Witam.
W wiekszosci przypadkow sie z Toba zgadzam.
Tez mam zagranych:
Safin 1-16 (1,58) i 1-8 (2,3)
Hewitt 1-8 (1,3)
Roddick "tylko"

1-8 (1,45)
Jojo 1-16 (1,45)
a z Pan tylko Molik 1-16 (1,3)
Rowniez uwazam,ze co do Safina, to rok temu grajac nerwowo (jak to on) doszedl do finalu. Pod wodza Lundgrena zmienil sie wyraznie na plus (tzn. uspokoil). A jezeli Marat jest skoncentrowany, to moze wygrac z kazdym, nawet Ferdkiem.
Jojo tak jak piszesz jezeli pokona Schalkena, to dwa nastepne mecze tez wygra. Hewitt, Roddick i Molik bez komentarza.
Mam rowniez zagranych w drabince:
Coria 1-16 (2,3)
To z kolei moj ulubiony zawodnik

Prezentuje sie on najslabiej na nawierzchni trawiastej,jezeli chodzi natomiast o hard, to juz nie jest najgorzej. Biorac pod uwage z kim bedzie gral do 1-16, kurs jaki daje prof wart ryzyka, bo z calym szacunkiem, ale gracze typu Berdych, Mello czy tez bedacy ostatnio w bardzo slabej formie i malo grajacy Ferrero, sa jak najbardziej w zasiegu Corii.
Agassi 1-16 (1,35)
Co jak co ale nie wyobrazam sobie zeby "dziadek" Andre odpadl wczesniej niz w 4-tym spotkaniu. Malo wystepuje, ale jezeli juz to zawsze b.dobrze przygotowany, szczegolnie pod wzgledem kondycyjnym. A rywale jak najbardziej do pzrejscia. Schuttler gdyby byl w optymalnej formie moglby wygrac z Andre, ale na dzien dzisiejszy NO WAY, a z kolei Dent jeszce musi sie troche uczyc zeby dac rade tej klasy zawodnikowi.
Nalbandian 1-16 (1,82)
Tutaj tez troche typ bardziej z sympatii, a ze i kurs dobry to czemu nie sprobowac. David potrafi grac na wszystkich nawierzchniach z tym samym skutkiem, czyli b.dobrze. Jezeli zaprezentuje odpowiednia forme, to powinien dojsc do 16-tki.
Natomiast jezeli chodzi o pozostale typy to odradzalbym granie Moyi (cos mi tu "smierdzi") i na pewno nie ruszalbym Henmana.
To tyle z mojej strony. Troche pozno, ale drabinke bedzie mozna pewnie jeszce zagrac we wtorek po meczach pierwszej rundy, oczywiscie z nizszymi kursami

Pozdrawiam