a ja nijak nie widzę miejsca do wypłaty.Wchodzę w my account> withdraw> i widzę ogólnie text o depozytach przez bank transfer a nie wyplata,gdzie można wypłacić kasę jak sie wpłacało kartą? no i czy można wypłacić np transferem bankowym?.
PS. teraz dają 75E a kursy faktycznie są za wysokie i surebeta łatwo znaleść.
konto zalozylem w polskich zlotych. wplacalem karta kredytowa - nie bylo problemu freebat dodany od razu - chyba z automata frebat mozna dzielic (nie w 100%) ale gdy zaznaczamy, ze chcemy freebat skrypt czeka jeszcze na wpisanie stawki na ten kupon. moze uda mi sie cos wyplacic, wtedy dam znac co i jak. Obecnie nie jest zle, ale weryfikacji dokumentow jeszcze nie przeszedlem
Nie jestem pewien czy jak podzielisz free beta to go nie cofna , cos tam mieli chyba w rulsach ja wplacalem karta w PLN, wyslalem potrzebne skany, zagralem za free beta i wyplacilem kasa w 4 dni na koncie zaskoczyl mnie in plus fachowy mily i blyskawiczny support, robia profesjonalne wrazenie , z takimi kursami (zasypiaja b czesto przy spadkach) to mozna tam smialo pograc jeszcze
crossmen
old hand
Meldunek: 29/05/2006
Również mam pozytywne wrażenia co do gry u nich , wszystkie warunki spełniają , szeroka oferta liczne free-bety , niezła firemka taki lekki czarny koń , lepsza niż niejeden przereklamowany tuz ( moich free betów na 99% nie dało się dzielić)