Quote: Williams - Scharapova 1 (1,73 Unibet) brać póki dobrze placą
Może i Williams w najwyższej formie nie jest ale walczy jak lwica i wygra ten turniej - nie twierdze ze bez problemow...
Ja mam takie info : Serena Williams: ''My arm is pretty much shot but I'll keep trying to win for tomorrow. I have 24 hours to recover and I'll do the icing and all that." Co znaczy ze Srena ma problemy z ramieniem, ale nie wiem czy jest to pewna informacja
#258546 - 15/11/200416:37Re: TENNIS MASTER CUP HOUSTON
marcys
old hand
Meldunek: 30/03/2003
Quote: Williams - Scharapova 1 (1,73 Unibet) brać póki dobrze placą
Może i Williams w najwyższej formie nie jest ale walczy jak lwica i wygra ten turniej - nie twierdze ze bez problemow...
typwe myslenie baranow ktorzy grają na nizsze kursy `brac poki dobrze placą` wczoraj pewnie zagrales mauresmo i myskine bo byly faworytkami no nie? moze i williams wygra ja jednak postawilem na sharapovą. graj dzis na federera poki kursy nie spadly!!! 1.07
Hmmm...widzę dzisiaj kompletnie odmienne zdania na temat Williams - Sharapova - jak dla mnie to Sharapowa powinna to wygrać ale pewniejsze wg mnie jest że rozgrywka będzie ciężka i długa a najpewniej trzy setowa za 2,02 w gamebookers - co wy na to??:>??
#258548 - 15/11/200416:42Re: TENNIS MASTER CUP HOUSTON
marcys
old hand
Meldunek: 30/03/2003
Quote: Hmmm...widzę dzisiaj kompletnie odmienne zdania na temat Williams - Sharapova - jak dla mnie to Sharapowa powinna to wygrać ale pewniejsze wg mnie jest że rozgrywka będzie ciężka i długa a najpewniej trzy setowa za 2,02 w gamebookers - co wy na to??:>??
Hewitt - Moya 2 szanse oceniam na 50/50 a więc kurs determinuje wybór. Na dodatek jego problemy osobiste tym bardziej skłaniają mnie do takiego wyboru.
Federer - Gaudio 1
bez komentarza.
i jeszcze panie
Williams - Sharapova 2
Serena robi dużo błędów niewymuszonych. Rosjanka jak grała wczoraj o pietruszkę to zachwyciła mnie ile potrafi. Ona to wygra.