#2348064 - 18/05/200801:30Re: Centrebet [2] (teraz bonus do 150zł dla kodu promocji BONUS150)
[Re: neoximek]
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Skan dowodu należy przesłać przed pierwszą wypłatą na adres idcc@centrebet.com (otrzymujemy wtedy freebet 10 PLN).
Natomiast co do pierwszej wypłaty to najlepiej ją wykonać po dokonaniu obrotu, inaczej bonus przepada. Bardzo jasno jest napisane w regulaminie promocji, że pierwszą wypłatę można dokonać dopiero po spełnieniu warunków obrotu bonusem.
#2348267 - 18/05/200803:56Re: Centrebet [2] (teraz bonus do 150zł dla kodu promocji BONUS150)
[Re: Farciarz]
HoMiK155
Pooh-Bah
Meldunek: 03/11/2005
Panowie, jak dokonać u nich wpłaty przelewem? Bo nie widzę żadnych danych, czy jest to opcja Wpłata BPAY?? Czy musze najpierw podać dane swojego konta? Jak to u nich jest...
#2348778 - 18/05/200807:20Re: Centrebet [2] (teraz bonus do 150zł dla kodu promocji BONUS150)
[Re: gnacik]
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
HoMiK155, wszystkie dane masz podane, kliknij na stronie głónej na logo "PEKAO SA" i potem na link pod tytułem "przelew bankowy" czy jakoś tak. Pełne dane konta się wyświetlą.
Gnacik, jeśli źle został wpisany wynik to szybko poprawiają i na pewno już to zrobili.
Po otrzymaniu bonusa należy dokonać 5-krotny obrót kwotą przyznanego bonusa po min. kursie 1.80 przed dokonaniem wypłaty z konta. W przeciwnym razie bonus przepada i zostanie odjęty z konta.
Mam obecnie 550 zl obrotu. Czy moge juz wyplacac? Bo nie wiem czy czasami nie trzeba obrocic 500 bonusem plus depozyt. Prosze o odpowiedz. I czy dzis wyplacaja kase na moneybookers?
Aquarius80, ja tylko używam Firefoxa i u mnie Cbet działa bez zarzutów.
Wolf, skan trzeba wysłać przed dokonaniem pierwszej wypłaty z konta (australijskie prawo to wymaga od każdego buka), wystarczy obie strony dowodu przesłać na idbonus@centrebet.com aby zweryfikowali konto i w ciągu kilku dni dodali też do konta freebet 10 PLN za wysłanie skanów. Zawsze to miły gest.
Skan dowodu należy przesłać przed pierwszą wypłatą na adres idcc@centrebet.com (otrzymujemy wtedy freebet 10 PLN).
Natomiast co do pierwszej wypłaty to najlepiej ją wykonać po dokonaniu obrotu, inaczej bonus przepada. Bardzo jasno jest napisane w regulaminie promocji, że pierwszą wypłatę można dokonać dopiero po spełnieniu warunków obrotu bonusem.
Jeśli zleciłem wypłatę w sobotę rano to kiedy mogę się spodziewać kasy na Moneybookers (dokumenty wysłałem już wcześniej, weryfikację mam więc już za sobą) ?