Strona 13 z 13 < 1 2 ... 11 12 13
Opcje tematu
#231895 - 20/08/2004 02:38 Re: Prywatny turniej
globus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/05/2003
Podalem typ na 19.08 w temacie 20.08, czy typ zostanie uznany

Do góry
#231896 - 21/08/2004 19:02 Re: Prywatny turniej
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
Jeżeli typ podałeś przed czasem i oprócz złego tematu, resztę wprowadziłeś poprawnie, nie widzę przeszkód, aby typ uznać.

Pozdrawiam

SLAV

Do góry
#231897 - 07/09/2004 16:52 Re: Prywatny turniej
zawiedziony Offline
stranger

Meldunek: 03/09/2004
Slav007o jeśli nie masz nic przeciwko wskakuje z powrotem do konkursu, podałem dopiero mój 4 typ , ponieważ miałem problemy z komputerem i nie podawałem typów bodajże od ponad miesiąca. Jestem zarejestrowany od nowa dlatego występuje jako junior member.

Do góry
#231898 - 07/09/2004 21:12 Re: Prywatny turniej
O`Yama Offline
addict

Meldunek: 02/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Pitersson:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał takizwykły:
[qb]Zastanawia mnie czy wszyscy podają do statystyk typy które im nie weszły...jakos widze tu same dodatnie statystyki, a typów dziennie nie wchodzi ponad połowa...

W sumie ktos nieuczciwy moze latwo oszukac...jak cos mu nie wejdzie to poprostu nie poda bilansu, czyli nic nie traci...jak temu zaradzic?[/qb][/QUOTE]Moim zdaniem powinny być wyrywkowe kontrole i jeśli ktoś oszukuje to out z konkursu. Trzeba tylko wziąć poprawkę, że ktoś może się pomylić, ale to się chyba da odróżnić. Ja obiecuję, że jak będę miał trochę wolnego czasu to sprawdzę 2 lub 3 graczy (których? he, he... )[/qb][/QUOTE]Zgłaszam się na ochotniczkę do weryfikacji. Wydaje mi się, że roliczałam jak narazie sumiennie. Ale zawsze można coś przeoczyć zwłaszcza przy ponad dwustu typach.
Proszę chętnego o sprawdzenie zgodności podanych przeze mnie danych
PS. Za ewentualne błędy z góry przepraszam.

Do góry
#231899 - 07/09/2004 21:15 Re: Prywatny turniej
slav007o Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Busta:
[qb]Slav007o jeśli nie masz nic przeciwko wskakuje z powrotem do konkursu, podałem dopiero mój 4 typ , ponieważ miałem problemy z komputerem i nie podawałem typów bodajże od ponad miesiąca. Jestem zarejestrowany od nowa dlatego występuje jako junior member.[/qb][/QUOTE]Niestety Busta, ale regulamin jest bezwzględny, musisz pogadać z Conradem czy mógłby pomóc Ci w odnalezieniu hasła do Twojego konta.

Pozdrawiam

PS. Dzięki O'Yama za pomoc, każda mile widziana.

SLAV

Do góry
#231900 - 07/09/2004 21:45 Re: Prywatny turniej
O`Yama Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb]

PS. Dzięki O'Yama za pomoc, każda mile widziana.

SLAV[/qb][/QUOTE]Miałam raczej na myśli, że to mnie ktoś zweryfikuje, a raczej moje rozliczenie typów.

Do góry
#231901 - 08/09/2004 19:36 Re: Prywatny turniej
zawiedziony Offline
stranger

Meldunek: 03/09/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Busta:
[qb]Slav007o jeśli nie masz nic przeciwko wskakuje z powrotem do konkursu, podałem dopiero mój 4 typ , ponieważ miałem problemy z komputerem i nie podawałem typów bodajże od ponad miesiąca. Jestem zarejestrowany od nowa dlatego występuje jako junior member.[/qb][/QUOTE]Niestety Busta, ale regulamin jest bezwzględny, musisz pogadać z Conradem czy mógłby pomóc Ci w odnalezieniu hasła do Twojego konta.

Pozdrawiam

W związku z tym,że musze brać udział w konkursie jako wcześniej zarejestrowany użytkownik, edytowałem wiadomość w której podałem typ na dzisiaj.Teraz czekam na wiadomość od Conrada, która być może pozwoli mi odnależć wcześniejsze hasło, abym mógł brać dalej udział w konkursie.
Sorki za bałagan.
Sorki za bałagan.

Do góry
#231902 - 14/09/2004 14:28 Re: Prywatny turniej
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Właśnie sobie przejrzałem sporą część typów wysłanych w trakcie trwania całego konkursu Golden Tour i doszedłem do wniosku, że niektóre osoby w bardzo nieładny sposób wykorzystują luki w regulaminie grając dosyć nietypowy sposób, kompletnie nie związany z bukmacherką. Ja rozumiem, że jest nagroda i każdy chętnie po nią sięgnię (pomimo że nie jest to tak ogromna suma). Jednak osobiście nie po to inwestuję w ten konkurs, aby widzieć jak ludzie podają typy i kupony z kosmosu których nigdy w życiu by nie zagrali w rzeczywistości, nawet gdyby mieli niesamowite podłoże finasowe, tylko wykorzystują to jakie możliwości da regulamin do oszukiwania. Ten konkurs miał być wytyczną dla wielu nowych i niedoświadczonych graczy którzy chcieli by się dowiedzieć który z typerów w na forum potrafi utrzymać długoterminowy zysk. Jednak jak takim można np. nazwać rezultat Don (obecnego lidera Golden Tour) który zaliczył jedynie jeden niesamowity tydzień w czasie wakacji i od tamtego czasu nie pokazał nic co mogłoby przypomnieć tamte osiągnięcie (zaznaczam że mój wpis nie jest złośliwy i nie chciałem urazić Don'a który w pewnym sensie zasługuje na pochwały, za to że udało mu się pobić regulamin).

Tak być nie może, w regulaminie muszą nastąpić radykalne zmiany. Sądziłem, że grupa typerów biorąca udział w w grze będzie na tyle poważna że nie będzie dochodziło do takich sytuacji, jednak okazało się być inaczej i teraz nie mam innego wyboru jak pozmieniać sporo w konstytucji Golden Tour.

Dzisiaj powiadomię o zmianach, ale najprawdopodobniej będzie to ograniczenie typów na tydzień do 20 dla każdego uczestnika oraz brak możliwości grania AKO, bo to co widzę w konkursie zmierze kompletnie nie w tą stronę w którą chciałem, aby konkurs zmierzał.

PS. Chciałem dodać że podanie w tym poście sposobu gry Don'a jest tylko przykładem i post ten tyczy się do większej liczby uczestników którzy w podobny sposób nabijają sobie zyskowność w konkursie.

SLAV

Do góry
#231903 - 14/09/2004 16:46 Re: Prywatny turniej
larsson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Rozumiem ze narazie nie mamy podawac typów???

Do góry
#231904 - 14/09/2004 16:58 Re: Prywatny turniej
O`Yama Offline
addict

A możesz SLAV podać jakieś konkrety? O co ci tak dokładnie chodzi i o jakie osoby?
Bo póki co napisałeś, o jakichś oszustwach, ale bez jakichkolwiek faktów i wogóle jakoś strasznie zagmatwane jest to co napisałeś.

Do góry
#231905 - 14/09/2004 17:23 Re: Prywatny turniej
Exp Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/07/2003
[QUOTE]oraz brak możliwości grania AKO[/QUOTE]Dlaczego brak mozliwosci grania AKO, grajac jedynie single bede musial zmienic caly system gry jaki sobie obralem i jakim gram od dluzszego czasu...

Pozdrawiam,
Exp

Do góry
#231906 - 14/09/2004 17:43 Re: Prywatny turniej
langak Offline
old hand

Meldunek: 01/12/2002
Ja juz na samym początku zwracałem uwagę że regulamin konkursu za duzo swobody pozostawia graczom.
Najwazniejsza kwestia to likwidacja zyskownosci i klasyfikowanie uczestników na podstawie bilansu w jednostkach.
Przede wszystkim dlatego, że w tej zyskowności chodzi o to zeby jak najwiecej typow podac (mielismy przykład Lao, ktory nie trafił ŻADNEGO z 5 podanych typów a jego zyskowność wzrosła!!). Wystarczy wybrac sobie np 5 spotkan, z kursami do 1.5( np 3 kursy 1.4-1.5 i dwa 1.15) i porozpisywac je na wszystkie mozliwe kombinacje, czyli single, 2z5, 3z5... itd i wtedy przy trafieniu wszystkich 5 spotkan mamy bardzo duzą zyskowność (przy 4 trafieniach prawie nic nie tracimy, przy 3 tez nie ma tragedii, wiec spokojnie w następnym tygodniu można to odrobić, a liczba spotkań rosnie i o to chodzi), a myslę ze przy bilansie jako głównym kryterium klasyfikacji, nikt by sie na taką grę nie odważył bo byłoby to samobójstwo.
I po trafieniu takich spotkan grac duzo typow po 1 jednostce, ewentualnie probując jeszcze dalej tak rozgrywac w przypadku zblizenia sie rywala.
Dlatego m.in zrezygnowałem z konkursu bo w takiej formule nie miał on specjalnego sensu (zaznaczam ze dla mnie nie była najwazniejsza wygrana, wziąłbym udział nawet gdyby wynosiła 1 euro - chodziło raczej o sprawdzenie sie).
Przemyśl to Slav

Do góry
#231907 - 14/09/2004 19:51 Re: Prywatny turniej
larsson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Ja byłem od samego początku(juz po pierwszym tygodniu) zeby liczyło sie tylko to kto ile zarobił.Ale to nie ja wymyslilem takie zasady.

Do góry
Strona 13 z 13 < 1 2 ... 11 12 13