phantom
old hand
Meldunek: 08/04/2003
mam pytanie czy ktos gral w tych zakladach okreslanych mianem klonu betandwina ? czy tez tak szybko po kilku wygranych dostaje sie limit na gre jak w betandwin i chodzi mi o ich wiarygodnosc -czy podobna jak w betandwin oraz o to czy w swojej ofercie maja tez w sezonie mecze 2-giej ligi polskiej ?
z o ® r o
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
Dali tak szybko "normalnie". Mając limit 25 euro w którymkolwiek klonie założysz jeszcze konto w innym. Jednak przy niższym limicie blokują możliwość zakładania kont. Także najlepiej założyć konta we wszystkich od razu :-D
ale nie chodzilo mi o BAW, tam bonusa wykorzystalem :-/ ale czy promocja jest w beteurope? zarejestrowalem sie tam, ale poprzez strone glowna, nie klikalem w zaden link
Quote: Betoto daje najgorszą ofertę z nich wszystkich Jeśli chodzi o promocje to Beteurope oferuje cały czas nowym 50 milionów lirów sign-up z referala.
pytanko: czy jak zagram jakiś mecz w betandwin za maksymalna stawkę (czyli 25$) to czy w klonach bedę również mogł zagrać to samo zdarzenie za 25$ czy juz nie? jakie są klony baw oprócz playit, beteurope i betoto?
Mam pytanie czy ktoś wypłacał kaske z beteurope na konto moneybookers.Czy wysyłaliście skan dokumentów ze zdjęciem i czy trzeba podać nazwe urzytkownika .Jak długo czekaliście na wypłate po dostarczeniu skanu.Za odpowiedż z góry bardzo dziękuje
TSW Postępujesz tak samo jak w BW czyli skan musisz wysłać. Czekasz ok 2-3 dni roboczych. Przy kolejnych wypłatach idzie już szybciej. Pozdrawiam arvid