wiecie moze o co chodzi-stronka expektu chodzi ladnie do momentu kiedy sie loguje. wtedy zaczyna wariowac i nie wlazi mi na moje konto. jakis spec od kompuf- co mam robic?
Quote: Wpłaciłem kase na poczcie w srode rano,kiedty moge sie jej spodziewac na koncie?
Zazwyczaj trwa to 2-3 dni max.
Pozdrawiam
Ja czekalem 8 dni.
Jeżeli chodzi o mnie wpłacałem dwa razy przez poczte, we wtorek rano przelewałem kase... raz miałem już pieniądze w czwartek wieczorem a drugi raz w piątek rano.
wyplacal ktos ostnio na dniach z Expekt pieniadze ? ja poczekaniu 5 dni napisalem i otrzymalem info ze maja opoznienia w wyplatach i mam zcekac jeszce kilka dni
zrobilem wyplate na moje konto bankowe tylko ze konto jest na nazwisko z "Ś" a w moich danych na expekcie jest zamiast "Ś" - "S"... czy to bedzie jakis problem ?
Quote: zrobilem wyplate na moje konto bankowe tylko ze konto jest na nazwisko z "Ś" a w moich danych na expekcie jest zamiast "Ś" - "S"... czy to bedzie jakis problem ?
Pisałem kiedyś do nich z pytaniem czy jeśli zrobiłem błąd w podawaniu danych przy rejestracji to czy mogą to zmienić. Odpisali, żebym podał ID, jaki zrobiłem błąd i na jakie mają zmienić. Ewentualnie mogą prosić o skan dowodu.
Mysle ze nie powinno byc, ja we wszystkich bukach podaje swoje dane bez polskich znakow. Do tej pory nie mailem z tym problemow zarowno przy wplatach jak wyplatach. Choc wiadomo buki czasmi czepiaja sie o takie rzeczy ze glowa boli.