miesiąc temu wymieniałem telefon. jako, że praktycznie 95% telefonów mam za 1zł na 1 ogień chciałem wziąć n95. wcześniej jezdzilem na e50 i wciaż ją mam. w końcu wybrałem LG KU990 Viewty i jestem bardzo zadowolony. Trzymałem w łapie n95 - jest dosyć ciężka i nieporęczna, poza tym ma 3-stronny slider co jak dla mnie jest bardzo nieużyteczne. Zależy do czego wykorzystujesz telefon, bo jak nie są to typowo biznesowe sprawy to taka n95 na ch.. Ci się przyda poza tym jest telefonem który na rynek trafił 2 lata temu - są teraz lżejsze i lepsze od n95. Jeszcze jedna ważna sprawa - przy mocnym wykorzystaniu bateria w tym telefonie trzyma 1 dzień... ja, który prowadzę dziennie po kilkadziesiąt rozmów, dużo siedzę w necie ładuje w tym LG baterie co 3 dni. Telefonik wygląda bardzo fajnie, ma dotykowy panel - ale można spokojnie pisać palcami bez rysika. Dużo wymieniam telefonów i dużo z nich korzystam, ale generalnie N95 bym obecnie nie wział. E50 czeka w rezerwie, moze się kiedyś przyda - nei zapisała się w mojej pamieci zbyt dobrze, pewnie też przez to, że miała jeden z pierwszych symbianow i do czasu fleszowania co chwile sie wieszała. To co w moich oczach obecnie wygrało z N95 wygląda tak:
http://gsm.magazyn.pl/telefony-komorkowe/LG/KU990-Viewty/lgku990viewtyTrzymałem w łapie N95 troche sie tym bawilem - i tak jak mowie - jesli nie korzystasz z typowo biznesowych aplikacji nei wykorzystasz w pelni tego telefonu.