Strona 10 z 12 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 >
Opcje tematu
#25444 - 25/12/2002 23:36 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
mplugin Offline
member

Meldunek: 20/09/2002
na wszelki wypadek 1x -1.32
x2 -1,41

tojuż nie progresja!!!!!!!!!
tylko zwykłe typowanie

Do góry
Bonus: Unibet
#25445 - 25/12/2002 23:43 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał @mplugin@:
[qb]Witam

Mam wielką prośbe, a mianowicie w ten piękny świąteczny wieczór pracune na ulepszaniem progresji i potrzebne mi są dane statystyczne z zeszłych sezonów ilości remisów dla danych lig np France 1st 28% , Spain 2nd 30% itd.
Jak ktoś by dysponował czymś takim lub liniem prosze o pomoc. mplugin@wp.pl />Nara[/qb][/QUOTE]Bedziesz sobie musial procenty sam policzyc, ale przynajmniej jakies ulatwienie to bedzie:

www.goalslive.com/en/archive.asp

Powodzenia!
Kejsper

Do góry
#25446 - 26/12/2002 00:12 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
Mondex Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2002
[qb]Witam

Mam wielką prośbe, a mianowicie w ten piękny świąteczny wieczór pracune na ulepszaniem progresji i potrzebne mi są dane statystyczne z zeszłych sezonów ilości remisów dla danych lig np France 1st 28% , Spain 2nd 30% itd.
Jak ktoś by dysponował czymś takim lub liniem prosze o pomoc. mplugin@wp.pl />Nara[/qb][/QUOTE]Cze
Spróbuj
http://www.bukmacherzy.com/statystyki.php
Niejest to może cudo ale zawsze się przyda

Do góry
#25447 - 26/12/2002 01:19 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
mplugin Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał @mplugin@:
[qb]Witam

Jak ktoś by dysponował czymś takim lub liniem prosze o pomoc. mplugin@wp.pl />Nara[/qb][/QUOTE]Bedziesz sobie musial procenty sam policzyc, ale przynajmniej jakies ulatwienie to bedzie:

www.goalslive.com/en/archive.asp

Powodzenia!
Kejsper[/qb][/QUOTE]THX

Do góry
#25448 - 26/12/2002 01:40 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
kiwka Offline
veteran

Meldunek: 10/12/2002
sorry .
przy pisaniu 1x i 2x nie miałem na myśli progresji tylko miałem nadzieję że te kursy mogą się komuś przydać.

Do góry
#25449 - 26/12/2002 02:58 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
DONAN Offline
addict

Meldunek: 14/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Qbol:
[qb]Jeszcze jedno pytanie do DONANA: od jakich funduszow i stawki poczatkowej zaczynales swoje granie pr. na X???[/qb][/QUOTE]Kapitał poczatkowy - na koncie w expekcie miałem około 2000 zł, grałem max 6 drużyn, a stawka poczatkowa to 20 zł.

Pozdrawiam

Do góry
#25450 - 26/12/2002 04:10 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
Kejsper Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał DONAN:
[qb]Kapitał poczatkowy - na koncie w expekcie miałem około 2000 zł, grałem max 6 drużyn, a stawka poczatkowa to 20 zł.[/qb][/QUOTE]Jak wiekszosc wie nie grasz zwyczajnej progresji z podwajaniem stawek, tylko od poczatlu robisz zalozenie ile masz wygrac z danej progresji. Zatem moje question is na poczatku gry ile chciales wyciagac z kazdej progresji?

I jeszcze jedno w ktorym momencie pomniejszyl Ci sie najbardziej budzet? I ile on wtedy wynosil? (gdy nie wchodzilo kilka druzyn for example)

Dzieki
Pozdrawiam
Kejsper

Do góry
#25451 - 26/12/2002 08:36 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
Bron Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/09/2002
[qb]Witam

Jak ktoś by dysponował czymś takim lub liniem prosze o pomoc. mplugin@wp.pl />Nara[/qb][/QUOTE]Ja od paru lat korzystam z porzadnej i chyba znanej stronki Riku Soininen'a masz tam chyba wszystko archiwa tez i lacznie z roznymi egzotycznymi ligami Riku Soininen International Soccer Server's
pozdr.

Do góry
#25452 - 26/12/2002 14:47 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
Manna Offline
member

Meldunek: 13/10/2002
Ten topic powoli sie zaczyna zmieniac w "Wywiad z Donanem" Ale to dobrze, oby jego doswiadczenia nam pomogly

Do góry
#25453 - 26/12/2002 19:57 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
Mondex Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2002
Widzieliście:
FT Chelsea 0 - 0 Southampton
FT Tottenham H. 2 - 2 Charlton Athletic
FT West Ham U. 1 - 1 Fulham
A miałem stawiać bo byłem pewny że conajmniej 1 remis będzie.

Do góry
#25454 - 26/12/2002 20:10 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
Bron Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bron:
[qb]Witam i chyba sie skusze na Southend do progresji. 21 meczy bez X
Remis tylko w pierwszej kolejce a potem 9 w i 12 l z czego tylko jeden mecz zakonczyl sie roznica 3 goli , 4 mecze 2 bramki roznicy a pozostale 16 to 1 bramkowe zwyciestwa lub porazki. Tak ze chlopaki caly czas sa blisko remisu i mysle ze ich godzina wkrotce wybije
pozdr.[/qb][/QUOTE]I wybila w pierwszym moim strzale za 50zl
FT Cambridge U. [1 - 1] Southend U.

10' [0 - 1] Rawle

63' [1 - 1] Fleming
pozdr. al:

Do góry
#25455 - 26/12/2002 20:12 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bron:
[qb]Witam i chyba sie skusze na Southend do progresji. 21 meczy bez X
Remis tylko w pierwszej kolejce a potem 9 w i 12 l z czego tylko jeden mecz zakonczyl sie roznica 3 goli , 4 mecze 2 bramki roznicy a pozostale 16 to 1 bramkowe zwyciestwa lub porazki. Tak ze chlopaki caly czas sa blisko remisu i mysle ze ich godzina wkrotce wybije
pozdr.[/qb][/QUOTE]Cambridge Southend 1-1

Do góry
#25456 - 26/12/2002 23:19 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
wOJOK Offline
addict

Meldunek: 06/11/2002
co ma wisiec nie utonie ja tez zagralem ten Southend, ale to co sie dzieje w Prmiership jest niewytlumaczalne! Skad tam nagle tyle tych remisow jest!?!?

Do góry
#25457 - 26/12/2002 23:24 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
vonseb Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/04/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał wOJOK:
[qb]co ma wisiec nie utonie ja tez zagralem ten Southend, ale to co sie dzieje w Prmiership jest niewytlumaczalne! Skad tam nagle tyle tych remisow jest!?!?[/qb][/QUOTE]Mysle ze troszke warunki atmosferyczne - zimowe wplywaja ze pilkarze sa bardziej polubownie nastawieni (+swieta)

Do góry
#25458 - 27/12/2002 01:31 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
DONAN Offline
addict

Meldunek: 14/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kejsper:
[qb]Jak wiekszosc wie nie grasz zwyczajnej progresji z podwajaniem stawek, tylko od poczatlu robisz zalozenie ile masz wygrac z danej progresji. Zatem moje question is na poczatku gry ile chciales wyciagac z kazdej progresji?[/qb]

Jak zaczynałem to mój cel był w granicach 30-45zł, ale wtedy nie traktowałem takiego grania bardzo poważnie - nie przypuszczałem że może to być tak opłacalne.

[qb]
I jeszcze jedno w ktorym momencie pomniejszyl Ci sie najbardziej budzet? I ile on wtedy wynosil? (gdy nie wchodzilo kilka druzyn for example)
[/qb]

Nie jestem w stanie dokładnie powiedziec, ponieważ nie grałem tylko progresji. Pierwsze moje kłopoty wiazały się z dwoma drużynami II ligi francuskiej Le Mans i Toulouse na szczescie obie zremisowały na piatych poziomach. Najwieksze tarapaty przezyłem grajac Derby, po 6 poziomach miałem zainwestowane w ta druzyne około 1000 zł, na 7 poziomie musiałem zagrac za ponad 400 zł i tu też miałem dużego fuksa bo kasy miałem jeszcze na maxymalnie 2 poziomy ale niewiem czy miałbym odwage postawić na 8 poziom, jesli by nie było remisu - sadze że wtedy mogła by sie zakonczyc moja przygoda z progresja. Od tego momentu zaczałem kombinowac jak zmniejszyc ryzyko i aktualnie rozkładam drużyne, żeby nie musiec stawiac duzej kasy na jedna druzyne.

Miałem jeszcze jedna sytuacje z Aston Villa zamiast postawić za 25 zł przez pomyłke postawiłem za 225 zł, ale też udało mi sie wyjsc z tej sytuacji.

Pozdrawiam
[/QUOTE]

Do góry
#25459 - 27/12/2002 03:52 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
Kejsper Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Manna:
[qb]Ten topic powoli sie zaczyna zmieniac w "Wywiad z Donanem" Ale to dobrze, oby jego doswiadczenia nam pomogly [/qb][/QUOTE]Nie pekaj Manna, przyjacielu Poprostu probuje wymyslic cos porzadnego i chce znac wszsystkie mozliwe sytuacje... najgorsze passy itd. Pozwoli mi to wybrac optymalna droge i uniknac nauki na wlasnych bledach.

Jak to mawiaja bukmacherzy:

Ucz sie na cudzych bledach

Pozdro
Kejsper

Do góry
#25460 - 27/12/2002 06:02 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
Manna Offline
member

Meldunek: 13/10/2002
No jasne ze tak Dlatego tez mowie, uczmy sie na jego bledach a nie naszych Pozdro

Do góry
#25461 - 27/12/2002 11:15 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
mplugin Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał vonseb:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał wOJOK:
[qb]co ma wisiec nie utonie ja tez zagralem ten Southend, ale to co sie dzieje w Prmiership jest niewytlumaczalne! Skad tam nagle tyle tych remisow jest!?!?[/qb][/QUOTE]Mysle ze troszke warunki atmosferyczne - zimowe wplywaja ze pilkarze sa bardziej polubownie nastawieni (+swieta) [/qb][/QUOTE]A dla nie to zwykła jaja sobie z nas robią.
Jeszcze zobaczymy kto sie będzie ostatni cieszył (taki Liverpool gdy zajmnie 10 miejsce czy my gdy ogramy buki)

Do góry
#25462 - 27/12/2002 14:12 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
JAMES Offline
addict

Meldunek: 17/10/2001
Witam!

Podsumowując rok 2002 musze stwierdzić że to był najgorszy rok pod względem progresji. Progresją na X gram już od 2,5 roku, modyfikowałem w tym czasie prgresję , ale zawsze byłem nią zachwycony i przynosiła zyski, takie zyski że czasami cały miesiąc mógł człowiek przeżyć za kasiorkę z progresji. Ale to co przytrafiło mi sie w tym roku to masakra. Zaczęło się w ostatnich kolejkach ligi hiszpańskiej, mam tu na myśli Espanyol kkoniec ligi a oni byli chyba 7 meczy bez X no i musiałem ich odłożyć, potem z rozpoczęciem nowego sezonu rzuciłem się na HSV ( przypomnę remis dopiero w 10 kolejce u mnie to był 10 poziom) kasiora skończyła mi się w okolicach 7 poziomu, ale się jakoś odkułem a teraz porwałem się ponownie jak z motyką na słońce na ukochany Espanyol, a oni są już 10 meczy bez X u mnie to jest 6 poziom ale kasiora się już prawie skończyła. Teraz zaczynam od niewielkiego kapitału.
A to wszystko związane jest z tym że mam cholernie mało czasu i często gram nie do końca przemyślane typy. Będę musiał się teraz baczniej przyglądać waszym typom, a szczególnie DONANA bo widze, że ma fazę.

Pozdrawiam i życzę olbrzymich zysków z progresji. To jet naprawdę najlepsza metoda na robienie kasy u buków.

Do góry
#25463 - 27/12/2002 18:12 Re: PROGRESJA - X - PIŁKA NOŻNA - NR 1
mplugin Offline
member

Skoro były święta miałem dużo czasu wobec czego poszperałem w materiałach no i:

Mecze wielkiego ryzyka, że wystąpi remis w Spain 2nd
Leganses - Getafe
Sporting - Zaragoza
Xerez - Almeria
Levante - Murcia
Ejido - Compostela
Cordoba - Tenerife
Numancia - Terrassa
Wiem, że troche tego się nazbierało, ale do progresji OŁ RAJT

A tak ogólnie po różnego typu dylematach :zobacz: i zawijasach :zobacz: , kilku kawach iwo: , pasterce (na której mi sie nudziło) wyselekcjonowałem sobie "kadre" na najbliższe 4 kolejki. Tak więc oto co wywnioskowałem:

France 2nd

Caen
Creteil
Grenoble
St Etienne
Wasquenhal

Italy 2nd
Ancona
Ascoli
Bari
Genoa
Lecce
Napoli
Sampdoria
Siena
Verona
Vicenza

Spain 2nd
Albacete
Almeria
Compostela
Cordoba
Elche
Las_Palmas
Levante
Murcia
Sporting
Tenerife
Terrassa

Ps.
Po odejściu od kasy reklamacji się nie uwzględnia

Pozostaje obstawić i być dobrej myśli (i lać na English Premier League )
Pozdrawiam wszystkich
al:

Do góry
Strona 10 z 12 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 >