Strona 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#279045 - 13/01/2005 14:36 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Quote:

Najlepszy jestem JA i tyle glosujcie na mnie

jeśli twoje hasło wyborcze będzie brzmiało "Wybierzcie mnie, bo chce się nakraść", to poważnie się zastanowie nad twoją kandydaturą.

Będziesz wtedy jedynym, o którym będzie można powiedzieć - nie kłamie i zrealizuje obietnicę wyborczą

Do góry
Bonus: Unibet
#279046 - 13/01/2005 17:04 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

Quote:

Lepper napewno jest lepszy niż ten burak Rokita.

Może jeszcze Bin Laden lepszy od Papieża, co?

Obecnie z polityków chyba jedynie Rokita ma dobra wizję na temat przyszłości naszego kraju i co trzeba zrobić. Jest to według mnie najlepszy kandydat na stanowisko Premiera Polski.

Conrad z całym szacunkiem,ale po kandydaturze Zagórnego na ministra finansów teraz wymysliłeś jeszcze "lepszego" na premiera.
On juz był szefem administracji za Suchockiej i wlaśnie za ten okres wystawiłem mu ocene(a nie za zmiany partii,bezczelność,bufonade)negatywna,umieszczając na niechlubnej liście.

Bezczelnośc Cimocha (gdy był premierem w czasie powodzi w 1997 bodajże wyrzekl "mogli sie poubezpieczać") w porównaniu z potencjalnymi wypowiedziami Rokity jako premiera zmalałaby do niezauważalnych rozmiarów.

Rokita premierem,to pewne w 100% zwyciestwo czerwonych w nastepnych,przyspieszonych wyborach(2007??),a wtedy to juz kaplica,nawet Rumunia nas wyprzedzi.

Pozdrawiam

amkwish

Do góry
#279047 - 13/01/2005 18:04 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
to jeśli nie Rokita, to KTO powinien być premierem?

Ja na PO głosować nie będę, ale mam nadzieje, że za jego premierowania przynajmniej jedno się poprawi - uczciwość i mniej afer

Jeśli ten warunek będzie spełniony, to jest szansa, że zaczniemy wreszcie powolnymi kroczkami zmierzać w stronę Europy (gospodarczo), a nie Rumunii czy Albanii

Do góry
#279048 - 13/01/2005 18:25 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
omen_kabaty Offline
addict

Meldunek: 11/01/2005
Quote:

Quote:

Quote:

Lepper napewno jest lepszy niż ten burak Rokita.

Może jeszcze Bin Laden lepszy od Papieża, co?

Obecnie z polityków chyba jedynie Rokita ma dobra wizję na temat przyszłości naszego kraju i co trzeba zrobić. Jest to według mnie najlepszy kandydat na stanowisko Premiera Polski.

Conrad z całym szacunkiem,ale po kandydaturze Zagórnego na ministra finansów teraz wymysliłeś jeszcze "lepszego" na premiera.
On juz był szefem administracji za Suchockiej i wlaśnie za ten okres wystawiłem mu ocene(a nie za zmiany partii,bezczelność,bufonade)negatywna,umieszczając na niechlubnej liście.

Bezczelnośc Cimocha (gdy był premierem w czasie powodzi w 1997 bodajże wyrzekl "mogli sie poubezpieczać") w porównaniu z potencjalnymi wypowiedziami Rokity jako premiera zmalałaby do niezauważalnych rozmiarów.

Rokita premierem,to pewne w 100% zwyciestwo czerwonych w nastepnych,przyspieszonych wyborach(2007??),a wtedy to juz kaplica,nawet Rumunia nas wyprzedzi.

Pozdrawiam

amkwish

I to jest prawda.Rokita to Bufon i jeszcze większy populista niż Lepper.Heh teksty w stylu "Nicea albo śmierć" Przecież Polska bez niczyjej pomocy radzi sobie od ponad tysiąca lat,a może się myle?A tu taki pajac wyskakuje mi z takimi tekstami i ku*** psuje mi apetyt (%%%).Mi do szczęścia wystarczy zimna wódka,gorące kobiety i letnia muzyka ale na pewno nie buraki pokroju Rokity u władzy...

Do góry
#279049 - 13/01/2005 18:28 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Z całym szacunkiem Amkwish, ale na szczęście wyborców jest wiele. Gdybyśmy szli Twoim tropem to pewnie już dawno zajęlibyśmy miejsce Rumunii...

Obecnie nie ma lepszej osoby od Rokity na premiera, i z całego serca dla dobra kraju chciałbym widzieć go na tym miejscu.

P.S. Zamiast tej mało obiektywnej negatywności (nawet Geremka się czepiasz... chodzi tylko pewnie o jakieś rzekome "inne" nazwisko, no nie? ), może być podał swój własny skład?

A co do nazwisk, to Lepper znaczy trędowaty, a Begger znaczy żebrak. Rzeczywiście może coś tu jest z tymi nazwiskami...

Do góry
#279050 - 13/01/2005 18:30 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Conrad Offline

omen_kabaty, mieszkasz może na Kabatach?

Do góry
#279051 - 13/01/2005 20:19 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

Z całym szacunkiem Amkwish, ale na szczęście wyborców jest wiele. Gdybyśmy szli Twoim tropem to pewnie już dawno zajęlibyśmy miejsce Rumunii...

Obecnie nie ma lepszej osoby od Rokity na premiera, i z całego serca dla dobra kraju chciałbym widzieć go na tym miejscu.

P.S. Zamiast tej mało obiektywnej negatywności (nawet Geremka się czepiasz... chodzi tylko pewnie o jakieś rzekome "inne" nazwisko, no nie? ), może być podał swój własny skład?

A co do nazwisk, to Lepper znaczy trędowaty, a Begger znaczy żebrak. Rzeczywiście może coś tu jest z tymi nazwiskami...

Gwoli scisłości to nazwisko brzmi Lewartow - amen.

Nie wiem czemu z uporem lepszej sprawy uzywasz w dyskusji ze mna argumentu "samoobronnego"?
Caly czas sugerujesz,że ja ,krytykując UDecje, wybieram Leppera jako alternatywę.

Lepper...cóż parobek Millera i całego betonu pezetpeerowkiego,obecnie SLDowskiego.
Pojawił sie na tzw.scenie politycznej,bo to oni tak chcieli i oni go wykreowali.
Wśród czerwonych tez toczy sie ostra walka i dlatego Lepper atakował np.towarzyszke Cimoszke(btw o jego rodowodzie akurat mówił przwdę)zaprzyjaźnioną z Szechterem,a nie np.Pastusiaka :-)

Wypłynał tez m.in. dzięki krytyce Balcerowicza,bo takie otrzymał zlecenie(to primo),a poza tym w biedzie lat 90-tych byl to bardzo chwytliwy trick(secundo).

Ja jestem z przekonania monarchista i kazda partię polityczna traktuje jak wrzód na d**** - cuchnacy,nadajacy sie tylko do radykalnego leczenia chirurgicznego.

Czy jest to LPR czy PO czy inna banda,dla mnie nie stanowi to znaczenia i nie kategoryzuje partii politycznych na lepsze i gorsze.
Nepotyzm,prywata i złodziejstwo - te okreslenia mozna przypisać gostkom z kazdej partii w Polsce,a tzw.demokracja wystarczająco skompromitowała sie w naszym kraju.
Nie ma więc dla mnie żadnego sensu dywagowanie,który pajac nadaje sie bardziej lub mniej na premiera czy ministra przyszłego rządu.

Wsród tej politycznej hołoty najnizej cenie jednak tych(jeżeli w ogóle mozna stopniować),którzy maczali swoje brudne łapska w Magdalence,a potem w polityce "grubej kreski".

To "dzieki" nim nie przeprowadzono w Polsce dekomunizacji,nie ustalono "stanu zero" przed rozpoczeciem prywatyzacji i reprywatyzacji majatku narodowego.
Z tych m.in. powodów kraj z roku na rok obumiera i tylko cudowna cecha ludzi w Polsce,polegająca na tym,ze Polak zawsze cos tam wymysli,zawsze sobie jakoś poradzi,powoduje,że ten kraj jeszcze istnieje,bo inny tyle razy i na taka skale okradany,zniknałby dawno z mapy świata.

Koniec - juz niczego w tym temacie nie napiszę,bo chociaz nerwy opanowałem,to mam jeszcze do roboty typy na dzisiejszą noc z basketu:-)

Pozdrawiam

amkwish

Do góry
#279052 - 13/01/2005 20:48 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Quote:

Mam nadzieje ze to nie on wozki spod Tesco odprowadza

Do góry
#279053 - 13/01/2005 21:15 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Kaligula Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/06/2004
Quote:

Quote:

latem zawitałem do stolicy, jadę sobie podziemną ciuchcią do Tesco. wychodzę z undergoundu, i mym oczom się ukazał widok całkiem sporego nowiutkiego osiedla, a w tle jakieś 13-20 dźwigów budowlanych zrobiło to na mnie wrażenie. nie dziwota że Berlin i Warszawa to największe place budowy Europy

Do góry
#279054 - 13/01/2005 21:57 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Quote:

latem zawitałem do stolicy, jadę sobie podziemną ciuchcią do Tesco. wychodzę z undergoundu, i mym oczom się ukazał widok całkiem sporego nowiutkiego osiedla, a w tle jakieś 13-20 dźwigów budowlanych zrobiło to na mnie wrażenie. nie dziwota że Berlin i Warszawa to największe place budowy Europy

Teraz tam w miare pusto, przynajmniej dzis dzwigów nie widzialem, ale jakie ceny mieszkan tych nowiutkich tutaj- bys dopiero byl

Do góry
#279055 - 13/01/2005 22:11 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
Quote:

Lepper napewno jest lepszy niż ten burak Rokita.Chodzi po tym sejmie ręka w kieszeni,wódki się z kolegami nie napije śmieje się z Leppera a sam był już we wszystkich możliwych opcjach politycznych i jemu nie jest wstyd...

Jak ty niewidzisz róznicy między Lepperem a Rokitą to z toba musi byc naprawde coś nie tak.

Do góry
#279056 - 13/01/2005 23:11 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Conrad Offline

Quote:

Quote:

LOL!!

Do góry
#279057 - 13/01/2005 23:12 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Conrad Offline

Amkwish, przecież nie ma sprawy, każdy może mieć swoje poglądy. Ale jako odpowiedzialna osoba będziesz musiał dokonać jakiegoś wyboru, odróżnic lepsze od gorszego. Dlatego ciekaw jestem na kogo oddasz swój głos.

Do góry
#279058 - 14/01/2005 06:37 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
DJ SACHI Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/02/2004
1.Wałęsa
2.Rokita
3.Tusk
4.Kaczynski
5.Krzaklewski

Do góry
#279059 - 14/01/2005 13:25 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
omen_kabaty Offline
addict

Quote:

Quote:

Tylko raz z kumplami zapyliliśmy wózek spod Tesco bo nie chciało nam się dzwigać browarów do lasu Kabackiego.

Do góry
#279060 - 14/01/2005 14:13 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
omen_kabaty Offline
addict

Quote:

Quote:

Quote:

Na Kabatach cały czas się coś buduje.Tam gdzie jeszcze 5 lat temu były pola teraz są biórowce i bananowe osiedla.

Do góry
#279061 - 14/01/2005 14:31 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Conrad Offline

Tam akurat mieszkasz?

Do góry
#279062 - 14/01/2005 15:09 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
omen_kabaty Offline
addict

Quote:

Tam akurat mieszkasz?

nie no bananowcem nie jestem.Mieszkam na tych starszych blokach na kabatach.Blisko alejki kasztanowej (wtajmniczeni wiedzą co jak gdzie).

Do góry
#279063 - 14/01/2005 16:09 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Conrad Offline

Kabaty mi się bardzo podobają, tylko trzeba te stare slumsy wyburzyć raz na zawsze.

Do góry
#279064 - 14/01/2005 17:39 Re: 5 osób w "polityce", których najbardziej LUBISZ...
Fox_Mulder Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/01/2003
1. Geremek
2. Rokita
3. Kaczyńscy
4. Frasyniuk
5. Balcerowicz

Do góry
Strona 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  Biszop, rafal08