[QUOTE]Oryginalnie wysłał Cyborg74:
[qb]A co do obliczeń SilverMario, to Juan zarabia miesięcznie 4*350 zł = 1400 zł miesięcznie, co przy kapitale 10 000 zł daje 14% miesięcznie !!! Oczywiście zakładając, że miesiąc to tylko 4 tygodnie.
Tak więc pytam, jakiż to fundusz inwestycyjny (obojętnie - bezpieczny, stabilnego wzrostu, agresywny, otwarty czy też zamknięty) udało Ci się znaleźć na rynku finansowym, który oferowałby Ci taką stopę zwrotu.
No chyba, że chcesz uprawiać ostatnio modną kreatywną księgowość
Pozdrowienia dla forumowiczów

iwo: [/qb][/QUOTE]Pokaż, w którym miejscu napisałem że jakiś fundusz ma tak wysokie oprocentowanie??? Albo gdzie napisałem, że w funduszu inwestycyjnym można sie zbliżyć do oprocentowania 14% na miesiąc, a w końcu przeczytaj sobie post Juaana carlosa dokładnie i zauważ że jest tam mowa o
100 000 a nie o 10 000 . A poza tym w Proficie jakiś czas temu czytałem o funduszu zarządząnamy przez jakąś panią jako szef który wyciągnął ponad 600 % w rok, ale był on dostępny tylko dla nielicznych, gdyz żeby w nim uczestniczyć trzeba było wyłożyć chyba minimum 100 000 zeta . Pozadrawiam i na przyszłość przed wypowiedzią czytajcie wyraźniej posty, na które odpowiadacie.

iwo: