#29752 - 21/03/2004 17:48
Re: "Tylko Piłka" - pierwsza taka gazeta na rynku.
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9: [qb]Podobno jest cala i regularne updaty jej co srode na: www.twojatylkopilka.prv.pl Mi nie dziala ten link...[/qb][/QUOTE]Hehe, poszukaj w necie, znajdziesz.
|
Do góry
|
|
|
|
#29753 - 21/03/2004 18:10
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/01/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tremo: [qb]...jednakże jak dla mnie brakuje jednej podstawowej sprawy - ststystyk under/over. Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]szukajcie a znajdziecie :zobacz: 
|
Do góry
|
|
|
|
#29754 - 21/03/2004 19:32
|
member
Meldunek: 27/09/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fox_Mulder: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Tremo: [qb]...jednakże jak dla mnie brakuje jednej podstawowej sprawy - ststystyk under/over. Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]szukajcie a znajdziecie :zobacz:  [/qb][/QUOTE]Jeśli masz na myśli rubrykę "Liczba zwycięstw...w których zespół strzelał odpowiednio ilość goli", to mam takie pytanie - jeśli np. gra zespol "X" z zespołem "Y", to po czym poznasz ile każdy z tych zespolów miał dotychczas underów/overów, bo jeśli nawet nie strzelił w jakimś meczu żadnego gola, to wcale nie znaczy, że tenże mecz zakończył się "underem". pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#29756 - 21/03/2004 22:46
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
Mam olbrzymią prośbę: Aby ktoś, kto przygotowuje tabelki robił to bardziej rzetelnie. Zasugerowałem sie taką właśnie tabelką i straciłem na tym 10 zł. 
|
Do góry
|
|
|
|
#29757 - 21/03/2004 22:51
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SheTee: [qb]...(mam nadzieje ze z tabelką z druzynami które najdłużej nie zremisowały  )[/qb][/QUOTE]Do dzisiaj takim rekordzistą był Espanyol Barcelona.
|
Do góry
|
|
|
|
#29759 - 22/03/2004 17:02
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2003
|
W Ostrowcu bez problemu można dostać Tylko Piłkę.A po za tym dobra robota, ludzie bez neta(z netem zresztą też) się cieszą.Pozdro  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#29760 - 22/03/2004 19:20
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2003
|
Co do samej gazety to szkoda, że nie ma dokładniejszych statsów w poszczególnych ligach(strzały na bramke itp.), ale pozatym OK.Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#29762 - 22/03/2004 20:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2004
|
Ja również podzielę sie swoimi uwagami na temat pierwszego numeru. Pierwsza rzecz. Poradnik Sosny wporządku, fakt moznaby było go rozszerzyć. Z tego co widze to chyba 100% skuteczność pana Sosnowskiego  Rozbawiła mnie rubryka Hyde Park, która przypomina mi troche podobne z Popcornu czy Bravo Girl (Darku, masz racje...itd.  ) Idąc dalej, opisy lig są wporzadku, jednak podają tylko podstawowe informacje dostępne na pierwszej lepszej stronce ze statsami, czy gazetce stsu. Przydałoby sie wiecej informacji których łatwo nie da sie zdobyć: - sklady czy kontuzje w ligach typu duńska, holenderska gdzie bariera językowa dla wielu jest nie do przejscia, bo angielski czy niemiecki da sie przegryźć - ewentualne zajscia w klubach, typu problemy finansowe, relacje miedzy pilkarzami a działaczami, wypowiedzi itd. itp. Dalej. Sławne tabelki. Miałobyc tyle lig, nigdzie niedostępne statsy, a tu dostalismy pare najpopularniejszych lig w tabelach z ktorych 3/4 wiadomosci sie na nic nie zdają. Punkty sa podawane pare stron wczesniej w tych mniejszych, mecze do rozegrania ok, ale punkty do zdobycia to kazdy potrafi sobie przemnozyć razy 3. Maksymalna i minimalna pozycja na finiszu zupelne nieporozumienie. Choćby wszyscy w meczach ze Świtem stali w miejscu to druzyna z Nowego Dworu nie bedzie mistrzem. Otwierali wynik - mało przydatne no ale niech bedzie. Wyniki do przerwy w domu i na wyjezdzie w polączeniu z wynikami meczy przy ilosci strzelonych goli to dosc dobre rozwiązanie i napewno przydatne. Jest to chyba jedyna rzecz wartosciowa w tych tabelkach. Bo ostatnie spotkania kazdy tez potrafi sobie sprawdzić. "Walczaki" tez kiszka. Myśle ze jesteście na dobrej drodze, lecz napewno pare poprawek trzeba wprowadzić. Troche bardziej zróżnicowanych wiadomosci z większej ilości lig, a jak juz tabelki to z jakimis wartosciowymi wiadomosciami. Jak na gazetę za 2 złote dałbym wam szkolne 3. Początek nienajgorszy
|
Do góry
|
|
|
|
#29763 - 23/03/2004 04:48
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Gazetę obejrzałem, w sumie 2 złote to właściwie nic, ale, po co mam wydawać na coś, skoro sam posiadam wystarczającą wiedze i czytając tę gazetę nic nowego się nie dowiedziałem, to samo codziennie mam w internecie, a właściwie dużo więcej. Oczywiście pomysł z gazetą dla 'zachodzącej gwiazdy Sosny' jest dobry, jeśli kończysz się w jednym miejscu, zmień miejsc, podobno to się sprawdza, ciekawe jak będzie tym razem.
|
Do góry
|
|
|
|
#29764 - 23/03/2004 05:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Experto: [qb]....po co mam wydawać na coś, skoro sam posiadam wystarczającą wiedze.[/qb][/QUOTE]Niestety nigdy nie dzielił sie pan tą "wiedzą" na forum, a niektóre pana wypowiedzi z mecz.pl wręcz każą w nią powątpiewać: "...Cantoro, temu burakowi juz dziekujemy, nikt nie chce czytac postow takiego osla jakim niewatpliwie jestes" (cytat p.Experto z działu Kort Tenisowy 16-03-2004 13:05) PS: Pana wypowiedz na mój temat takze uznałem jako obrażliwą 
|
Do góry
|
|
|
|
#29765 - 23/03/2004 05:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Dziękuję w imieniu całej redakcji za trafne uwagi. Nigdy nie miałem wątpliwości że swoimi opiniami społecznośc mecz.pl przyczyni się do powstania naprawde dobrej gazetki. (dziękuję także za maile)  iwo: Co to waszych uwag to bedziemy oczywiscie starali sie sukcesywnie poprawiać uzyteczność "Tylko Piłki" ale to na pewno wymaga troche czasu bo wiadomo ze poczatki są trudne ale potem jest już tylko lepiej. To samo tyczy sie błedów o których wspominał galahad, z każdym numerem powinno byc ich mniej. Niestetu gazeta ma to do siebie że nie można zrobić "Edytuj" kiedy sie chce tak jak na forum. Tak czy inaczej, jeszcze raz dziękuję za opinie i pozdrawiam wszystkich którzy przy typowaniu pamiętają o haśle: "tylko piłka" Serdecznie pozdrawiam DJ SOSNA
|
Do góry
|
|
|
|
#29767 - 23/03/2004 05:50
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA: PS: Pana wypowiedz na mój temat takze uznałem jako obrażliwą  [/QB][/QUOTE]Widocznie jest Pan za bardzo wrażliwy, ponieważ podałem tylko fakt 'zachodzącej gwiazdy'. Odnośnie wiedzy, to wątpić każdy może. Nie zamierzam kupować tej gazety, ponieważ twierdze, że nie poszerza mojej wiedzy i właściwie tyle, a Panu nic nie muszę udowadniać. Zastanawiam się tylko do jakiej grupy wiekowej jest adresowana ta gazeta, wygląda na to, że adresowana jest do Pana nastoletnich fanów.
|
Do góry
|
|
|
|
#29768 - 23/03/2004 06:24
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#29769 - 24/03/2004 17:12
|
enthusiast
Meldunek: 24/02/2004
|
No i mam drugi numer. A tam DJ Sosna walnal takiego byka, ze po prostu nei wiem co powiedziec... Celta Vigo 5 miejsce w meczach u siebie??hehee No ciekawe bo u mnie to jest na ostatnim miejscem pod tym wzgledem. Caly wywod o jej szansach jest wiec nic nie wart. Na pocieszenie na razi enie widz ebledow o jakich pisalem wczesniej , czyli o pomieszaniu statystyk meczy u siebei i na wyjezdzie. No ale to co wyzej napisalem swiadczy, ze nie do konca ojjj, wezcie wy sie tam do roboty, bo niedlugo limit zaufania moze sie skonczyc
|
Do góry
|
|
|
|
#29771 - 24/03/2004 18:44
|
stranger
Meldunek: 17/03/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|