#2305648 - 01/05/2008 02:29
Re: Śmieszno [67]
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2305923 - 01/05/2008 04:25
[Re: Linc]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2305924 - 01/05/2008 04:25
[Re: Linc]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
polska mentalnosc, smiac sie z kogos  a raczej nie no...ja rozumiem, zeby wkleic cos drugi raz, jesli cos jest warte przypomnienia, ale wkleic cos co ma staty: #8 - Najczęściej komentowane (Zawsze) - Globalny #1 - Najczęściej komentowane (Zawsze) - Śmieszne - Globalny #1 - Najczęściej oglądane (Zawsze) - Globalny#1 - Najczęściej oglądane (Zawsze) - Śmieszne - Globalny #1 - Najpopularniejsze z ulubionych (Zawsze) - Globalny #1 - Najpopularniejsze z ulubionych (Zawsze) - Śmieszne - Globalny to "lekka" przesada 
|
Do góry
|
|
|
|
#2306000 - 01/05/2008 05:13
[Re: Llama]
|
member
Meldunek: 19/03/2008
|
kto mi znajdzie akcję z jakiegoś programu TVP co facet na motorynce przejechał całe studio, dając ostro po gazie?  trochę stare... http://pl.youtube.com/watch?v=KNDozoSiogwo to chodzilo?
|
Do góry
|
|
|
|
#2306002 - 01/05/2008 05:15
[Re: melanzowicz]
|
member
Meldunek: 19/03/2008
|
a sorry  nie zauwazylem heh:D
|
Do góry
|
|
|
|
#2306344 - 01/05/2008 09:15
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2306507 - 01/05/2008 17:34
[Re: odgdog]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Lekcja przysposobienia obronnego. - Które krwotoki są groźniejsze: zewnętrzne czy wewnętrzne? - Wewnętrzne. - A dlaczego? - Bo trudniej pacjenta obandażować.
Informatyk podrywa laskę: - Chcesz herbaty? - Nie - Kawy? - Nie!! - Hm, może wódki? - NIE!!! - Dziwne, standardowe sterowniki nie pasują
Na lotnisku w Nowym Targu Jasiek i Marysia pytają pilota samolotu treningowego.
– Panie, musimy być warciutko w Krakowie. Kielo byście fcioł za przewiezienie?
– Mogę was przewieźć za darmo, ale pod warunkiem, że w czasie lotu nie powiecie ani słowa!
Wsiadają, lecą, w czasie lotu pilot wykonuje rozmaite akrobacje, ale w kabinie pasażerskiej cały czas panuje cisza. Samolot ląduje w Balicach i pilot gratuluje Jaśkowi:
– No, muszę przyznać, że jeszcze nigdy nie miałem takich odważnych pasażerów, żeby się w czasie lotu nie odezwali ani słowem. Nie chcieliście ani razu krzyknąć ze strachu?
– Roz – mówi Jasiek.
– Kiedy?
– Kie Maryśka wypadła z samolotu!
- Nie mogę odzwyczaić się od palenia papierosów... - A próbowałeś gumy do żucia? - Próbowałem. - I co? - Nie pali się...
Przedszkolanka czyta dzieciom bajkę o Kurczaku Małym. Dochodzi do fragmentu gdzie Kurczak próbuje ostrzec farmera. Czyta: "... i wtedy Kurczak podbiegł do farmera krzycząc: Niebo się wali! Niebo runie lada chwila!..." - I jak myślicie dzieci, co powiedział farmer kiedy usłyszał strzeżenie? Zgłasza się Marysia - Tak, Marysiu, mów... - Ja pie#dolę! Gadający kurczak!
|
Do góry
|
|
|
|
#2306520 - 01/05/2008 17:39
|
Carpal Tunnel
|
W Egipcie odkryto mumię. Wszyscy egiptolodzy świata spotkali się, nie mogą ustalić co to za faraon. Zaprosili sowieckich specjalistów. Przyjeżdża trzech egiptologów w cywilu. "Zostawcie nas - mówią - z nim sam na sam." Zostawili czekają dzień, drugi, trzeci - nic. Na czwarty dzień egiptolodzy oświadczają: "Ramzes Dwudziesty Piąty." Wszyscy zdumieni: "W jaki sposób się dowiedzieliście?" "Sam się przyznał, swołocz."
Do pewnej dobrze prosperującej i wszystkim znanej firmy przyjeżdża delegacja z Niemiec i pyta szefa o Kowalskiego. - Kowalski? - pyta zdziwiony szef - jest, ale on tu sprząta. Patrzy a Niemcy rozmawiają z Kowalskim jak ze starym znajomym. Za tydzień sytuacja się powtarza gdy przyjeżdża delegacja z Francji, za 2 tygodnie z Włoch i za każdym razem chcą rozmawiać z Kowalskim. W końcu szef nie wytrzymał i mówi do Kowalskiego: - Kowalski ty chyba znasz wszystkich i wszyscy Ciebie znają? - No tak - odpowiada skromnie Kowalski. - Założę się jednak że nie znasz się z papieżem. Na drugi dzień znajdują się w Watykanie i Kowalski mówi do szefa. - Proszę poczekać na Placu Św. Piotra , ja pójdę do papieża, wyjdziemy na balkon i pomacham panu. Szef cierpliwie czeka, patrzy a Kowalski wychodzi na balkon z papieżem. W tym momencie podchodzi do szefa przechodzień i pyta: - Ty nie wiesz pan co to za facet w tym białym stoi obok Kowalskiego?
- Masz tu bilet do kina. - A co on taki mały? - Kładziesz pod język i czekasz na seans
Kobieta w widocznej ciąży przychodzi do lekarza i pyta: -Panie doktorze, ja mam... to znaczy mój mąż chciałby wiedzieć... - Rozumiem, rozumiem - przerywa jej lekarz. - Czy aż do bardzo zaawansowanej ciąży można bezpiecznie uprawiać seks?? - Nie, nie o to chodzi. On chciałby wiedzieć, czy wciąż mogę rąbać drewno.
Telefon do radia. Głos kobiecy: - Dzień dobry, chciałam powiedzieć, że znalazłam dziś rano portfel. W środku było trzy tysiące złotych w gotówce, oraz czek na okaziciela opiewający na sumę 10.000 euro. Było też prawo jazdy na nazwisko Stanisław Kowalski zamieszkały przy ulicy Koszarowej 15 m 6 w Warszawie. Mam w związku z tym małą prośbę:
... proszę panu Stasiowi puścic jakiś fajny kawałek z dedykacją ode mnie!
Wycieńczony wędrowiec znalazł na pustyni butelkę. Uradowany odkorkował ją. Nie było w niej wody, ale za to wyskoczył Dżin. – Powiedz, czego chcesz, a spełnię każde twoje życzenie #–# zaproponował. – Chcę do domu, do Białegostoku. Dżin wziął wędrowca za rękę i zaczyna prowadzić go po pustyni. – Ale ja chcę szybko! #–# protestuje wędrowiec. – No to biegnijmy!
Po wizycie u fryzjera Wersja kobieca: - Ooo? Byłaś u fryzjera?! Jak pięknie wyglądasz. - Tak myślisz? Nooo nie wiem. Nie byłam pewna. Nie sądzisz że za uszami są zbyt krótkie? Boję się, że zbyt akcentują moją długą szyję. Nie sądzisz? - Boże - skąd? Są świetne. Dałabym wszystko, żeby mieć taką szyję jak ty. Ja niestety musiałam zrezygnować z dekoltów. - żartujesz - znam setki dziewcząt, które chciałyby mieć twoje ramiona. Wszystko tak pięknie na tobie leży. Popatrz na moje - jakie krótkie. Jak bym miała takie jak ty, prościej byłoby dobrać elegancką kieckę. Wersja męska: - Obciąłeś się? - No ...
|
Do góry
|
|
|
|
#2306565 - 01/05/2008 17:51
|
Carpal Tunnel
|
Se postów ponabijam  Przychodzi baba do lekarza. - No i co, czy pomogły pani te lekarstwa co przepisałem na hemoroidy? - Tak pół na pol. - Jak to? - Te długie śliskie tabletki to jakoś połknęłam, ale ten krem, co mi pan przepisał, to nawet z chlebem zjeść nie mogłam...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|