#271226 - 30/12/200416:34Re: 2005 IIHF World U20 Championship
onda
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
Quote: onda widze ze sie na tym znasz i to konktetnie !!! wiec mam pytanko dobrzer zrobi zagrajac na szedow i na usa czysto za 40 zl??? oplaca sie?co sadzisz
na szwedów nie zagrałbym nawet za drzazgi . Usa dla mnie 1 T to zakład dnia - juz pisałem o tym.
Po pierwsze skoro Rosja wygra ze Szwajcarami to ma 6 pkt, USA teraz ma 4 i Czechy tez 4..po co Czesi maja walczyc z USA skoro na 1 miejsce nie maja szans bo przegrali z Ruskimi a lepiej zajac 3 miejsce niz 2 w tej grupie zeby ominac Kanade w polfinale.A USA jesli wygra to ma 6 pkt i 1 miejsce (bo wygralo z Ruskimi).
Tak wiec z wygranej USA beda zadowoleni i USA i Czesi
Rosja zajmie zatem 2 miejsce i jesli pokona Finów lub Szwedów (a pokona) to spotka się z Kanada juz w polfinale.
no wiem o tym ale ja caly czas licze ze amerykanie nie wygraja tego meczu i w 1/2 finalu dojdzie do rewanzu z ruskami a wtedy sledzie pojada z gamoniami hehe
ale powiedz dlaczego maja nie wygrywac skoro przy wygranej ruskich ze szwajcarami na tym aby amerykanie wygrali bedzie zalezalo rowniez czechom wiec mowiac krotko moga sie podłożyć bo lepiej dla nich jesli przegraja gdyz omijaja Kanade a na 1 miejsce czesi szans nie mają, hmm?
Powiedzcie mi dlaczego Cześki graja z Finlandią skoro zajeli 1 miejsce w grupie wg tabeli a za to Rosjanie są juz w finale i czekają na zwycięzce meczu Szwecja - USA tym ardziej że Szwedzi jak wynika z tabeli zajmują 4 miejsce.
Następny mecz Sloavcja (2 miejsce) - Belarus (4) tez dziwne.