[QUOTE]Oryginalnie wysłał juan_carlos:
[qb]kolego dwie uwagi mam do ciebie
co to znaczy jesteś pewny? skoro śledziłeś dokładnie ten temat i inne to pewnie przeczytałeś to co pisałem odnośnie stawek... jesteś pewny że nie gram tego grubo? skąd wiesz? postawiłbyś kasę na to że to tylko wirtualna gra?
druga uwaga tyczy się stwierdzenia porządna kasa 350 zł tygodniowo z 10 tys zł to nie jest porządna kasa? kolego mylisz się i to bardzo... zrób 350 zł ze 100 tys a będziesz finansowym guru
jeśli zajmujesz się bukmacherką to powinieneś już znać relacje pomiędzy kapitalem, stawką i zyskiem... jeśli ich nie znasz to albo zmień hobby albo naucz się ich póki nie jest za późno

[/qb][/QUOTE]100 000 ? No to konto inteligo, 7 % ( chyba jest 8 z groszem w efektywnej stopiew mBanku ale pewien nie jestem) w skali rocznej , czyli 0,5833.. % na miecha to daje 583,33.. miesięcznie , co prawda kokosy to nie są ale przynajmniej nie ma czarnych serii

al: ( nie będę się rozpisywał o graniu na GPW albo przynajmiej Funduszach inwestycyjnych dostepnych dla kazdego, ale tam wysokosc oprocentowania zalezy od poniesionego ryzyka ) POZDRAWIAM

iwo: