#285700 - 27/01/2005 14:51
Re: NBA - 26.01.2005
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
Quote:
Quote:
Ami, mogę Cie prosić o skasowanie moich ostatnich postów, szczeglnie tego o expekcie, troche mnie poniosło, na meila co prawda nie odpowiedzieli, ale kupony z Houston wróciły do opcji "w trakcie", więc chyba coś się bedzie działo....
sorki, jak kogoś uraziłem....
Spox,skasowałem tylko jeden,reszta jest merytoryczna i nie zawiera obscenicznego słownictwa 
Fozzie,powiedz mi czy ta firma na "E".która ma sie za bukmacherską wprowadziła zakłady 3-drogowe???
Jezeli nie,to kupon jak najbardziej do zwrotu.
Zdaje się ,ze Sportingbet ma 3-drogówki i remisem jest tam wygrana/przegrana wysokością handi.
No własnie zdziwiłem się, jak zobaczyłem remis, ale około godziny 10:00 wszystko wyprostowali, tylko byłem zły, bochciałem sobie grubiej safina zagrać, a to była koncówka mojej kasy na expie i tylko za 60 zeta zagrałem, a czułem, ze Marat dzisiaj nie odpuści....
|
Do góry
|
|
|
|
#285701 - 27/01/2005 15:41
|
addict
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ami, mogę Cie prosić o skasowanie moich ostatnich postów, szczeglnie tego o expekcie, troche mnie poniosło, na meila co prawda nie odpowiedzieli, ale kupony z Houston wróciły do opcji "w trakcie", więc chyba coś się bedzie działo....
sorki, jak kogoś uraziłem....
Spox,skasowałem tylko jeden,reszta jest merytoryczna i nie zawiera obscenicznego słownictwa 
Fozzie,powiedz mi czy ta firma na "E".która ma sie za bukmacherską wprowadziła zakłady 3-drogowe???
Jezeli nie,to kupon jak najbardziej do zwrotu.
Zdaje się ,ze Sportingbet ma 3-drogówki i remisem jest tam wygrana/przegrana wysokością handi.
No własnie zdziwiłem się, jak zobaczyłem remis, ale około godziny 10:00 wszystko wyprostowali, tylko byłem zły, bochciałem sobie grubiej safina zagrać, a to była koncówka mojej kasy na expie i tylko za 60 zeta zagrałem, a czułem, ze Marat dzisiaj nie odpuści....
Fozzie to ty masz szczeście, bo ja nadal czekam. Chodzi o mecz Phoenix, wygrali szescioma, a ta firma na "E" zaliczyła to jako przegraną z handi . Niby po moim mailu mają to prostować, ale coś prostuja juz ze sześć godzin 
|
Do góry
|
|
|
|
#285703 - 27/01/2005 18:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Co prawda jest to OT ,ale dzis tylko 3 mecze,mozna popisac o bukach:-) Ja zrezygnowałem z tej firmy nie tylko ze wzgledu na słaba oferte us-basketu,ale głównie na to,że bardzo długo nie odpowiadali na maile,a poza tym to był czas jak "zwiecha" ich strony należała do porządku dziennego. Jak zdarzył mi sie taki przypadek ,jak Fozziemu czy Slawyszowi to mail obowiązkowo i moze to właśnie im "zawdzięczam" awersję do handi wyrażonego liczba całkowitą:-)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|