Ja troche z innej beczki bo mam jeszcze parę watpliwości na które chciałbym uzyskać odpowiedź:
1) Jak liczone będą wyniki tenisa w wyniku kreczu? Czy tak jak w GB czyli zwrot, czy tak jak w naziemnych bukach czyli porażka kreczującego?
2) Ile jednostek będzie do dyspozycji na początku gry? Skoro max na kupon jest 10j, to myślę że optymalnie było by na początek od 100 do 200j.
3) Może by wprowadzić zapis o zakazie powtarzania własnych kuponów? W przeciwnym razie można łatwo ominąć punkt 6. regulaminu ( a zobaczcie sobie

), stawiając taki sam kupon np.10 razy.
4) Proponuję ujednolicić wzór stawianych kuponów, aby zawsze wygladało to w/g jednakowego schematu, gdyż tak chyba będzie łatwiej np.
KUPON NR - 456.08 15.00 Kozia Wólka - Pacanów 1 2.00 GB9.08 20.30 Talibanka Klewki - FC Wąchock(il.g.) 2 1.60 B&WKURS OGÓLNY - 3,20STAWKA - 8EW.WYGRANA - 25,60STAN KONTA - 73,15 (Liczba jedn. na "koncie" po postawieniu danego zakładu)
Aby wyglądało to tak, albo jakos podobnie...
5) Czy dozwolone będą zakłady długoterminowe? Czy tylko krótkoterminowe?
6) I coś o czym juz pisałem: Wyodrębnienie 3 tematów: 1) na typy , 2) na tabele i podsumowania , 3) na komentarze
To na razie tyle co mi wpadło do łba. Prosiłbym o wyjasnienie tych kwestii. Lepiej zrobić to teraz niz później gdy będzie już niezły bajzel.
P.S. Nazwa konkursu - "MARATON" - bo jak inaczej nazwać całoroczny konkurs?
Pozdrawiam