieminen znawco .Poczekajmy do nastepnego tygodnia juan bedziesz sie madrzyl.W tym przypadku jednak liczylem sie z porazka by pozniej zagrac "no stres" za wszystko zobaczymy kto sie bedzie smial pajacu jeden.WON K U R W A !!Mowie to do wszystkich.[/qb][/QUOTE]rafter na początku przypomnę ci tylko że ja już swoje w tym tygodniu zarobiłem i teraz relaksuję się i korzystam z urokow skromnego życia
przykro mi że nieminen przegrał ale stało się to w wyniku dwóch tiebreaków
teraz coś bezpośrednio do ciebie rafter
we wszystkich aspektach swojej osoby które widać na tym forum okazałeś się nieudacznikiem jakich mało...
1. na sporcie się nie znasz zupełnie co udowodnileś już n - razy... obiektywnie twoje typy są najsłabsze na tym forum
2. z matematyki jesteś na poziomie niższym niż 3 klasa podstawówki... przypomnij sobie swoje brednie o progresji
3. nie masz pojęcia o bukmacherce wtapiasz duże sumy bez ladu i składu chyba jesteś jednym z ulubionych klientow bukmacherów a w ekspekcie jak się logujesz to chłopaki oddychają z ulgą
4. nie masz za grosz kultury osobistej... nie ma na tym forum drugiego takiego prostaka jak ty ale tu jesteś częściowo usprawiedliwiony jako prawdopodobnie ofiara genów i środowiska w jakim sie obracasz
5. jesteś czerwoną latarnią tego forum pod względem logiki, języka i ortografii wypowiedzi a więc język polski też cieniutko
6. ostatnie i może najważniejsze... ty masz kolego po prostu pecha... z takim pechem lepiej się zajmij pracą fizyczną bo z wymienionych wyżej powodów prawdopodobnie tylko do takiej się nadajesz (i to do nieskomplikowanej) :rolleyes:
ja cię rafter skreślam nie wiem jak reszta forum ale u mnie następnej szansy nie będzie... jesteś żałosnym bankrutem który tak się zapienił że nie zdaje sobie sprawy z własnej śmieszności
no i jeszcze to W O N K U R W A :rolleyes: skąd ten text? usłyszaleś go od żony jak powiedziałeś że dziś na obiad znów chleb z cebulą?
reasumując prostaczku: takim parówkowym skrytożercom jak ty stanowczo mówię NIE :stop: