[QUOTE]Oryginalnie wysłał DONAN:
[qb]Co do Twojej progresji Mondex, to zgadzam się z Kejsperem - ryzyko jest zbyt duże i możesz długo nie pociagnać.
Jesli jestes do tego przekonany i chcesz tak grać to pograj przynajmniej 2 tygodnie na sucho.
Według mnie żeby Ci się to sprawdzało Twoje typy powinny być na poziomie minimum 60%, a jak dla mnie typy na U/O lub handicapy w NBA to trochę jak rzut moneta w którym szanse na wypadnięcie orła i reszki to 45% bo 10% z góry zabiera buk.
Granie progresja na siłę i po kolei wszystkiego według mnie jest trochę do niczego, ale mi sie zrymowało
Chodzi o to że jak dla mnie ryzyko musi być jak najmniejsze bo wiadomo że czym wyższy poziom w progresji tym większy kapitał inwestujemy. Tu się zaczynaja nerwy i dylematy, bo czy jestes w stanie zainwestować 2187 zł na 8 poziomie, Ja się przyznam że nie miałbym odwagi tego zrobić nie mówiac już o 9 poziomie.
Grajac na remisy według mnie możesz bardziej oprzeć się na statystykach i prawdopodobieństwie co za tym idzie zmninimalizować ryzyko.
Podsumowujac uważam że Progresja nie jest lekarstem na ogranie buków i żeby na niej cos zarobić a nie stracic to trzeba grać ostrożnie, rozsadnie i konsekwentnie.
Jutro podam druzyny do progresji.
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]
Przyznaję wam racje to jest do KITU.