#279005 - 12/01/2005 14:06
Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
|
addict
Meldunek: 11/01/2005
|
Quote:
chyba nie masz na myśli Mariusza Łapińskiego?
Słynnego uzdrowiciela służby zdrowia... po jego ministrowaniu zostało jedno wielkie g****, a ostatnio co szastał na prawo i lewo teczkami...że o innych wybrykach nie wspomnę
Dla mnie Łapiński to takie samo nieporozumienie jak znany "Winietou"
Prywatnie pomógł pewnej osobie z mojej rodziny w przyspieszeniu operacji i tym samym być może uratował jej życie więc szacunek. ps.Inna sprawa że żyjemy w kraju w którym, czeka się 3 miechy na operację.To skandal
|
Do góry
|
|
|
|
#279006 - 12/01/2005 14:11
|
addict
Meldunek: 26/02/2004
|
,,,,A Widacki na komisji własnie zeznaje, że to Borowski promował Herszmana przy zakładaniu słynnej fundacji z żoną Baraniny...
Cel fundacji wydawałsię szlachetny, a MSW pomagało tworzyć jej statut za Widackiego...;)
Bezpieczna Służba
To powinno dawać do myślenia ;p ''''
mam nadzieje ze ogladales/las przesluchanie dalej , naziwsko borowskiego nie pada zbyt czesto , poza tym cel fundacji fkatycznie szczyctny dlatego nie dziwie sie ze uzyskiwali popracie, na herszmana wowczas nie mieli nic i nie bylo powodow coby przypuszczac ze jest to jakis szwindel, jezeli to co uslyszales w przesluchaniu o borowskim jest dla ciebie wystarczajacym argumentem zeby go nie szanowac , to zobowiazuje sie zasponsorowac ci bilet na jakas bezludna wyspte ( w jedna strone ) sugerujac ze tylko tam bedzie zadowolony.... !
|
Do góry
|
|
|
|
#279008 - 12/01/2005 14:21
|
journeyman
Meldunek: 31/12/2004
|
Wystarczy mi to, że zmienił swoje prawdziwe nazwisko na polskobrzmiące...
Jak się nazywał i kim był brat jego ojca w PRL po wojnie dowiedz się na własną rękę...
EDIT:
Z jego osobistych dokonań udział w prywatyzacji Banku Śląskiego.
Apozatym poprostu go nie lubię;0
Tacy jak on pozornie niegroźni sa najbardziej niebezpieczni.
Jeśli zostałby prezydentem to kolejna po Kwachu tragedia narodowa, a że konkurnencja nie lepsza, więc drżę;)
POZDRO
Edited by ala (12/01/2005 14:28)
|
Do góry
|
|
|
|
#279009 - 12/01/2005 14:28
|
addict
|
aha , w takim razie chcialem cie uswiadomic ze nie jest to temat pt ''5 zydow ktorych najbardziej nie lubisz'' tylko zupelnie inny! wpadl mi kiedys w rece adres strony www , na ktorej podane byly prawdziwe nazwiska roznych politokow , wszystko byloby ok gdyby nie to ze bylo tam 200 nazwisk a 99% z nich to nazwiska ludzi z pierwszej sceny politycznej, jak dla mnie to raczej nedzna prowokacja i do dzisiaj nie wierzylem ze ktos mogl dac sie na to nabrac !! a kim byl jego brat , tesc czy tez sasiad zza miedzy jakos mnie nie bardzo interesuje ....
|
Do góry
|
|
|
|
#279010 - 12/01/2005 14:30
|
journeyman
|
Quote:
,,,,A Widacki na komisji własnie zeznaje, że to Borowski promował Herszmana przy zakładaniu słynnej fundacji z żoną Baraniny...
Cel fundacji wydawałsię szlachetny, a MSW pomagało tworzyć jej statut za Widackiego...;)
Bezpieczna Służba
To powinno dawać do myślenia ;p ''''
mam nadzieje ze ogladales/las przesluchanie dalej , naziwsko borowskiego nie pada zbyt czesto , poza tym cel fundacji fkatycznie szczyctny dlatego nie dziwie sie ze uzyskiwali popracie, na herszmana wowczas nie mieli nic i nie bylo powodow coby przypuszczac ze jest to jakis szwindel, jezeli to co uslyszales w przesluchaniu o borowskim jest dla ciebie wystarczajacym argumentem zeby go nie szanowac , to zobowiazuje sie zasponsorowac ci bilet na jakas bezludna wyspte ( w jedna strone ) sugerujac ze tylko tam bedzie zadowolony.... !
Borowski z ministerstwa finansów...
Narazie sprawdzę czy na pewno o niego chodziło...
|
Do góry
|
|
|
|
#279011 - 12/01/2005 14:33
|
addict
|
No  argument ze go nie lubisz jest lepszy niz posadzanie o zmiany nazwiska i takie tam ! pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#279014 - 12/01/2005 14:40
|
journeyman
|
Quote:
aha , w takim razie chcialem cie uswiadomic ze nie jest to temat pt ''5 zydow ktorych najbardziej nie lubisz'' tylko zupelnie inny! wpadl mi kiedys w rece adres strony www , na ktorej podane byly prawdziwe nazwiska roznych politokow , wszystko byloby ok gdyby nie to ze bylo tam 200 nazwisk a 99% z nich to nazwiska ludzi z pierwszej sceny politycznej, jak dla mnie to raczej nedzna prowokacja i do dzisiaj nie wierzylem ze ktos mogl dac sie na to nabrac !! a kim byl jego brat , tesc czy tez sasiad zza miedzy jakos mnie nie bardzo interesuje ....
Lichwiarz poszukaj w necie o Borowskim.
Nie tylko na stronach skrajnych żydożerców możesz się dowiedzieć o jego pochodzeniu rodzinnym i jakich zbrodni dopuszczałsię brat jego ojca w aparacie terroru.
Wystarczy się trochę wysilić, a nie zbywać wszystko jako prowokację.
Borowskiego nie lubię jako osoby niezależnie od jego pochodzenia.
Puszcza bańki mydlane jak Kwach.
Może pójdzie do wyborów pod hasłem a 'la Kwach:
Wybierzmy przyszłość wspólnej Polski;)
Oby jego Socjaldemokracja, Unia Lewicy, LSD i obecna mumia wolności nie weszły do Parlamentu.
Wybory prezydenckie po 10 latach Kwacha będą teraz kluczowe i to e Borowski mógłby odegrać znaczącą rolę mnie martwi.
A bilet zafunduj Borowskiemu i innym;)
|
Do góry
|
|
|
|
#279015 - 12/01/2005 14:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/06/2004
|
Quote:
Ok podam po przemysleniach
1.Rokita 2.Tusk 3.Walesa 4.Kaczynski 5.Krzaklewski:)
Chyba nie musze dodawac, ze mam poglady prawicowe i daleko mi do komunistow.
Tylko powiedz, za co Krzaklewski ?
|
Do góry
|
|
|
|
#279016 - 12/01/2005 14:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
1 Frasyniuk - siedział w pace, młody przebojowy, ma własne przedsiębiorstwo i co najważniejsze NIE POBIERAŁ PENSJI POSELSKIEJ! to jest dowód uczciwości prawdziwy, pokażcie mi drugiego takiego 2 Belka - zero populizmu (np słynny podatek 50% - idiotyzm jakich mało), fachowiec, nawet 'wściekłe psy' prawicy nie umieją nic konkretnego mu zarzucić, nie popełnia błedów, nie lubi układów, najlepszy premier IIIRP, szkoda że zaplecze polityczne ma jakie ma. 3 Borowski - człowiek mądry, szanowany, uczciwy, ale troche za mało zdecydowany, kandydat na prezydenta. 4 prof. Geremek - uczciwy, spokojny, mądry, zawsze w posiadaniu mocnych argumentów, liczy się z nim cała Europa.
|
Do góry
|
|
|
|
#279017 - 12/01/2005 14:51
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Quote:
Prywatnie pomógł pewnej osobie z mojej rodziny w przyspieszeniu operacji i tym samym być może uratował jej życie więc szacunek. ps.Inna sprawa że żyjemy w kraju w którym, czeka się 3 miechy na operację.To skandal
Skoro tak, to rozumiem... ...ja nigdy nie miałem doczynienia osobiście z żadnym politykiem, dlatego opieram się na mediach...
|
Do góry
|
|
|
|
#279018 - 12/01/2005 15:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/09/2003
|
Quote:
Ja mam poglady lewicowe i tez mi daleko do komunistow... wiec nie bardzo rozumiem drugiej czesci Twojego zdania.
Natomiast moja 'piatka' to:
1. Borowski 2. Rokita 3. Tusk 4. Nalecz 5. Zyta 
nawet sie rymuje :>
|
Do góry
|
|
|
|
#279020 - 12/01/2005 15:14
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#279021 - 12/01/2005 15:53
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/09/2003
|
Quote:
skoro masz poglądy prawicowe to co na twojej liście robi Krzaklewski
|
Do góry
|
|
|
|
#279022 - 12/01/2005 17:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
Quote:
Quote:
skoro masz poglądy prawicowe to co na twojej liście robi Krzaklewski
to raczej niezbyt dobre pytanie 
|
Do góry
|
|
|
|
#279024 - 12/01/2005 17:05
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Quote:
A łoto i moja dziesiątka kandydatów
hehe - to może nowy temacik - najśmieszniejsi politycy
|
Do góry
|
|
|