[QUOTE]Oryginalnie wysłał Lokus:
[QB]Witam!
Zgodnie z prosbami kilku uzytkownikow zalozylem ten temat. Mysle ze zwiekszy to znacznie przejrzystosc!
Tnx
Dzis mamy mniej czasu do namyslu,wiec czas rzucic swoje propozycje.
1)IMO
ATL - IND 2
LAC - SAC 2
Powyzsze pozostawiam bez komentarza.
2)IMHO :
ORL - MIL 2
Tracy musi miec kiedys jakis slabszy dzien,a nawet jak bedzie w dobrej dyspozycji,to potencjal Bucks wydaje mi sie wystarczajacy,by wygrac z Magic.
DET - SA 1
Defensywa Tlokuff chyba wystarczajaco trudna dla marznacego niemilosiernie

Duncana.
Hmm..wcale nie taki nieistotny aspekt statystyczny,mianowicie - gdyby nie taka dluga seria zwyciestw Tlokuff,to pewnie nie byloby watpliwosci,ale w wiekszosci takich przypadkuff porazka przychodzi w najmniej spodziewanej chwili i serie taka przerywa sredniak lub slabeusza do tych Spursuff trudno zaliczyc.
Jeszcze pozwole sobie zwrocic uwage na jedno.
Widze,ze gracie "over" w tym meczu,dla mnie jest to jednoznaczny "under",ale to tak na marginesie,bo ja juz nie gram w totolotka
3)IM(V)HO
WAS - CHI 2
Wizards wierza,ze zlapali okres niezlej passy,Bulls natomiast stracili cnote z Knicksami i juz im wszystko jedno,a jak sie gra na luzie,to w "meczu przyjazni" nietrudno o wygrana.
PHI - SEA 2
Sonics upokorzeni w 2 pierwszych meczach z cylku "zwiedzanie wschodu" dzis powinni sobie wreszcie porzucac,tym bardziej,ze obrona 76ers nie powinna im tego zbytnio utrudniac.
Zapowiada sie wiec wymiana ciosuff,a w tej potyczce samotny Iverson,jesli nawet powtorzy osiagniecie z ostatniego meczu (34PTS),to za malo.
BTW jak dla mnie "najpewniejszy" over na dzisiejszej rozkladowce.
Pozyzsze prosze czytac z przymruzeniem oka,tzn.NIE brac tego jako opinie eksperta
Polemika mile widziana
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City
PS.Typy na 3 nocne mecze podam pozniej,nawet jak w/w typy nie wejda...a moze tym bardziej podam jak nie trafie,bo wtedy Wy obstawicie na odwrot i wygracie

(oczywiscie zaznacze to jako ANTY-typy,hehe)