Opcje tematu
#227743 - 23/04/2003 15:55 Przywileje
ryptol Offline
member

Meldunek: 15/03/2003
Mam do was jedno pytanie chciałbym je zadać zanim jeszcze rozpocznie się druga edycja Pucharu WILD CUP oraz League Cup.
Czy uważacie za niestosowne to że mam zapewniony udział we własnym pucharze Wild Cup (tzn.nie gram w rundzie wstepnej)?
Uważałem ,że to jest wporządku skoro sie tym zajmuje (tzn. podliczam punkty odnotowuje strzelców bramek poprawiam ciągle strone pucharu uaktualniam ją ,ustalam terminy meczy szukam a raczej szukałem drużyn do tego pucharu, jednocześnie stworzyłem strone do drugiego pucharu League Cup w którym nie mam zapewnionego udziału. To co mną kierowało to takze przykłady z innych pucharów gdzie organizator a czasem nawet organizatorzy także nie biora udziału w rundach wstępnych).
Pytam o to dlatego ,że jedna z drużyn grająca w Platinum League zgłosiła iż nie powinienem grac w Wild Cup bo nie zająłem miejsca premiowanego awansem bezpośrednim.
Nie upieram sie przy tym że musze koniecznie grać w Wild Cup moge spokojnie oddac ten puchar a takze pozostałe tzn. League Cup i FA Charity Shield do prowadzenia komuś kto chciałby się tym zająć i nie korzystac z tych przywilejów jakie ja teraz mam. Jestem w stanie dać wszystkie pliki potrzebne do prowadzenia tego i udostepnic konto na którym znajduje sie strona.
Prosze wypowiedzcie się no i jeśli jest jakis ochotnik to prosze o konatkt moj numer gg:1337048

Do góry
Bonus: Unibet
#227744 - 23/04/2003 16:58 Re: Przywileje
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
Jestem za tym abys mial zapewniony udzial w Wild Cup.
W League Cup juz tego nie masz wiec jest dobrze.

A jak ktos uwaza inaczej to moze niech sam proawdzi caly sezon puchary i jeszcze przechodzi runde eliminacyjna. A jak z niej odpadnie to ciekawe czy mu sie wogole bedzie chcialo cos robic.

Do góry
#227745 - 23/04/2003 17:26 Re: Przywileje
Ahonen Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/01/2001
witam

Ze swojej strony takze nie mam nic przeciwko przywilejowi dla ryptola gry bez eliminacji w wild cup skoro zajmuje sie nim od strony graficznej i wogole to byla jego inicjatywa.

Tak samo Seba powinien miec zagwarantowane miejsce w 1 lidze bez wzgledu na wyniki.

PS.
Jezeli ktos sie podejmuje organizacji jakiegos przedsiewziecia to naleze mu sie tylko slowa pochwaly jesli oczywiscie je dobrze przeprowadzi.

Tak jak np. dla Seby sa obecny sezon i ryptola za Wild cup'a...... cya

Do góry
#227746 - 23/04/2003 17:29 Re: Przywileje
DANI1927 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 27/11/2002
GRAJ CZŁOWIEKU NIE PATRZ NA NIC
A KTO TO TAKI CO NIE CHCE ŻEBYŚ GRAŁ MOŻE SIĘ BOII???
Pozdrawiam!!!! iwo:

Do góry
#227747 - 23/04/2003 17:42 Re: Przywileje
domin Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 16/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ahonen:
[qb]witam

Ze swojej strony takze nie mam nic przeciwko przywilejowi dla ryptola gry bez eliminacji w wild cup skoro zajmuje sie nim od strony graficznej i wogole to byla jego inicjatywa.

Tak samo Seba powinien miec zagwarantowane miejsce w 1 lidze bez wzgledu na wyniki.

PS.
Jezeli ktos sie podejmuje organizacji jakiegos przedsiewziecia to naleze mu sie tylko slowa pochwaly jesli oczywiscie je dobrze przeprowadzi.

Tak jak np. dla Seby sa obecny sezon i ryptola za Wild cup'a...... cya[/qb][/QUOTE]Jestem całkowicie za tym aby Ryptol grał w Wild Cup bez eliminacji. Stronka jest super.
Co się zaś tyczy Seby to uważam, iż wykonał kawał dobrej roboty i także jako organizator powinien mieć zapewnione miejsce w I lidze.
Duże iwo: dla ciebie Seba.

PS.
Sam z chęcią bym pomógł w prowadzeniu stronki z tym, że na chwilę obecną od wtorku do piątku siedzę w Krakowie (zespołem zajmuje się młodszy brat), a tam niestety nie mam dostępu do sieci.
Jak zamknę sesję to z chęcią pomogę przy prowadzeniu pucharu bądż ligi.

Życzę wytrwałości bo są duże szanse na to aby Liga mecz.pl cieszyła się popularnością Pucharu Polski prowadzonego prez docentp-a, a nawet większą.

Do góry
#227748 - 25/04/2003 02:16 Re: Przywileje
ryptol Offline
member

Meldunek: 15/03/2003
Dzieki chłopaki za dobre słowo [QUOTE] Jak zamknę sesję to z chęcią pomogę przy prowadzeniu pucharu bądż ligi. [/QUOTE]kaban moze kiedys Cie wykorzystam

Do góry