Dzięki SyKo i MarcoviaMarki za informacje.
" ***** Wpłacona kwota, zanim może zostać wypłacona, w całości musi zostać wniesiona co najmniej jeden raz na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w betandwin. Natomiast bonus sign-up, zanim może zostać wypłacony, musi zostać wniesiony co najmnniej 3 raz(y) (tu nie ma słowa w całości!-to moje wtrącenie) na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie w betandwin - zarówno w przypadku wpłaty jak i wypłaty najpóźniej do 2 miesięcy po zakończeniu akcji. W przeciwnym razie bonus traci swoją ważność"
- tekst powyżej to część warunków promocji.
Zmyliło mnie słowo z pierwszego zdania: -w całości!!! musi zostać wniesiona co najmniej jeden raz na jeden lub kilka zakładów
ponieważ różnie można rozumieć -kilka zakładów!!! -można to rozumieć jako kilka typów ale na jednym kuponie.
Nie wiem czy kumacie o co mi chodzi bo o ile pamiętam to niedawno była promocja bonusowa chyba w expekt ale trzeba było raz postawić całą sumę aby otrzymać bonus.
Czy ktoś już wypłacał kasę z tej promocji w Betandwin i czy wypłacili bezproblemowo z bonusem????
Z góry dzięki uczynnym za informacje
a wszystkim w Nowym Roku jak najlepszego sortowania typów i skuteczności 99.9%
ps.te O.1 procenta niech mają buki, w końcu im też się coś należy,skoro dla Nas istnieją
może jednak nie dla Nas lecz dla naszej kasy
(podobno wszystko się wokół niej kręci) oby ta Nas jednak nie omijała...