[QUOTE]Oryginalnie wysłał langak:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Lao:
[qb]Jesli dobrze zrozumiałem, to przepis na wygranie tego konkursu jest banalny - wystarczy zagrać "nieskończoną" ilość zakładów - po jakims niezwykle ciekawym kursie - powiedzmy ako 10,00. zysk 9*100%*(ilość zakładów). Oczywiście dla bezpieczeństwa - tylko jedno zdarzenie !! i to najlepiej jak najbliżej końca - bo w końcu się znajdzie ktoś drugi - kto trafi kurs 11 !!
KONIECZNIE TRZEBA OGRANICZYĆ ILOŚĆ ZAKŁADÓW NA JEDNO ZDARZENIE / JEDEN TYP Ale ktoś kto gra wysokie kursy jak ja - bo w trocie tak już jest przy odrobinie szczęścia - puści te 1000 zakładów - pewnie więcej się nie da ze względu na czas, który to zajmie - po jakimś ładnym kursie - powiedzmy wczoraj w południe - było do podjęcie @12,5 ale też dokładny wynik w jakimś meczu - nie wspomnę że bywały takie mecze gdzie było wiadomo jak się skończą i krótko mówiąc "po zawodach" dla pozostałych kilkuset cierpliwych całorocznych graczy !![/qb][/QUOTE]Slav. Lao nam zaprezentował ze ten cały wzór na "zyskownosc" jest bez sensu i ze ten konkurs nie wygra najlepszy typer tylko ten kto trafi ze 2-3 typy po bardzo wysokim kursie na 100-200 zdarzeń. Skuteczność 2-3%.
I teraz zobaczmy jaki jest sens tej całej "zyskownosci" na przykładzie Lao (a propos wielkie brawa dla Ciebie za pomysł na wygranie tego konkursu - realizujesz go znakomicie

iwo: )
1 tydzień:
Typy:8
postawione:25
wygrana: +46,6
yield: 186,4 %
zyskownosc: 1491,2
I teraz mamy 2 tydzień, Lao podaje 5 kolejnych typow,
0 trafień a zyskowność wzrasta mimo ze u bukmachera przegrałby kasę :eek:
typy:13
postawione: 33
wygrana: +38.6
yield: 116,9 %
zyskowność: 1519,7 !!!!!!!
Chciałem tylko pokazać ze ten wzor na zyskownosc jest bez sensu. Jedynie zysk w jednostkach tak naprawdę oddaje prawdziwy stan naszych finansów u bukmachera, ani yield, ani tym bardziej ta zyskowność.
No ale zasad w trakcie trwania konkursu sie nie zmienia i pozostaje mi kibicowanie Lao, bo jako pierwszy odkrył tajemnicę sukcesu w tym konkursie i należy mu się zwycięstwo.
Lao jeszcze raz WIELKIE BRAWA DLA CIEBIE i oczywiscie gratulacje

iwo: [/qb][/QUOTE]langak, daj jeszcze trochę czasu regulaminowi, jeżeli po miesiącu lub dwóch okaże się że rzeczywiście nie skutkuję to pomyślimy nad jakimś ulepszeniem, jednak narazie nie ma najmniejszego sensu podnosić głosu. Naprawdę wierzycie że ten yield u Lao pozostanie taki sam aż do 120 typu ??
Pozdrawiam
SLAV