|  
| 
| 
| 
| #2851030 - 20/01/2009 23:57  Re: Film, TV, seriale [19]
[Re: Rancorn] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  02/01/2005
 | 
No nie panowie co wy mówicie Rec? Dla mnie troche głupawy ten film a zakończenie wogóle bezsensu jak dla mnie bo z cyklu "ale o co chodzi"? Jak dla mnie hm 2/10 i to naciągane bardzo... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2857173 - 23/01/2009 02:36  Re: Film, TV, seriale [19]
[Re: walben] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  09/02/2006
 | 
Everything is Illuminated Debiut Lieva Schreibera w formie scenarzysty i reżysera, ostro się zdziwiłem że wyszedł mu dobry film bo aktor z niego moim zdaniem słaby. Historia Żyda Johnatana który zbiera informacje na temat swojej rodziny, w końcu trafia na ukrainę   . Jest trochę śmiesznie, trochę tragicznie. Niezły film. Pozdrawiam! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2857455 - 23/01/2009 03:48  Re: Film, TV, seriale [19]
[Re: Kura] |  
|   a.k.a. "Experto"
 King Of The Hill

Meldunek:  12/08/2002
 | 
Amerykańska Akademia Filmowa ogłosiła listę laureatów nominacji do Oscarów za rok 2008. Najwięcej nominacji uzyskał film Davida Finchera - "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" - obraz będzie walczył o nagrody aż w 13 kategoriach.Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Swietny film ukazujacy przemijanie "od drugiej strony" z pewnoscia atak oskarowy, mimo, ze film trwa 2h40m nie nudzi się ani przez chwilę.

Polecam 9/10
Strasznie przygnebiajacy film    Pokazuje przemijanie w dosc brutalny sposob. Swietny atak na oskary, trzeba bedzie na ten film postawic kase u bukow. 9.5/10 Milo sie nie mylic   Jesli chodzi o seriale to zapraszam do tego tematu;http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2681921&page=12 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2860126 - 24/01/2009 02:57  Re: Film, TV, seriale [19]
[Re: Master Flamaster] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 | 
Może ktoś polecić jakiś dobry film sensacyjny z ciekawą fabułą, zwrotami akcji i dobrą grą aktorów? Żeby się po prostu dobrze oglądało. 
 Coś jak "Szakal" z Brucem Willisem.
 Z tych, które zostały w mojej pamięci to trylogia Bourne'a. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2860196 - 24/01/2009 03:14  Re: Film, TV, seriale [19]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/01/2003
 | 
Może ktoś polecić jakiś dobry film sensacyjny z ciekawą fabułą, zwrotami akcji i dobrą grą aktorów? Żeby się po prostu dobrze oglądało. 
Wykolejony lub Deception - oba bardzo podobne do siebie i oba świetnie pasują do twoich wymagań    Trudno mi pwoiedzieć który lepszy. Z tym, że to thrillery, no ale świetne ;] Z innychPrestiż Mr. Brooks
 Trylogia Bourne'a
 Zakładnik
 American gangster
 Infiltracja
 Słaby punkt
 Running scared
 Wierny ogrodnik
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2860259 - 24/01/2009 03:36  Re: Film, TV, seriale [19]
[Re: Kameleon] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/02/2006
 | 
Wykolejony lub Deception - oba bardzo podobne do siebie i oba świetnie pasują do twoich wymagań    Trudno mi pwoiedzieć który lepszy. Z tym, że to thrillery, no ale świetne ;] Z innychPrestiż Mr. Brooks
 Trylogia Bourne'a
 Zakładnik
 American gangster
 Infiltracja
 Słaby punkt
 Running scared
 Wierny ogrodnik
Z wymienionych nie widziałem Wykolejonego (to ten a Anniston?) oraz Mr Brooksa, więc chętnie spróbuję - dzięki! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2860349 - 24/01/2009 04:24  Re: Film, TV, seriale [19]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/12/2006
 | 
 Trylogia Bourne'a
 Zakładnik
 American gangster
 Infiltracja
 Słaby punkt
 Running scared
 Wierny ogrodnik
Z wymienionych nie widziałem Wykolejonego (to ten a Anniston?) oraz Mr Brooksa, więc chętnie spróbuję - dzięki! wiec zabierz sie do szybkiego ogladania  bo wykolejony to rewelka podobnie zreszta jak mr brooks jedne z niewielu filmow ktore utkwily w mojej pamieci |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #2860473 - 24/01/2009 05:13  Re: Film, TV, seriale [19]
[Re: zalayeta] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  27/08/2003
 | 
Seven Pounds
 Od dawna żaden film nie wywołał u mnie takiej dawki emocji.Świetna kreacja Smitha.Jedno z tych dzieł, które mogę bez obawy polecić!

Ocena:8.5/10
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |