Opcje tematu
#25779 - 09/01/2003 16:09 Czy UNIBET jest pewny?
Anonymous
Unregistered

Po koniec tamtego roku zcęłem grac w UNIBECIE wpłaciłem 100 euro w banku przefaksowalem dowód wpłaty i za 30 minut miałem pieniadze na koncie plus premie ale szczescie nie dopisało i na koncie zostało 1 eurotydzien temu wysłalem ponownie w banku 50 euro zeby uzupelnic konto i chciałem przefaksowac dowod wplaty ale dzwoniac w słuchawce słysze ze NIE MA TAKIEGI NUMERU dzwonilem na 008004611225 wyslalem kilka maili do nich o podanie aktualnego numeru i brak odpowiedzi.pieniedzy jeszcze nie ma na koncie czy ktos zna numer ,i czy ta firma istnieje czy sa wypłacalni,prosze o pomoc .Zgóry dziękuje

Do góry
Bonus: Unibet
#25780 - 09/01/2003 16:15 Re: Czy UNIBET jest pewny?
Inspirator Offline
veteran

Meldunek: 30/09/2002
Nie wiem co się dzieje ale ....Unibet wogole nie odpowiada na maile uzytkowników!!!!!!
Radzę wszystkim wstrzymywac sie z wpłatami do tego BUKA gdyz ostatnio bardzo ale to bardzo zawodze sie na nim.....i jesli przyjdzie na to czas całą sprwę naswietlę tutaj na forum!

Czyżby utrata płynnosci finansowej ???
Mam nadzieje ze nie...bo w przeciwnym wypadku Bedzie trzeba powiedziec :stop:
Tam są nasze pieniadze i nie wyobrazam sobie abym i ch nie odzyskał.....czas pokaze.
pozdr

Do góry
#25781 - 09/01/2003 16:21 Re: Czy UNIBET jest pewny?
Inspirator Offline
veteran

Miałbym ogromną prośbe do Conrada....o interwencje u tego bukmachera......ZEBY przede wszystkim nie lekcewazyli klientów i odpisywali na maile!!!!!!!!!!!

PS:
wczoraj np kolega wysłał maila nie zwiazanego z doladowaniem konta,wypłatą itp ....tylko z zapytaniem o ofertę ...i dostał odp ....Natomiast jesli chodzi o maile dot. finansów (wypłat/wpłat) sa lekcewazone i uzytkownicy nie dostaja odp.
To SKANDAL ..tak dalej byc nie może!!!!
uke: u ni be t

Do góry
#25782 - 09/01/2003 16:29 Re: Czy UNIBET jest pewny?
Inspirator Offline
veteran

...tel tyz nie działa ... czyzby zbieg okolicznosci ?

Do góry
#25783 - 09/01/2003 18:53 Re: Czy UNIBET jest pewny?
Manna Offline
member

Meldunek: 13/10/2002
Ja nie mam z nimi problemow jesli chodzi o odpisywanie na maile. Po 15 minutach zawsze mam juz odpowiedz. Inna sprawa, ze ostatnio ladnego walka mi zrobili. Chodzilo o to, ze oni twierdzili, ze nie dostali pieniedzy, mimo ze mialem dowod wplaty, i przez to zablokowali mi konto. Gdy jednak bank do nich zadzwonil, pani lamanym polskim stwierdzila ze ma racje i odblokuja konto za chwile. Jesli to natomiast nie nastapi, kazala sobie zadzwonic do nich, co jest wyraznym lekcewazeniem klienta. Mieli szczescie, bo dzialo sie to w piatek, a ja mialem spora kwote do obstawienia w progresji na weekend, wiec zdazyli w ostatniej chwili :> Mimo ze stracilem do nich troche zaufania to i tak uwazam ze sa dobrym bukiem bo maja ladne kursy na X Pozdrawiam wszystkich majacych problemy z Unibetem iwo:

Do góry
#25784 - 10/01/2003 00:16 Re: Czy UNIBET jest pewny?
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Jakość obsługi klienta w Unibecie pozostawia wiele do życzenia. Wczoraj do nich wysłałem list w sprawie regulaminu na skoki narciarskie... do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi w tej sprawie. Zaznaczam, że wysłałem ją po angielsku do angielskiej części firmy (info-uk@Unibet.co.uk)tak więc nie obarczam tu odpowiedzialnością polskich pracowników tej firmy.

Dla porównania wysłałem to pytanie także do firmy Centrebet, i za godzinę miałem dokładną odpowiedź.

Inspirator, czy Twoje problemy z Unibetem są związane z wypłatą? Czy nie chcą Ci wypłacić Twoich pieniędzy?

Do góry
#25785 - 10/01/2003 03:05 Re: Czy UNIBET jest pewny?
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał smutny:
[qb]pieniedzy jeszcze nie ma na koncie czy ktos zna numer ,i czy ta firma istnieje czy sa wypłacalni,prosze o pomoc .Zgóry dziękuje[/qb][/QUOTE]Pewna, Synu, to jest smierc...

Cos ostatnio podpadaja "polskie" buki i chyba na tym wiele straca... ale niech sami sie o tym przekonaja...

Pozdrawiam
Kejsper

Do góry
#25786 - 10/01/2003 11:25 Re: Czy UNIBET jest pewny?
Inspirator Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
Jakość obsługi klienta w Unibecie pozostawia wiele do życzenia. Wczoraj do nich wysłałem list w sprawie regulaminu na skoki narciarskie... do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi w tej sprawie. Zaznaczam, że wysłałem ją po angielsku do angielskiej części firmy (info-uk@Unibet.co.uk)tak więc nie obarczam tu odpowiedzialnością polskich pracowników tej firmy.

Dla porównania wysłałem to pytanie także do firmy Centrebet, i za godzinę miałem dokładną odpowiedź.

Inspirator, czy Twoje problemy z Unibetem są związane z wypłatą? Czy nie chcą Ci wypłacić Twoich pieniędzy?[/qb][/QUOTE]Witaj Conrad.
Unibet wogole olewa klientów!!! Ja na jakiegokolwiek maila czekam juz chyba z 4-5 dni..i NIC.
Unibet jest NIEWIARYGODNYM bukiem...pieniadze wplaciłem ...UWAGA 1,5miesiaca temu...i do tej pory mam zablokowane konto i nie moge korzystac z moich pieniedzy!
Przy pierwszej wplacie było ok (tyle tylko ze sie okazało ze przelew wrocil na moje konto po jakims czasie) ..tak wiec unibet kazal mi wplacic jeszcze raz pieniadze..i tez tak uczyniłem(a bylo to jakies 1,5miesiaca temu) ..i do tej pory konto mam zablokowane i nie moge korzystac z MIOCH pieniedzy... i juz mnie szlag trafia jak pisze do nich a oni mnie olewaja calkowicie!!!!! co to za syf wogóle ??? to jest nie do pomyslenia.wczoraj nawet dzwoniłem....i co??? NIE MA TAKIEGO nr.
uke:
Jesli Conrad mozesz w jakis sposob zainterwenjowac w mojej sprawie bede bardzo wdzieczny! bo ja juz nie mam sił..a maili juz nie bede wysylal bo to przeciez nie ma sensu.
I oswiadczam iz nawet złamanej złotowki nie przeleje do tej firmy...a jesli myslą ze z tej kasy co wpłacilem zrezygnuję..TO sie bardzo mylą!
pozdr

Do góry
#25787 - 10/01/2003 11:50 Re: Czy UNIBET jest pewny?
Inspirator Offline
veteran

a oto wycinek z regulaminu
/..2.2 Unibet zastrzega sobie, w każdym czasie, prawo do

Odmówienia otwarcia i/lub do zamknięcia istniejącego konta, bez jakichkolwiek wyjaśnien; i /lub
Przetransferowania, bez uprzedzenia, praw, obowiązków i/lub działalności Konta Unibet na jakąkolwiek inną osobę prawną, wywiązując się jednak z obowiązków nałożonych według prawa../

czyli co ktos sobie gra za swoje pieniadze a tu ni z tego ni z owego zamykają mu interes i nawet nie informujac go o tym?
troche to smieszne..ale jak widac bardzo rygorystycznie przestrzegane uke:

Do góry