Luksi
enthusiast
Meldunek: 25/06/2005
Mam takie pytanie (moze wydac sie oczywista, ale bede wdzieczny za odpowiedz, jako ze wciaz sie ucze na gieldzie Betfair): Powiedzmy, ze mam na koncie Betfair £100 i cala ta kwote stawiam na zaklad po stronie 'back' po kursie 2.00, tak ze teraz stan konta to £0 oraz ten jeden zaklad otwarty (przyjety przez kogos oczywiscie). I teraz: czy jestem w stanie sprzedac ten sam zaklad (ten sam rynek) po stronie 'lay' po kursie powiedzmy 1.9 nie majac srodkow na koncie(!) (bo wszystkie sa 'zainwestowane' w ten zaklad)? I drugie pytanie: czy w sytuacji gdy zaklad zostanie 'sprzedany' uzyskujac zysk niezaleznie od wyniku to kwota 'zainwestowana' + odpowiedni zysk wraca na konto w momencie 'sprzedania' zakladu czy tez moze gdy mecz sie zakonczy i nastapi rozliczenie zakladow? Pozdrawiam Lukasz
Meldunek: 08/11/2005
"Tylko użytkownicy zalogowani na zasilone konto mają dostęp do najświeższych kursów Betfair. Ma to na celu zniwelowanie dostępu do kursów Betfair zautomatyzowanym programom nie mającym na celu obstawienia zakładu."
Miał ktoś może taki problem, że po wybranu odpowiedniego zdarzenia w danym spotkaniu, przez długi czas widniało okienko LOADING ... Please wait while the market loads i nie miało zamiaru zniknąć ?
z o ® r o
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
Originally Posted By: Rysio Ochudzki
Originally Posted By: Killa Boom
Miał ktoś może taki problem, że po wybranu odpowiedniego zdarzenia w danym spotkaniu, przez długi czas widniało okienko LOADING ... Please wait while the market loads i nie miało zamiaru zniknąć ?
Mam to samo co z tym g**nem zrobić??
Ja wczoraj miałem to samo. Pomogła przesiadka z firefoxa na IE. Dziś działa normalnie na obu.
Też wczoraj miałam podobne rzeczy. Pomogło przejscie ze strony English-UK na wersję polską . Między innymi dlatego lubie bf , zawsze jakies zagadki mają dla nudzących się