A ja wtopiłem dziś z właścicielem pola ryżowego i grających kelnerów. Ale żeby po raz kolejny sie przekonać, że MZ to strata czasu, to wkleję sobie kilka statystyk z tych spotkań.
Mój przeciwnik
Nazwa: Coulomiers
Ranking: (7102)
Liga: Div5.1
Mój team
Nazwa: Leibstandarte AH
Ranking: (810)
Liga: Div2.3
1 mecz:
Coulomiers - Leibstandarte AH 2-0
Sytuacje bramkowe: 7 -- 17
Posiadanie piłki: 39% -- 61%
Liczba strzałów na bramke: 8 -- 24
Widzowie: 476
Komentarz meczu:
Garstka kibiców drużyny Leibstandarte AH musi przełknąć gorzką pigułkę. Ich drużyna była lepsza a mimo to przegrała z gospodarzami tego spotkania Statystyki mówią same za siebie, co tu dużo pisać... Na ten mecz wystawiłem 1 skład, który w 2 lidze jak dotychczas zajmuje 1 miejsce odnosząc wysokie zwycięstwa. Specjalnie odpoczywali na ten mecz, żeby pojawiły się im sztangielki, ale na to chyba już nie mam pewnie co liczyć.
No ale idźmy dalej - mecz u mnie:
Leibstandarte AH - Coulomiers 3 - 1
Sytuacje bramkowe: 21 -- 6
Posiadanie piłki: 67% -- 33%
Liczba strzałów na bramke: 23 -- 6
Widzowie: 478
Statystyka podobnie miażdżąca.
Mój komentaż Ok zgodze sie, że jeśli ktoś jest niżej w rankingu i w lidze, to wcale nie musi przegrać z tym wyżej notowanym...Tylko w takim razie, jeśli te statystyki nie są brane pod uwagę, to czemu na moim spotkaniu było tylko o
2 widzów więcej??? Czy symulator i jego "wspaniały" twórca (tworzył ten program chyba przy piosence
"Wszystko się może zdarzyć") już całkowicie olewa zdrowy rozsądek???
Najwidoczniej tak, dlatego ja się obraziłem na MZ

i zostawiam klub na pastwe losu. Awansują do 1 ligi to awansują, nie to nie...i tak jest to tylko sprawa jakiegoś powalonego systemu zwanego szumnie symulatorem i chorych jego autorów.
Zawieszam więc sobie moją drużynkę, na jak długo nie wiem, jak sie coś zmieni na plus to wróce.