Buki nie buki ...... ja gram w
Betfair i polityka gry i zasady są tam bezensu .
Po pierwsze równie dobrze ja mogę się spytać czy jak zawodnik kreczuje na początku seta to jest fair !!!! . Skoro wcześniej nie zgłasza pomocy medycznej i podaje mecz jakby bez walki .... rujnując mi wszystko ... też chciałbym żeby każdy krecz z wyjątkiem tego w finałowym secie był zwracany to by było fair dla mnie..
No cóż wstrzymanie dziś wypłat odnośnie tego meczu to idiotyzm , niech sobie
Betfair nie igra w takie mecze . Bo sami zrobili wolny rynek a teraz zaczynają nim kręcić . Ja wiem że w przeciągu ostatniego roku było co najmniej 10 meczy których w które też miały dziwny przebieg i nic nie zrobiono .
Teraz się robi wielkie śledztwo ala Davydenko , prawda jest taka że szukają kozłów ofiarnych. A propo tego meczu Tursunov w Moskwie 1,25 na livie tyle samo co przed meczem mimo iż przeciwnik wygrał seta to był wał i obroty jeszcze większe.... i co wypłacono ..... śmiech na sali ... w zeszłym roku też był w Argentynie podobny mecz gdzie przegrał seta i był faworytem mimo wyrównanych kursów przed meczem .... jeszcze pare innych dziwnych meczów i śledztwa nie było ..... Nie mówiąc już o tym co stało się w USA gdzie osoba obsługująca live betting prawdopodobnie celowo źle podawała wynik w efekcie Isner poległ z kimś tam mimo iż na livie pisali że wygrał ....... i co zrobiło
Betfair zatwierdziło wynik ....... de facto.... który wcześniej sami zatwierdzili jako zły !!!! . Doszło do kuriozalnej sytuacji samo
Betfair nie wiedziało jaki jest wynik meczu !!!
W tym roku pan davydenko sobie skreczował chyba po wygranym secie zszedł sobie z kortu nagle podkładając bombe na rynku to jest normalne........??? Co mnie to obchodzi jak było w canasa meczu mam zawieszoną kase na tym meczu bo nie wykupiłem kontry po 1.01 i teraz będe czekał nie wiadomo ile ..
Ciekawe kiedy doczekamy się takiego kuriozum że zawodnik skreczuje prowadząć w finałowym secie 5-1 np i serwując sie połamie ... to będzie cyrk....dopiero. Już widzę te krzyki na forum ....
Dla mnie regulamin powinien uledz zmianie z względu na krecze... na zasadzie tylko 2 sety rozegrane dają podstawy do wypłacenia pieniędzy dlatego że krecze w 2 secie rujnują rynek zaczyna się pańka wykupu itd .... Dla mnie zdecydowanie jest to nie fair działanie firmy bo jak mówie równie dobrze można by wiele innych meczów z zeszłego roku zweryfikować . Gracze widzą błędy
Betfair tylko że oni mają monopol dziś nikt nie stworzył nic lepszego o lepszych kursach , ale polityka firmy i zasady w niej są nie fair. Dlatego robią jak chcą. Pozatym powiedzmy sobie szczerze w całym zeszłym roku takich meczy które miały taki przebieg na
Betfair było 0,10% z meczy jakich które rocznie
Betfair oferuje . Można porównać je to odłama nie sprawiedliwego kreczu które następuje nagle bez powodu .
Betfair mogło zawiesić i unieważnić ten rynek dużo wcześniej odrazu na livie przy początku 2 seta powino być suspended voided i koniec !!!! . Co się stało
Betfair pare razy na wskutek techniczntch awari unieważniliście rynek...
Kolejna kwestia problemów technicznych tu też
Betfair nie jest sprawiedliwe , pare razy unieważniono rynki live i innym razem gdy strona siadła zrobiono ludzi w konia . A przecież wielu graczy gra na zasadzie zmiany kursów by zarobić 5-10% inwestując np połowe swego konta to jest fair????
Ja opowie
Ogólnie powiem tyle uważajcie na :
Hernandeza
Vasa Arguello
Davydenke obecnie stosuje taktykę niskiego zejścia kursowego z 1,05 i porażek (
Staracego
Volandri ( ale on już jest i tak skończony przez kontuzję więc w sumie wszystkio przegrywa)
Andrejeva
Canasa
wszystkich graczy z dawnego ZSRR - bądzcie czujni
DARCISA NISHIKORIEGO - schodzą z kortu kiedy chcą mogą prowadzić nawet
Ogólnie
Betfair będzie doskonałe i najlepszą rzeczą w historii bukmacherki gdy:
1. Tylko 2 rozegrane sety dają podstawy rozliczenia zakładu lub w ogóle wycofać z rynku zakłady w których wystąpił krecz zapobiegnie to manipulacją.
2. betair odgórnie ma prawo unieważnić rynek jeśli dochodzi do manpulacji kursowych jak w meczu dzisiejszym i robi to sprawnie ........ odrazu !!!! a nie prowadzi śledztwo
3. awaria techniczna strony która uniemożliwia graczom trading oznacza unieważnienie rynku !!!! całego koniec kropka lub po awarii jest on rozpoczywany na nowo
Każdy przeżyje jeśli nawet będzie miał wina w tych meczach będzie to 0,33 % z całych zakładów rocznych tzw siła wyższa a market będzie sprawiedliwy !!!!