Ja to nie wime mlody,chcialbym Ci pomoc ale nie moge ale w mojej sprawie jest tak jak napisales i tak jak ja myslalem juz mi wszystko policzyli cwaniaki hehe
już mi też zaczynają rozliczać, wynika z tego, że wszystko (tak powyżej/poniżej jak i handi) liczą po ewentualnej dogrywce szkoda tej Phili
Zakłady na ilość punktów, zostają uznane za ważne i kurs ustalony jest do 1.00, jeżeli zespoły osiągną wynik remisowy. .......... tylko czym sie rozni na ilosc pkt od powyzej ponizej ? ................. reg Expekt Zakłady na powyżej/poniżej, zostają ustalone do kursu 1.00 jeżeli wynik finałowy dokładnie odpowiada liczbie punktów określonych w zakładzie.
dziwne torche akurat bym nie anrzekal bo by weszlo
NBA FAN
a.k.a. "Stewie"
Meldunek: 01/09/2004
800-461-1226 Chce sie zapytac do jakiego kraju jest numer tego faks,poniewaz pytali sie mnie na poczcie.Prosze o szybka odpowiedz. Albo tego drugiego numeru
z o ® r o
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
Quote:
kiedys jaja byly, bo expekt nie dzialal bodajze jakies 4 dni Wlaczal sie na 5 minut a oferta byla wtedy bardzo bardzo bardzo skromna. Ciagle tylko przekladali date ponownego uruchomienia
lajkonik
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/02/2003
Quote: 800-461-1226 Chce sie zapytac do jakiego kraju jest numer tego faks,poniewaz pytali sie mnie na poczcie.Prosze o szybka odpowiedz. Albo tego drugiego numeru
wlasnie dlatego sie wqrzam powoli bo minelo 48h wczesniej juz dawno mialem a teraz pusto kase przelalem w niedziele wieczorem wiec myslalem ze bedzie w pon. o 19 jak zawsze a tu do tej pory , moglem gdzies indziej wplacic ale juz za pozno, trzeba czekac a jutro polska mi ucieknie heh
dzyzdek22
newbie
Meldunek: 01/12/2003
CZY KTOŚ WYPŁACAŁ DZIŚ KASKE Z EXPEKTA NA INTELIGO BO MI NIE CHCE ZATWIERDZIĆ I NIE MAM POJĘCIA O CO CHODZI . JEŚLI KTOŚ ZNA PRZYCZYNE TEGO PROSZE NAPISAĆ
Quote: CZY KTOŚ WYPŁACAŁ DZIŚ KASKE Z EXPEKTA NA INTELIGO BO MI NIE CHCE ZATWIERDZIĆ I NIE MAM POJĘCIA O CO CHODZI . JEŚLI KTOŚ ZNA PRZYCZYNE TEGO PROSZE NAPISAĆ
Tak ja dzisiaj zlecałem wypłate o 16.30 i zatwierdzili.Jutro juz bede miał na koncie oczywiscie w inteligo